कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे लिरिक्स हिंदी Kanuda Lal Ghadlo Mharo Bhar De Re Lyrics
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे,
भर दे, ऊंचा दे, सर पर धर दे रे,
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे
तू मत जाणी कान्हा, आई मैं अकेली
सात सहेलियां म्हारे संग छे रे
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे
तू मत जाणी कान्हा, दूर गाँव की
बरसाने म्हारो घर छे रे
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे
तू मत जाणी कान्हा, अकन कंवारी
श्री कृष्ण म्हारो वर छे रे
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे,
भर दे, ऊंचा दे, सर पर धर दे रे,
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे
भर दे, ऊंचा दे, सर पर धर दे रे,
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे
तू मत जाणी कान्हा, आई मैं अकेली
सात सहेलियां म्हारे संग छे रे
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे
तू मत जाणी कान्हा, दूर गाँव की
बरसाने म्हारो घर छे रे
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे
तू मत जाणी कान्हा, अकन कंवारी
श्री कृष्ण म्हारो वर छे रे
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे,
भर दे, ऊंचा दे, सर पर धर दे रे,
कानूड़ा लाल घडलो म्हारो भर दे रे
ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- एक बार आओजी जवाईजी पाँवणा लिरिक्स Ek Baar Aaoji Jawaji Pawana Lyrics
- गोर गोर गोमती इसर पूजे पार्वती लिरिक्स Gour Gour Gomati Isar Puje Parvati Lyrics Gangour Geet Lyrics
- म्हारी सवा लाख री लूम गम गयी इण्डूणी लिरिक्स Mhari Sava Lakh Ree Loom Gam Gayi Induni Lyrics
- रंग मत डारे रे कानूड़ा म्हारो गुर्जर मारे रे लिरिक्स Rang Mat Dare Re Kanuda Mharo Gurjar Mare Re Lyrics
- चढ़ लाडा चढ़ रे ऊँचे रो क्स Chadh Lada Chadh Re Uncho Dekhadyu Tharo Sasro Lyrics
- म्हे तो सगळाइ देवता भेंट्या रे भंवरा लिरिक्स Mhe To sagalai Devta Bhentya Re Bhanwara Lyrics