सेवक ल्याया जी साँवरिया भजन लिरिक्स

सेवक ल्याया जी साँवरिया भजन लिरिक्स Sevak Lyaya Ji Saanvariya Bhajan

 
सेवक ल्याया जी साँवरिया भजन लिरिक्स Sevak Lyaya Ji Saanvariya Bhajan Lyrics

सेवक ल्याया जी साँवरिया,
थारों बाग़ों पहरो जी,
सेवक ल्याया जी,
हिवड़े माहीं चाव घणेरो,
हिवड़े माहीं चाँव घणेरो,
थाने भाया जी,
सेवक ल्याया जी,
सेवक ल्याया जी साँवरिया,
थारों बाग़ों पहरो जी,
सेवक ल्याया जी,

बांगो थारो घेर घनेरो,
भगता के मन भाया जी,
पचरंगी सतरंगी बागा,
थाने पहनावा जी,
सेवक ल्याया जी,
सेवक ल्याया जी साँवरिया,
थारों बाग़ों पहरो जी,
सेवक ल्याया जी,

एक एक धागा बाबा थाने,
प्रेम सूं घणा पिरोया जी,
प्रीत डोर की लटकन इमे,
सागे ल्यावा जी,
सेवक ल्याया जी,
सेवक ल्याया जी साँवरिया,
थारों बाग़ों पहरो जी,
सेवक ल्याया जी,

हीरा और गोटा सूं बाबा,
इने घणा सजाया जी,
चन्दन की खुशबू के सागे,
इत्र लगावा जी,
सेवक ल्याया जी,
सेवक ल्याया जी साँवरिया,
थारों बाग़ों पहरो जी,
सेवक ल्याया जी,

लाड करां मनुहार करां,
थे इने पहर दिखावो जी,
गुड़िया थारी नज़र उतारे,
मन हर्षाया जी,
सेवक ल्याया जी,
सेवक ल्याया जी साँवरिया,
थारों बाग़ों पहरो जी,
सेवक ल्याया जी,
हिवड़े माहीं चाव घणेरो,
हिवड़े माहीं चाँव घणेरो,
थाने भाया जी,
सेवक ल्याया जी,
सेवक ल्याया जी साँवरिया,
थारों बाग़ों पहरो जी,
सेवक ल्याया जी,


ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.

ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें 

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।  
 
 
Lyrics
Sevak Laya Ji Saavariya,
Tharo Baagon Peharo Ji,
Sevak Laya Ji,
Hivde Mahi Chhaav Ghanero,
Hivde Mahi Chhaav Ghanero,
Thane Bhaya Ji,
Sevak Laya Ji,
Sevak Laya Ji Saavariya,
Tharo Baagon Peharo Ji,
Sevak Laya Ji,

Baango Tharo Gher Ghanero,
Bhakta Ke Man Bhaya Ji,
Pachrangi Satrangi Baaga,
Thane Pehnaawa Ji,
Sevak Laya Ji,
Sevak Laya Ji Saavariya,
Tharo Baagon Peharo Ji,
Sevak Laya Ji,

Ek Ek Dhaga Baba Thane,
Prem Sun Ghanha Piroya Ji,
Preet Door Ki Latkan Ima,
Saage Layaawa Ji,
Sevak Laya Ji,
Sevak Laya Ji Saavariya,
Tharo Baagon Peharo Ji,
Sevak Laya Ji,

Heera Aur Gota Sun Baba,
Ine Ghanha Sajaya Ji,
Chandan Ki Khushboo Ke Saage,
Itr Lagawa Ji,
Sevak Laya Ji,
Sevak Laya Ji Saavariya,
Tharo Baagon Peharo Ji,
Sevak Laya Ji,

Laad Karun Manhaar Karun,
The Ine Pehar Dikhaavo Ji,
Gudiya Thari Nazar Utaare,
Man Harshaaya Ji,
Sevak Laya Ji,
Sevak Laya Ji Saavariya,
Tharo Baagon Peharo Ji,
Sevak Laya Ji,
Hivde Mahi Chhaav Ghanero,
Hivde Mahi Chhaav Ghanero,
Thane Bhaya Ji,
Sevak Laya Ji,
Sevak Laya Ji Saavariya,
Tharo Baagon Peharo Ji,
Sevak Laya Ji. 

सेवक ल्याया जी सांवरिया | Khatu Shyam Bhajan | Sewak Lyaya Ji Sanwariya by Atul Lamdiwal (Full HD) Song: Sewak Lyaya Ji Sanwariya
Singer: Atul Lamdiwal
Music: Liyakat - Raj
Studio : L.A. Production (Kanina)
Lyricist: Baba KI Gudiya
Video: Sunil Creations
Category: Khatu Shyam Bhajan (Rajasthani)
Producers: Amresh Bahadur, Ramit Mathur
 
Related Post
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें