मतां गिड़े सोहिनी, अज दरिया में दम
कारी रात कुनन में तोइंजो केड़ो कम?
मतां जागे डम पूछे दयी पाड़ेवारियूं
पूछीं पाड़ेवारियूं कौ करिंधो डम?
असुल काणेयारियनजो आहे कुनन कम
हीय हाडो एं चम घोरियों मोहेब मेहार तां
डम खुटंदे डींह वेठो विललें वात सैं
मछण मार्ग लाया हडे मथे हींय,
से कौल भंग्या कींह?
जो होत बध्यम बेलाइयन सें
पाण सब का पले
मुखे का म झले
कारी रात कुनन में रूह मुहिंजो रुले
मुखे का म झले
डम डिहाणी केतरो पर में थो पले
मुखे का म झले
उते अब्दुल लतीफ चैं वेंधी पार भले
मुखे का म झले
कारी रात कुनन में तोइंजो केड़ो कम?
मतां जागे डम पूछे दयी पाड़ेवारियूं
पूछीं पाड़ेवारियूं कौ करिंधो डम?
असुल काणेयारियनजो आहे कुनन कम
हीय हाडो एं चम घोरियों मोहेब मेहार तां
डम खुटंदे डींह वेठो विललें वात सैं
मछण मार्ग लाया हडे मथे हींय,
से कौल भंग्या कींह?
जो होत बध्यम बेलाइयन सें
पाण सब का पले
मुखे का म झले
कारी रात कुनन में रूह मुहिंजो रुले
मुखे का म झले
डम डिहाणी केतरो पर में थो पले
मुखे का म झले
उते अब्दुल लतीफ चैं वेंधी पार भले
मुखे का म झले
सुर सोहिनी लिरिक्स मीठा खान Sur Sohini Lyrics Mitha Khan Jat Sumar Kada Jat
'Sur Sohini' by Mitha Khan Jat & Sumar Kada JatMataan gide Sohini, aj dariya mein dam
Kaari raat kunan mein toinjo kedo kam?
Mataan jaage Dam poochhe dayi paadevaariyun
Poochhin paadevaariyun kau karindho Dam?
Asul kaaneyaariyanjo aahe kunan kam
Heey haado aen cham ghoriyon moheb Mehar taan
Dam khutande deenh vethho vilalein vaat sain
Machan maarg laaya hade mathe heeny
Se kaul bhangya keenh?
Jo hot badhyam belaaiyan sein
Paan sab ka pale
Mukhe ka ma jhale
Kaari raat kunan mein rooh muhinjo rule
Mukhe ka ma jhale
Dam dihaani ketro par mein tho pale
Mukhe ka ma jhale
Ute Abdul Latif chain vendhi paar bhale
Mukhe ka ma jhale
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- मुहिंजा मन कबूतर हां हां लिरिक्स Muhinja man kabutar
- मून तां पहेंजो बार बाबला लिरिक्स Moon ta pahenjo baar baabla
- गुरु घर आयो आ लिरिक्स Guru Ghar Aayo Aa Lyrics
- हिक सोना जो रुपयों आला रे आला लिरिक्स Hik Sona Jo Rupayo Ala Re Ala Lyrics
- अखियन खे आऊँ लिरिक्स हिंदी Akhiyan Khe Aaun Lyrics Hindi
- लाडा लाडी एन्दी घर जर आ बहार लिरिक्स Lada Ladi Endi Ghar Jar Aa Bahar Lyrics Sindhi Wedding Song Lyrics