सोने री धरती जठे बठे चांदी रो आसमान रंग रंगीलो रस भरो म्हारो प्यारो राजस्थान म्हारो प्यारो राजस्थान जद देखु बने की लाल पीली अखियां मैं नहीं डरु सा भला दिखाओ अखियां मैं नहीं डरु सा भला दिखाओअखियां मैं नहीं डर भला दिखाओ अखियां पल्लो लटके रे मारो पल्लो लटके जरा सो जरा सो जरा सो टेढ़ा हो जा बालमा
मारो पल्लो लटके आओ जी आओ मारी घूमर रे खिलवाड़ मारो जीव घबरावे छमक छमक घुघरा बाईसा घूमर घूमर घूमर बाईसा घूमर रे ढोल रे बजा रे ओ रंगीले चमकीले चमकीले पल है अलबेले अलबेले दिन है बावरे बावरे बावरे क्या धु न है क्या ताल है कर दे तू कमाल है बावरे बावरे बावरे आयो रे आयो रे म्हारो रंगीलो मेहमान अरे तू आवेगा तू अरे मत कर मत कर औ ठरकी छोकरो
Rajasthani Folk Songs Lyrics in Hindi
आयो रे बनके महारो मेहमान अरे कालो कूद पड़ो मेला में साइकिल पंचर कर लायो अरे कालो कूद पड़ो मेले में साइकिल पंचर कर लायो अ र र र र
Mhaaro Pyaaro Raajasthaan Jad Dekhu Bane Kee Laal Peelee Akhiyaan Main Nahin Daru Sa Bhala Dikhao Akhiyaan Main Nahin Daru Sa Bhala Dikhaoakhiyaan Main Nahin Dar Bhala Dikhao Akhiyaan Pallo Latake Re Maaro Pallo Latake Jara So Jara So Jara So Tedha Ho Ja Baalama Maaro Pallo Latake Aao Jee Aao Maaree Ghoomar Re Khilavaad Maaro Jeev Ghabaraave Chhamak Chhamak Ghughara Baeesa Ghoomar Ghoomar Ghoomar Baeesa Ghoomar Re Dhol Re Baja Re O Rangeele Chamakeele Chamakeele Pal Hai Alabele Alabele Din Hai Baavare Baavare Baavare Kya Dhu Na Hai Kya Taal Hai Kar De Too Kamaal Hai Baavare Baavare Baavare Aayo Re Aayo Re Mhaaro Rangeelo Mehamaan Are Too Aavega Too Are Mat Kar Mat Kar Au Tharakee Chhokaro Aayo Re Banake Mahaaro Mehamaan Are Kaalo Kood Pado Mela Mein Saikil Panchar Kar Laayo Are Kaalo Kood Pado Mele Mein Saikil Panchar Kar Laayo A Ra Ra Ra Ra
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें।