लाल चुनड़ म्हारी मायड़ री लिरिक्स Laal Chunad Mayad Ree Lyrics
लाल चुनड़ म्हारी मायड़ री,
चाव सूं ल्याई लाडकली,
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
तारा री बारात सजाई, मायड़ थारी चुनरी मैं,
सूरज और चंदो भी जड्यो मायड़ थारी चुनरी में
चम चम हीरा चमके माँ, मोतिया री लड़ डंके माँ
म्हारी मायण रे मन भये चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी,
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
चुनरी ओढ़ौ मेहंदी रचाऊँ, थारे गोरे हाथ में,
मायड़ थाने खूब रिझाऊ अपनी मीठी बात में,
काजल घालूं आंख्या में, बिंदिया सजाऊँ माथे में
जुड़े में सजाऊँ गजरे थारो मावड़ली
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी,
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
शीश बोलरलो मायड़ थारे,
थारे माथे पे सजाऊँ मैं,
मोत्या रो गल हार पहनाऊँ,
नथली भी पहनाऊँ मैं,
शीश बोलरलो मायड़ थारे,
थारे माथे पे सजाऊँ मैं,
मोत्या रो गल हार पहनाऊँ,
नथली भी पहनाऊँ मैं,
कुण्डल दोन्यूं कानां में,
चुड़ला घाल्यूं हाथा मैं,
छम छम पैजनियाँ पगा पहनाऊँ, मावड़ली,
थाने सोहणी सोहणी ख़ूब सजाऊँ, मावड़ली,
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
म्हारी भी अर्जी सुन मायड़,
सुन ले म्हारी लाचारी,
बैठी है थारे चरणा में,
निर्धन लाडकली थारी,
भर दे झोली भोली माँ,
सुख बरसा दे सोहणी माँ,
रख सर पे म्हारे हाथ म्हारी मावड़ली,
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
लाल चुनड़ म्हारी मायड़ री,
चाव सूं ल्याई लाडकली,
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
चाव सूं ल्याई लाडकली,
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
तारा री बारात सजाई, मायड़ थारी चुनरी मैं,
सूरज और चंदो भी जड्यो मायड़ थारी चुनरी में
चम चम हीरा चमके माँ, मोतिया री लड़ डंके माँ
म्हारी मायण रे मन भये चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी,
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
चुनरी ओढ़ौ मेहंदी रचाऊँ, थारे गोरे हाथ में,
मायड़ थाने खूब रिझाऊ अपनी मीठी बात में,
काजल घालूं आंख्या में, बिंदिया सजाऊँ माथे में
जुड़े में सजाऊँ गजरे थारो मावड़ली
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी,
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
शीश बोलरलो मायड़ थारे,
थारे माथे पे सजाऊँ मैं,
मोत्या रो गल हार पहनाऊँ,
नथली भी पहनाऊँ मैं,
शीश बोलरलो मायड़ थारे,
थारे माथे पे सजाऊँ मैं,
मोत्या रो गल हार पहनाऊँ,
नथली भी पहनाऊँ मैं,
कुण्डल दोन्यूं कानां में,
चुड़ला घाल्यूं हाथा मैं,
छम छम पैजनियाँ पगा पहनाऊँ, मावड़ली,
थाने सोहणी सोहणी ख़ूब सजाऊँ, मावड़ली,
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
म्हारी भी अर्जी सुन मायड़,
सुन ले म्हारी लाचारी,
बैठी है थारे चरणा में,
निर्धन लाडकली थारी,
भर दे झोली भोली माँ,
सुख बरसा दे सोहणी माँ,
रख सर पे म्हारे हाथ म्हारी मावड़ली,
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
लाल चुनड़ म्हारी मायड़ री,
चाव सूं ल्याई लाडकली,
घणा मान सूं ओढो मायड़ म्हारी चुनड़ी
थारी लाडली उढावे मैया थाने चुनड़ी।
ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
Lyrics
Lal Chunad Mhari Mayad Ri
Chaav Soon Lyaai Laadkali
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Tara Ri Baraat Sajai, Mayad Thari Chunari Main
Suraj Aur Chando Bhi Jadyu Mayad Thari Chunari Mein
Cham Cham Heera Chamke Maa, Motiya Ri Lad Danke Maa
Mhari Mayan Re Man Bhaye Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Chunari Odho Mehndi Rachaaoon, Thare Gore Haath Mein
Mayad Thane Khoob Rizhaao Apni Meethi Baat Mein
Kajal Ghaalu Aankhya Mein, Bindiya Sajaoon Maath Mein
Jude Mein Sajaoon Gajre Tharo Mavdli
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Sheesh Bolralo Mayad Thare
Thare Maath Pe Sajaoon Main
Motiya Ro Gal Haar Pehnaaoon
Nathli Bhi Pehnaaoon Main
Sheesh Bolralo Mayad Thare
Thare Maath Pe Sajaoon Main
Motiya Ro Gal Haar Pehnaaoon
Nathli Bhi Pehnaaoon Main
Kundal Donyu Kanaan Mein
Chudla Ghaalyun Haatha Main
Cham Cham Paijaniya Pagaa Pehnaaoon, Mavdli
Thane Sohni Sohni Khoob Sajaoon, Mavdli
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Mhari Bhi Arji Sun Mayad
Sun Le Mhari Laachari
Baithi Hai Thare Charanaa Mein
Nirdhan Laadkali Thari
Bhar De Jhooli Bhooli Maa
Sukh Barsaa De Sohni Maa
Rakh Sar Pe Mhare Haath Mhari Mavdli
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Lal Chunad Mhari Mayad Ri
Chaav Soon Lyaai Laadkali
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Chaav Soon Lyaai Laadkali
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Tara Ri Baraat Sajai, Mayad Thari Chunari Main
Suraj Aur Chando Bhi Jadyu Mayad Thari Chunari Mein
Cham Cham Heera Chamke Maa, Motiya Ri Lad Danke Maa
Mhari Mayan Re Man Bhaye Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Chunari Odho Mehndi Rachaaoon, Thare Gore Haath Mein
Mayad Thane Khoob Rizhaao Apni Meethi Baat Mein
Kajal Ghaalu Aankhya Mein, Bindiya Sajaoon Maath Mein
Jude Mein Sajaoon Gajre Tharo Mavdli
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Sheesh Bolralo Mayad Thare
Thare Maath Pe Sajaoon Main
Motiya Ro Gal Haar Pehnaaoon
Nathli Bhi Pehnaaoon Main
Sheesh Bolralo Mayad Thare
Thare Maath Pe Sajaoon Main
Motiya Ro Gal Haar Pehnaaoon
Nathli Bhi Pehnaaoon Main
Kundal Donyu Kanaan Mein
Chudla Ghaalyun Haatha Main
Cham Cham Paijaniya Pagaa Pehnaaoon, Mavdli
Thane Sohni Sohni Khoob Sajaoon, Mavdli
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Mhari Bhi Arji Sun Mayad
Sun Le Mhari Laachari
Baithi Hai Thare Charanaa Mein
Nirdhan Laadkali Thari
Bhar De Jhooli Bhooli Maa
Sukh Barsaa De Sohni Maa
Rakh Sar Pe Mhare Haath Mhari Mavdli
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
Lal Chunad Mhari Mayad Ri
Chaav Soon Lyaai Laadkali
Ghana Maan Soon Odho Mayad Mhari Chunadi
Thari Laadli Udhaave Maiya Thane Chunadi
लाल चुनड़ म्हारी मायड़ री | Lal Chunar Mhari Mayad Ri | Jeen Mata Bhajan by Aasha Ashok Rajput Song: Lal Chunar Mhari Mayad Ri
Singer: Asha Ashok Rajput - (Bhopal, M.P. ) 9131059172
Music & Recording: Sachin Upadhyay - 9300110641
Lyricist: Devendra Goyal Ji
Category: Jeen Mata Bhajan (Rajasthani)
Producers: Amresh Bahadur, Ramit Mathur
Singer: Asha Ashok Rajput - (Bhopal, M.P. ) 9131059172
Music & Recording: Sachin Upadhyay - 9300110641
Lyricist: Devendra Goyal Ji
Category: Jeen Mata Bhajan (Rajasthani)
Producers: Amresh Bahadur, Ramit Mathur
- कांकरा गडे छ म्हारी एड्या में लिरिक्स Kaankra Gade Cha Mhari Edya Me Lyrics
- जीण ने मनावे हरसो करतो हाथा जोड़ी लिरिक्स Jeen Ne Manaave Harso Lyrics
- जीण भवानी माँ दर पे तेरे बुला ले भजन लिरिक्स Jeen Bhawani Ma Dar Pe Tere Bula Le Bhajan Lyrics
- जीण माता मंगल पाठ Jeen Mata Mangal Paath Complete Lyrics
- लाडकरी लाडेसर म्हारी जीण बाईसा लिरिक्स Ladakari Ladesar Mhari Jeen Lyrics
- सबसे बड़ी सरकार भजन लिरिक्स Sabse Badi Sarkar Bhajan Lyrics जीण माता भजन
Author - Saroj Jangir
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें। |