मन्ने कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गैल लिरिक्स Yaad Satave Baba Teri Lyrics

मन्ने कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गैल लिरिक्स Yaad Satave Baba Teri Lyrics


Latest Bhajan Lyrics

याद सतावे बाबा तेरी होवे न म्हारां मेल,
याद सतावे बाबा तेरी होवे न म्हारा मेल,
मन्ने  कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गैल,
मन्ने कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गैल।

प्यारी सूरत श्याम धणी की मेरे मन में बस गयी,
किसी बिमारी आयी देश में, दर्शन मैं भी तरस गयी,
मन्ने  कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गैल,
मन्ने कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गैल।

बहुत घणी तेरी याद सतावे सुबह शाम तन्ने ध्याऊ,
जल्दी बुला ले दर पे अपने दरश तेरा मैं पाऊं,
मैंने दिखे से सुपने में, खाटू वाळी रेल,
मन्ने  कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गैल,
मन्ने कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गैल।

चौघड़ वो दिखे पर नजर ना आवे,
क्यूँकर होगा मिलणा कोई रास्ता बतादे कोई ,
रास्ता बता दे कोई रास्ता बता दे ,
मन्ने कोई मिलादे ने बाबा श्याम की गेल,
रोहित निक्कू निशान तेरा सै लावे,
हैप्पी और आयु की गेल्याँ भजन तेरा सै गावे,
भजन तेरा से गावे,
इब दरश दिखादे ने ना करे घणे तू खेल,
मन्ने  कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गैल,
मन्ने कोई मिला दो ने बाबा श्याम की गैल।



याद सतावे बाबा तेरी | Khatu Shyam Bhajan | Himanshu Dhiman | Latest श्याम भजन (Full HD Video)
Yaad Sataave Baaba Teree Hove Na Mhaaraan Mel,
Yaad Sataave Baaba Teree Hove Na Mhaara Mel,
Manne Koee Mila Do Ne Baaba Shyaam Kee Gail,
Manne Koee Mila Do Ne Baaba Shyaam Kee Gail.

Pyaaree Soorat Shyaam Dhanee Kee Mere Man Mein Bas Gayee,
Kisee Bimaaree Aayee Desh Mein, Darshan Main Bhee Taras Gayee,
Manne Koee Mila Do Ne Baaba Shyaam Kee Gail,
Manne Koee Mila Do Ne Baaba Shyaam Kee Gail.

Bahut Ghanee Teree Yaad Sataave Subah Shaam Tanne Dhyaoo,
Jaldee Bula Le Dar Pe Apane Darash Tera Main Paoon,
Mainne Dikhe Se Supane Mein, Khaatoo Vaalee Rel,
Manne Koee Mila Do Ne Baaba Shyaam Kee Gail,
Manne Koee Mila Do Ne Baaba Shyaam Kee Gail.

Chaughad Vo Dikhe Par Najar Na Aave,
Kyoonkar Hoga Milana Koee Raasta Bataade Koee ,
Raasta Bata De Koee Raasta Bata De ,
Manne Koee Milaade Ne Baaba Shyaam Kee Gel,
Rohit Nikkoo Nishaan Tera Sai Laave,
Haippee Aur Aayu Kee Gelyaan Bhajan Tera Sai Gaave,
Bhajan Tera Se Gaave,
Ib Darash Dikhaade Ne Na Kare Ghane Too Khel,
Manne Koee Mila Do Ne Baaba Shyaam Kee Gail,
Manne Koee Mila Do Ne Baaba Shyaam Kee Gail.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url