खाटू वाले हमे बुला ले इक बार खाटू धाम लिरिक्स Khatu Wale Hame Bula Le Ek Baar Khatu Dhaam Lyrics
खाटू वाले हमे बुला ले,
इकबार खाटू धाम,
आसरो थारो है,
खाटू वाले हमे बुला ले,
इकबार खाटू धाम,
आसरो थारों है,
थारों है प्रभु थारों है,
एक आसरों थारो है,
खाटू वाले हमे बुला ले,
इकबार खाटू धाम,
आसरो थारो है,
कृष्ण कला अवतारी तूँ,
भगतो का हितकारी तूँ,
मात वचन हिय धारी तूँ,
भीम पुत्र बलकारी तू
शीश के दानी,महा बलवानी,
खाटू वाले श्याम आसरो थारो है,
खाटू वाले हमे बुला ले,
इकबार खाटू धाम,
आसरो थारो है।
मीरा के घर श्याम गयो
दूध को प्यालो तुरत पियो
ज़हर को अमृत बना दियो
श्याम नाम ले मीरा पियो
मीरा हो गयी अमर,नाम ले
प्रेम किया निष्काम
आसरो थारो है
खाटू वाले हमे बुला ले,
इकबार खाटू धाम
आसरो थारो है।
नरसी जी की टेर सुनी,
टूटी गाड़ी ठीक करी,
नानी बाई को भात भर्यो,
भक्त की इच्छा पूरी करी,
हरष हरष गुण गावै नरसी,
लेकर तेरा नाम,
आसरो थारो है,
खाटू वाले हमे बुला ले,
इकबार खाटू धाम
आसरो थारो है।
लाखो को तुमने तारे,
बड़े बड़े कारज सारे,
मन इच्छा फल वो पाते,
जो आवे तेरे द्वारे,
अटल चीर जी द्वार खड़ा है,
राख दास की आन,
आसरो थारो है,
खाटू वाले हमें बुला ले,
इकबार खाटू धाम
आसरो थारो है।
इकबार खाटू धाम,
आसरो थारो है,
खाटू वाले हमे बुला ले,
इकबार खाटू धाम,
आसरो थारों है,
थारों है प्रभु थारों है,
एक आसरों थारो है,
खाटू वाले हमे बुला ले,
इकबार खाटू धाम,
आसरो थारो है,
कृष्ण कला अवतारी तूँ,
भगतो का हितकारी तूँ,
मात वचन हिय धारी तूँ,
भीम पुत्र बलकारी तू
शीश के दानी,महा बलवानी,
खाटू वाले श्याम आसरो थारो है,
खाटू वाले हमे बुला ले,
इकबार खाटू धाम,
आसरो थारो है।
मीरा के घर श्याम गयो
दूध को प्यालो तुरत पियो
ज़हर को अमृत बना दियो
श्याम नाम ले मीरा पियो
मीरा हो गयी अमर,नाम ले
प्रेम किया निष्काम
आसरो थारो है
खाटू वाले हमे बुला ले,
इकबार खाटू धाम
आसरो थारो है।
नरसी जी की टेर सुनी,
टूटी गाड़ी ठीक करी,
नानी बाई को भात भर्यो,
भक्त की इच्छा पूरी करी,
हरष हरष गुण गावै नरसी,
लेकर तेरा नाम,
आसरो थारो है,
खाटू वाले हमे बुला ले,
इकबार खाटू धाम
आसरो थारो है।
लाखो को तुमने तारे,
बड़े बड़े कारज सारे,
मन इच्छा फल वो पाते,
जो आवे तेरे द्वारे,
अटल चीर जी द्वार खड़ा है,
राख दास की आन,
आसरो थारो है,
खाटू वाले हमें बुला ले,
इकबार खाटू धाम
आसरो थारो है।
ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
Lyrics
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai,
Tharo Hai Prabhu Tharo Hai,
Ek Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai.
Krishna Kala Avataari Tun,
Bhakton Ka Hitkaari Tun,
Maat Vachan Hiy Dhari Tun,
Bheem Putra Balkaari Tu,
Sheesh Ke Daanee, Maha Balvaanee,
Khaatu Wale Shyam Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai.
Meera Ke Ghar Shyam Gayo,
Doodh Ko Pyaalo Turat Piyo,
Zahar Ko Amrit Bana Diyo,
Shyam Naam Le Meera Piyo,
Meera Ho Gayi Amar, Naam Le,
Prem Kiya Nishkaam,
Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai.
Narsi Ji Ki Ter Suni,
Tooti Gaadi Theek Karee,
Naani Bai Ko Bhaat Bharayo,
Bhakt Ki Ichchha Pooree Karee,
Harsh Harsh Gun Gaave Narsi,
Lekar Tera Naam,
Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai.
Laakho Ko Tumne Taare,
Bade Bade Kaaj Saare,
Man Ichchha Phal Wo Paate,
Jo Aave Tere Dwaare,
Atal Cheer Ji Dwaar Khada Hai,
Raakh Daas Ki Aan,
Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai.
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai,
Tharo Hai Prabhu Tharo Hai,
Ek Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai.
Krishna Kala Avataari Tun,
Bhakton Ka Hitkaari Tun,
Maat Vachan Hiy Dhari Tun,
Bheem Putra Balkaari Tu,
Sheesh Ke Daanee, Maha Balvaanee,
Khaatu Wale Shyam Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai.
Meera Ke Ghar Shyam Gayo,
Doodh Ko Pyaalo Turat Piyo,
Zahar Ko Amrit Bana Diyo,
Shyam Naam Le Meera Piyo,
Meera Ho Gayi Amar, Naam Le,
Prem Kiya Nishkaam,
Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai.
Narsi Ji Ki Ter Suni,
Tooti Gaadi Theek Karee,
Naani Bai Ko Bhaat Bharayo,
Bhakt Ki Ichchha Pooree Karee,
Harsh Harsh Gun Gaave Narsi,
Lekar Tera Naam,
Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai.
Laakho Ko Tumne Taare,
Bade Bade Kaaj Saare,
Man Ichchha Phal Wo Paate,
Jo Aave Tere Dwaare,
Atal Cheer Ji Dwaar Khada Hai,
Raakh Daas Ki Aan,
Aasaro Tharo Hai,
Khaatu Wale Humein Bula Le,
Ik Baar Khaatu Dham,
Aasaro Tharo Hai.
खाटू श्याम के दर्शन करा देगा ये भजन // Khatu Shyamji Bhajan By Saurabh Madhukar // Shyam Baba Bhajan Khatu Shyam Bhajan : Khatuwale Hume Bulale Ek Baar Khatu Dham..
Singer : Saurabh-Madhukar
Music Label : Sur Saurabh Industries.
Related PostSinger : Saurabh-Madhukar
Music Label : Sur Saurabh Industries.