होरी हो बृजराज दुलारे Hori Ho Brajraj Dulare Lyrics Hindi Brij Lok Geet
होरी हो ब्रजराज दुलारे
होरी हो बृजराज दुलारे
बहुत दिनन सों तुम मनमोहन
फाग ही फाग पुकारे
आज देखि लेउ खेल फाग कौ
पिचकारिन के फुहारे
चलें जहाँ कुमकुम न्यारे
अब चों जाय छिपे जननी ढिंग
द्वै द्वै बापन वारे
कै तो निकस कें होरी खेलौ
कै मुख ते कहौ हारे
जोर कर आगे हमारे
निपट अनीति उठाई रे मोहन
रोकत गैल गिरारे
‘नारायण’ अब खबर परैगी
नेंक तौ आइ के द्वारे
सूरत अपनी तू दिखाइ रे
होरी हो बृजराज दुलारे
बहुत दिनन सों तुम मनमोहन
फाग ही फाग पुकारे
आज देखि लेउ खेल फाग कौ
पिचकारिन के फुहारे
चलें जहाँ कुमकुम न्यारे
अब चों जाय छिपे जननी ढिंग
द्वै द्वै बापन वारे
कै तो निकस कें होरी खेलौ
कै मुख ते कहौ हारे
जोर कर आगे हमारे
निपट अनीति उठाई रे मोहन
रोकत गैल गिरारे
‘नारायण’ अब खबर परैगी
नेंक तौ आइ के द्वारे
सूरत अपनी तू दिखाइ रे
होरी हो बृजराज दुलारे लिरिक्स हिंदी Hori Ho Brajraj Dulare Lyrics Hindi Brij Lok Geet Krishna Bhajan
Horee Ho Brajaraaj Dulaare
Horee Ho Brjaraaj Dulaare
Bahut Dinan Son Tum Manamohan
Phaag Hee Phaag Pukaare
Aaj Dekhi Leu Khel Phaag Kau
Pichakaarin Ke Phuhaare
Chalen Jahaan Kumakum Nyaare
Ab Chon Jaay Chhipe Jananee Dhing
Dvai Dvai Baapan Vaare
Kai To Nikas Ken Horee Khelau
Kai Mukh Te Kahau Haare
Jor Kar Aage Hamaare
Nipat Aneeti Uthaee Re Mohan
Rokat Gail Giraare
‘naaraayan’ Ab Khabar Paraigee
Nenk Tau Aai Ke Dvaare
Soorat Apanee Too Dikhai Re
Horee Ho Brjaraaj Dulaare
Bahut Dinan Son Tum Manamohan
Phaag Hee Phaag Pukaare
Aaj Dekhi Leu Khel Phaag Kau
Pichakaarin Ke Phuhaare
Chalen Jahaan Kumakum Nyaare
Ab Chon Jaay Chhipe Jananee Dhing
Dvai Dvai Baapan Vaare
Kai To Nikas Ken Horee Khelau
Kai Mukh Te Kahau Haare
Jor Kar Aage Hamaare
Nipat Aneeti Uthaee Re Mohan
Rokat Gail Giraare
‘naaraayan’ Ab Khabar Paraigee
Nenk Tau Aai Ke Dvaare
Soorat Apanee Too Dikhai Re
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- प्रभु जो तुम्हे हम बताकर के रोए भजन लिरिक्स Prabhu Jo Tumhe Hum Batakar Ke Roye Lyrics
- श्यामा प्यारी कुञ्ज बिहारी लिरिक्स Shyama Pyari Kunj Bihari Lyrics
- वृंदावन जाऊँगी सखी लिरिक्स Vrindavan Jaungi Sakhi Barsane Lyrics
- नैनन को नाय कसूर लिरिक्स Nainan Ko Naay Kasoor Bhajan Lyrics
- नैनन को नाय कसूर लिरिक्स Nainan Ko Naay Kasoor Bhajan Lyrics
- मेरे घर आये लखदातार भजन लिरिक्स Mere Ghar Aaye Lakhdatar Lyrics
Author - Saroj Jangir
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें। |