म्हारें सर पर है बाबा जी रो हाथ भजन लिरिक्स

म्हारें सर पर है बाबा जी रो हाथ भजन Mhare Sar Par Hai Baba Ji Ro Haath Bhajan  Khatu Shyam Ji Bhajan Sanjay Mittal,

 
म्हारें सर पर है बाबा जी रो हाथ भजन लिरिक्स, Mhare Sar Par Hai Baba Ji Ro Haath Bhajan Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sanjay Mittal,

म्हारें सर पर है, बाबा जी रो हाथ,
खाटू वाले रो हाथ,
कोई तो म्हारों काई करसी,
कोई तो म्हारों काई करसी,
म्हारें सर पर है, बाबा जी रो हाथ,
खाटू वाले रो हाथ,
कोई तो म्हारों काई करसी, 
 जै कोई म्हारे श्याम धणी ने,
साँचे मन से धियावे,
काल कपाल भी साँवरिये के,
भगता से घबरावे,
जै कोई पकड़्यो है,
बाबा जी रो हाँथ
कोई तो बारों काई करसी,
म्हारें सर पर है, बाबा जी रो हाथ,
खाटू वाले रो हाथ,
कोई तो म्हारों काई करसी,

जो आपे विश्वाश करे वो,
खूँटी ताण के सोवे,
बठे प्रवेश करे ना कोई,
बाल ना बाँको होवे,
जाके मन में नहीं है विस्वास,
बाको तो बाबो काई करसी,
म्हारें सर पर है, बाबा जी रो हाथ,
खाटू वाले रो हाथ,
कोई तो म्हारों काई करसी,

कल युग को यो देव बड़ो,
दुनीयाँ में नाम कमायो,
जद जद भीड़ पड़ी भगता पर,
दोड़्यो दोड़्यो आयो,
यो तो घट घट की जाणें सारी बात,
म्हारें सर पर है, बाबा जी रो हाथ,
खाटू वाले रो हाथ,
कोई तो म्हारों काई करसी,
म्हारें सर पर है, बाबा जी को हाथ,
खाटू वाळे रो हाथ,
कोई तो म्हारों काई करसी,
 

Mhare Sir Par Hai Babaji Ro Hath || Album Name: Aayo Phagun Melo

Lyrics
Mhaaren Sar Par Hai, Baba Ji Ro Haath,
Khaatu Wale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karse,
Koi To Mhaaro Kai Karse,
Mhaaren Sar Par Hai, Baba Ji Ro Haath,
Khaatu Wale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karse,

Jai Koi Mhaare Shyam Dhani Ne,
Saanche Man Se Dhiyaave,
Kaal Kapal Bhi Saavariye Ke,
Bhagta Se Ghabraave,
Jai Koi Pakdiya Hai,
Baba Ji Ro Haath,
Koi To Baaro Kai Karse,
Mhaaren Sar Par Hai, Baba Ji Ro Haath,
Khaatu Wale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karse,

Jo Aape Vishwas Kare Wo,
Khoonti Taan Ke Sove,
Baithe Pravesh Kare Na Koi,
Baal Na Baanko Hove,
Jaake Man Mein Nahi Hai Vishwas,
Baako To Babao Kai Karse,
Mhaaren Sar Par Hai, Baba Ji Ro Haath,
Khaatu Wale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karse,

Kal Yug Ko Yo Dev Bado,
Duniya Mein Naam Kamayo,
Jad Jad Bheed Padi Bhagta Par,
Dodyo Dodyo Aayo,
Yo To Ghat Ghat Ki Jaanen Saari Baat,
Mhaaren Sar Par Hai, Baba Ji Ro Haath,
Khaatu Wale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karse,
Mhaaren Sar Par Hai, Baba Ji Ko Haath,
Khaatu Wale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karse.
Related Post
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें