जद जद भी म्हापें आवे मुसीबत बाबा श्याम जी लिरिक्स Jad Jad Bhi Mhape Aave Musibat Baba Shyam Ji Lyrics
जद जद भी म्हापें आवे मुसीबत बाबा श्याम जी,
आवे मुसीबत बाबा श्याम जी,
आवे कोई संकट बाबा श्याम जी,
म्हें दौड़या दौड़या आवा हाँ,
थारे खाटू धाम जी।
कलयुग में घर घर के माहीं,
केवल यो ही चरचो हैं,
खाटू वालो श्याम धणी ही,
साँचो देवे परचों हैं,
पल भर में बणावे,
भगता का सारा बिगाड्या काम जी,
पल भर में बणावे,
भगता का सारा बिगड़ा काम जी,
थारी मोरछड़ी को या,
सारी दुनियाँ गुणगान करे,
मोरछड़ी के आगे थाने,
झुक झुक कर प्रणाम करे,
या जादूगारी,
मुर्दा में भी फूंकै है प्राण जी,
मुरदा में भी फूँके है प्राण जी,
थारे होते म्हारो कोई,
बाल ना बांको कर पावे,
सोनू थारे नाम जपा ही,
सारा संकट कट जावै,
देख्यों ना कोई,
थारे जिसो तो देव महान जी,
म्हें दौड़या दौड़या आवा हां,
थारे खाटू धाम जी।
आवे मुसीबत बाबा श्याम जी,
आवे कोई संकट बाबा श्याम जी,
म्हें दौड़या दौड़या आवा हाँ,
थारे खाटू धाम जी।
कलयुग में घर घर के माहीं,
केवल यो ही चरचो हैं,
खाटू वालो श्याम धणी ही,
साँचो देवे परचों हैं,
पल भर में बणावे,
भगता का सारा बिगाड्या काम जी,
पल भर में बणावे,
भगता का सारा बिगड़ा काम जी,
थारी मोरछड़ी को या,
सारी दुनियाँ गुणगान करे,
मोरछड़ी के आगे थाने,
झुक झुक कर प्रणाम करे,
या जादूगारी,
मुर्दा में भी फूंकै है प्राण जी,
मुरदा में भी फूँके है प्राण जी,
थारे होते म्हारो कोई,
बाल ना बांको कर पावे,
सोनू थारे नाम जपा ही,
सारा संकट कट जावै,
देख्यों ना कोई,
थारे जिसो तो देव महान जी,
म्हें दौड़या दौड़या आवा हां,
थारे खाटू धाम जी।
ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
Lyrics
Jad Jad Bhi Mhaape Aave Musibat Baba Shyam Ji,
Aave Musibat Baba Shyam Ji,
Aave Koi Sankat Baba Shyam Ji,
Mhe Daudiya Daudiya Aawa Haan,
Thare Khaatu Dham Ji.
Kalyug Mein Ghar Ghar Ke Mahiin,
Keval Yo Hi Charcho Hai,
Khaatu Walo Shyam Dhani Hi,
Saancho Deve Parcho Hai,
Pal Bhar Mein Banaave,
Bhakta Ka Saara Bigadya Kaam Ji,
Pal Bhar Mein Banaave,
Bhakta Ka Saara Bigda Kaam Ji.
Thari Morchhadi Ko Ya,
Saari Duniya Gungaan Kare,
Morchhadi Ke Aage Thane,
Jhuk Jhuk Kar Pranam Kare,
Ya Jaadoogari,
Murdha Mein Bhi Phookai Hai Praan Ji,
Murdha Mein Bhi Phooke Hai Praan Ji.
Thare Hote Mhaaro Koi,
Baal Na Baanko Kar Paave,
Sonu Thare Naam Japa Hi,
Saara Sankat Kat Jaave,
Dekhyo Na Koi,
Thare Jiso To Dev Mahaaan Ji,
Mhe Daudiya Daudiya Aawa Haan,
Thare Khaatu Dham Ji.
Aave Musibat Baba Shyam Ji,
Aave Koi Sankat Baba Shyam Ji,
Mhe Daudiya Daudiya Aawa Haan,
Thare Khaatu Dham Ji.
Kalyug Mein Ghar Ghar Ke Mahiin,
Keval Yo Hi Charcho Hai,
Khaatu Walo Shyam Dhani Hi,
Saancho Deve Parcho Hai,
Pal Bhar Mein Banaave,
Bhakta Ka Saara Bigadya Kaam Ji,
Pal Bhar Mein Banaave,
Bhakta Ka Saara Bigda Kaam Ji.
Thari Morchhadi Ko Ya,
Saari Duniya Gungaan Kare,
Morchhadi Ke Aage Thane,
Jhuk Jhuk Kar Pranam Kare,
Ya Jaadoogari,
Murdha Mein Bhi Phookai Hai Praan Ji,
Murdha Mein Bhi Phooke Hai Praan Ji.
Thare Hote Mhaaro Koi,
Baal Na Baanko Kar Paave,
Sonu Thare Naam Japa Hi,
Saara Sankat Kat Jaave,
Dekhyo Na Koi,
Thare Jiso To Dev Mahaaan Ji,
Mhe Daudiya Daudiya Aawa Haan,
Thare Khaatu Dham Ji.
Jad Jad Bhi Mhape Aawe Musibat Baba ShyamJi | Khatu Shyam Bhajan By Saurabh Madhukar | LYRICAL VIDEO Khatu Shyam Bhajan: Jad Jad Bhi Mhape Aawe Musibat Baba Shyam Ji
Singer: Saurab-Madhukar (Kolkata)
Lyricist: Sunil Gupta 'Sonu'
Music Label: Sur Saurabh Industries.
Singer: Saurab-Madhukar (Kolkata)
Lyricist: Sunil Gupta 'Sonu'
Music Label: Sur Saurabh Industries.