म्हारा खाटू वाला श्याम रमज़ा नैनो में लिरिक्स Mhara Khatu Wala Shyam Lyrics

लिरिक्स म्हारा खाटू वाला श्याम रमज़ा नैनो में Lyrics Mhara Khatu Wala Shyam Ramja Naino Me Khatu Shyam Ji Bhajan 

 
म्हारा खाटू वाला श्याम रमज़ा नैनो में लिरिक्स Mhara Khatu Wala Shyam Lyrics

म्हारा खाटू वाला श्याम
रमज़ा नैनो में
म्हारा खाटू वाला श्याम
रमज़ा नैनो में
नैना में नैना में ओ म्हारा नैना में
म्हारा लिले वाला श्याम
रमज़ा नैनो में

देख नजारो रे श्यामा
थारी सूरत को
मेरो हुयो रे हाल बेहाल
रमज़ा नैनो में
म्हारा खाटू वाला श्याम
रमज़ा नैनो में
म्हारा खाटू वाला श्याम
रमज़ा नैनो में

छल छल छलके रे
छैला नेहडलो
म्हारे हिवडे री हुक पिछण
रमज़ा नैनो में
म्हारा खाटू वाला श्याम
रमज़ा नैनो में
म्हारा खाटू वाला श्याम
रमज़ा नैनो में

अरज हमारी रे श्यामा
दरस दिखा
अरज हमारी रे श्यामा
दरस दिखा
मान मिजाजी मेरी मान
रमज़ा नैनो में
म्हारा खाटू वाला श्याम
रमज़ा नैनो में
 

श्याम भजन - म्हारा खाटू वाला श्याम रमजा नैणा में | Mhara Khatu Wala Shyam | Kemita Rathore
 
Mhaara Khaatoo Vaala Shyaam
Ramaza Naino Mein
Mhaara Khaatoo Vaala Shyaam
Ramaza Naino Mein
Naina Mein Naina Mein O Mhaara Naina Mein
Mhaara Lile Vaala Shyaam
Ramaza Naino Mein

Dekh Najaaro Re Shyaama
Thaaree Soorat Ko
Mero Huyo Re Haal Behaal
Ramaza Naino Mein
Mhaara Khaatoo Vaala Shyaam
Ramaza Naino Mein
Mhaara Khaatoo Vaala Shyaam
Ramaza Naino Mein

Chhal Chhal Chhalake Re
Chhaila Nehadalo
Mhaare Hivade Ree Huk Pichhan
Ramaza Naino Mein
Mhaara Khaatoo Vaala Shyaam
Ramaza Naino Mein
Mhaara Khaatoo Vaala Shyaam
Ramaza Naino Mein

Araj Hamaaree Re Shyaama
Daras Dikha
Araj Hamaaree Re Shyaama
Daras Dikha
Maan Mijaajee Meree Maan
Ramaza Naino Mein
Mhaara Khaatoo Vaala Shyaam
Ramaza Naino Mein

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
+

एक टिप्पणी भेजें