रुनिचे री जाईए माँ मने दुखड़े में परनायी ए माँ लिरिक्स Runiche Ri Jayi Maa Mane Dukhde Me Parnaayi Lyrics

रुनिचे री जाईए माँ मने दुखड़े में परनायी ए माँ लिरिक्स Runiche Ri Jayi Maa Mane Dukhde Me Parnaayi Lyrics Popular Baba Ram Dev Bhajan

 
रुनिचे री जाईए माँ मने दुखड़े में परनायी ए माँ लिरिक्स Runiche Ri Jayi Maa Mane Dukhde Me Parnaayi Lyrics

रुनिचे री जाईए माँ
मने दुखड़े में परनायी ए माँ
रुनिचे री जाईए माँ
मने दुखड़े में परनायी ए माँ
रुनिचे री जाईए माँ
मने धोरडले परनायी ए माँ
पोकरना जाइये ए माँ
मने धोरडले परनायी ए माँ
आजा रे म्हारा बीरा रामदे
सुगना बाई बुलावे सा
आजा रे म्हारा बीरा रामदे
सुगना बाई बुलावे रे

रामदेव जी रो ब्याव मांड्यो
जड़ माता मन दुःख पाई सा
डाला बायीं आई रे म्हारी
सुगना बायीं क्यों ना आई सा
धोरालिये परनायी ए माँ
मने ढलकडे परनायी
आजा रे म्हारा रामदे
सुगना बाई बुलावे सा 
 

रुनिचे री जाईए माँ मने दुखड़े में परनायी ए माँ लिरिक्स Runiche Ri Jayi Maa Mane Dukhde Me Parnaayi Lyrics
 
Runiche Ree Jaeee Maan
Mane Dukhade Mein Paranaayee E Maan
Runiche Ree Jaeee Maan
Mane Dukhade Mein Paranaayee E Maan
Runiche Ree Jaeee Maan
Mane Dhoradale Paranaayee E Maan
Pokarana Jaiye E Maan
Mane Dhoradale Paranaayee E Maan
Aaja Re Mhaara Beera Raamade
Sugana Baee Bulaave Sa
Aaja Re Mhaara Beera Raamade
Sugana Baee Bulaave Re

Raamadev Jee Ro Byaav Maandyo
Jad Maata Man Duhkh Paee Sa
Daala Baayeen Aaee Re Mhaaree
Sugana Baayeen Kyon Na Aaee Sa
Dhoraaliye Paranaayee E Maan
Mane Dhalakade Paranaayee
Aaja Re Mhaara Raamade
Sugana Baee Bulaave Sa

रूणिचा री जाई पूंगलगड़ परणाई : बाबा रामदेवजी & सुगणा बाई के इस गाने ने रूणिचा में धूम मचा दी  रामदेवरा मंदिर, रूणिचा धाम राजस्थान के जैसलमेर जिले में स्थित रामदेवरा, लोक देवता बाबा रामदेव की समाधि स्थल है। मान्यता है कि उन्होंने यहीं पर जीवित समाधि ली थी। यह स्थल रूणिचा धाम के नाम से प्रसिद्ध है।

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url