फागणियो आयो बाबो बुलावे है लिरिक्स Faganiyo Aayo Babo Bulaave Lyrics Khatu Shyam Ji Bhajan by Aamir Al ( Khatu Dham)
म्हारे मनड़े रो पंछी,
खाटू के कानी उडतो जावो है,
यो बाबो म्हारो टाबरिया सागे,
नाचे गावे है,
फागणियो आयो,
बाबो बुलावे है,
खाटू में बैठ्यो,
हेला लगावे है,
मनड़ो म्हारो यो हरसावे,
खाटू वालो श्याम बुलावे,
म्हाने लागे म्हारो बाबो,
खाटू से आवाज लगावे
बारह महीना बाट उडीक्या,
फागणियो इब आयो,
भाळ बसंती चाले है से पे,
श्याम रंग है छायो,
खुद झाला देवे,
बैठ्यो बैठ्यो यो,
मुस्कावे है,
फागणियो आयो,
बाबो बुलावे है,
खाटू में बैठ्यो,
हेला लगावे है,
फागण में लीले को सवारी,
खाटू माहीं घूमें,
देख निरख सब,
बाबा का प्रेमी,
मस्ती माही घूमें,
चंगा की थाप पे,
मीठी सी मुरली,
शाम बजावे है,
फागणियो आयो,
बाबो बुलावे है,
खाटू में बैठ्यो,
हेला लगावे है,
रंग रंगीलो, फागण को मेलो,
सौरव रंग उड़ावे,
सांवरियो खुद होली को रसियो,
खूब गुलाल लगावे,
साँवरियो बाबो भगतां ने,
जान से ज्यादा चावे है,
भगतां रो प्यारो, भगतां ने,
जान से ज्यादा चावे है,
फागणियो आयो,
बाबो बुलावे है,
खाटू में बैठ्यो,
हेला लगावे है,
खाटू के कानी उडतो जावो है,
यो बाबो म्हारो टाबरिया सागे,
नाचे गावे है,
फागणियो आयो,
बाबो बुलावे है,
खाटू में बैठ्यो,
हेला लगावे है,
मनड़ो म्हारो यो हरसावे,
खाटू वालो श्याम बुलावे,
म्हाने लागे म्हारो बाबो,
खाटू से आवाज लगावे
बारह महीना बाट उडीक्या,
फागणियो इब आयो,
भाळ बसंती चाले है से पे,
श्याम रंग है छायो,
खुद झाला देवे,
बैठ्यो बैठ्यो यो,
मुस्कावे है,
फागणियो आयो,
बाबो बुलावे है,
खाटू में बैठ्यो,
हेला लगावे है,
फागण में लीले को सवारी,
खाटू माहीं घूमें,
देख निरख सब,
बाबा का प्रेमी,
मस्ती माही घूमें,
चंगा की थाप पे,
मीठी सी मुरली,
शाम बजावे है,
फागणियो आयो,
बाबो बुलावे है,
खाटू में बैठ्यो,
हेला लगावे है,
रंग रंगीलो, फागण को मेलो,
सौरव रंग उड़ावे,
सांवरियो खुद होली को रसियो,
खूब गुलाल लगावे,
साँवरियो बाबो भगतां ने,
जान से ज्यादा चावे है,
भगतां रो प्यारो, भगतां ने,
जान से ज्यादा चावे है,
फागणियो आयो,
बाबो बुलावे है,
खाटू में बैठ्यो,
हेला लगावे है,
फागणियो आयो बाबो बुलावे है Faganiyo Aayo Babo Bulaave Lyrics Khatu Shyam Ji Bhajan
म्हारे मनड़े रो पंछी- मेरे (म्हारे) मनड़े (मन का) पक्षी (पंछी).
खाटू के कानी उडतो जावो है- खाटू (श्री खाटू श्याम जी) की तरफ (कानी) उड़ता जा रहा है।
यो बाबो म्हारो टाबरिया सागे-यह बाबा हमारा (बाबो म्हारो) बच्चों के साथ (टाबरिया सागे)
नाचे गावे है- नाच और गा रहा है।
फागणियो आयो- फाल्गुन (फागण) महीना आ गया है।
बाबो बुलावे है- बाबा बुला रहा है।
खाटू में बैठ्यो हेला लगावे है-खाटू में बैठा, आवाज (हेलो) लगा रहा है।
मनड़ो म्हारो यो हरसावे- ये मेरा मन हरसा (खुश) रहा है।
बारह महीना बाट उडीक्या- बारह महीने तक इन्तजार (बाट उडीक्या-राह देखना) करते हैं।
फागणियो इब आयो-फागण (फागणियो) अब (इब) आया है।
भाळ बसंती चाले है से पे- बसंती (वसंत ऋतू में चलने वाली ) हवा (भाल) चलने लगी है।
श्याम रंग है छायो- हर तरफ श्याम का रंग छाया है।
खुद झाला देवे- बाबा श्याम स्वंय इशारा करके (झाला) बुला रहे हैं।
बैठ्यो बैठ्यो यो मुस्कावे है- यह बैठा बैठा मुस्कुरा रहा है।
फागण में लीले को सवारी खाटू माहीं घूमें- फागण महीने में लीले का सवार घूमता है।
देख निरख सब-सभी देख कर, निरख कर।
मस्ती माही घूमें- मस्ती में घूमते हैं।
चंगा की थाप पे- चंग (वाद्य यंत्र यथा ढोलक) की थाप (बजाने पर उत्पन्न ध्वनि) पर।
म्हारे मनड़े रो पंछी- मेरे (म्हारे) मनड़े (मन का) पक्षी (पंछी).
खाटू के कानी उडतो जावो है- खाटू (श्री खाटू श्याम जी) की तरफ (कानी) उड़ता जा रहा है।
यो बाबो म्हारो टाबरिया सागे-यह बाबा हमारा (बाबो म्हारो) बच्चों के साथ (टाबरिया सागे)
नाचे गावे है- नाच और गा रहा है।
फागणियो आयो- फाल्गुन (फागण) महीना आ गया है।
बाबो बुलावे है- बाबा बुला रहा है।
खाटू में बैठ्यो हेला लगावे है-खाटू में बैठा, आवाज (हेलो) लगा रहा है।
मनड़ो म्हारो यो हरसावे- ये मेरा मन हरसा (खुश) रहा है।
बारह महीना बाट उडीक्या- बारह महीने तक इन्तजार (बाट उडीक्या-राह देखना) करते हैं।
फागणियो इब आयो-फागण (फागणियो) अब (इब) आया है।
भाळ बसंती चाले है से पे- बसंती (वसंत ऋतू में चलने वाली ) हवा (भाल) चलने लगी है।
श्याम रंग है छायो- हर तरफ श्याम का रंग छाया है।
खुद झाला देवे- बाबा श्याम स्वंय इशारा करके (झाला) बुला रहे हैं।
बैठ्यो बैठ्यो यो मुस्कावे है- यह बैठा बैठा मुस्कुरा रहा है।
फागण में लीले को सवारी खाटू माहीं घूमें- फागण महीने में लीले का सवार घूमता है।
देख निरख सब-सभी देख कर, निरख कर।
मस्ती माही घूमें- मस्ती में घूमते हैं।
चंगा की थाप पे- चंग (वाद्य यंत्र यथा ढोलक) की थाप (बजाने पर उत्पन्न ध्वनि) पर।
फागणियो आयो बाबो बुलावे है | Rajasthani Fagun Song 2021 by Aamir Ali | Faganiyo Aayo Babo Bulave Hai
Mhaare Manade Ro Panchhee,
Khaatoo Ke Kaanee Udato Jaavo Hai,
Yo Baabo Mhaaro Taabariya Saage,
Naache Gaave Hai,
Phaaganiyo Aayo,
Baabo Bulaave Hai,
Khaatoo Mein Baithyo,
Hela Lagaave Hai,
Manado Mhaaro Yo Harasaave,
Khaatoo Vaalo Shyaam Bulaave,
Mhaane Laage Mhaaro Baabo,
Khaatoo Se Aavaaj Lagaave
Baarah Maheena Baat Udeekya,
Phaaganiyo Ib Aayo,
Bhaal Basantee Chaale Hai Se Pe,
Shyaam Rang Hai Chhaayo,
Khud Jhaala Deve,
Baithyo Baithyo Yo,
Muskaave Hai,
Phaaganiyo Aayo,
Baabo Bulaave Hai,
Khaatoo Mein Baithyo,
Hela Lagaave Hai,
Phaagan Mein Leele Ko Savaaree,
Khaatoo Maaheen Ghoomen,
Dekh Nirakh Sab,
Baaba Ka Premee,
Mastee Maahee Ghoomen,
Changa Kee Thaap Pe,
Meethee See Muralee,
Shaam Bajaave Hai,
Phaaganiyo Aayo,
Baabo Bulaave Hai,
Khaatoo Mein Baithyo,
Hela Lagaave Hai,
Rang Rangeelo, Phaagan Ko Melo,
Saurav Rang Udaave,
Saanvariyo Khud Holee Ko Rasiyo,
Khoob Gulaal Lagaave,
Saanvariyo Baabo Bhagataan Ne,
Jaan Se Jyaada Chaave Hai,
Bhagataan Ro Pyaaro, Bhagataan Ne,
Jaan Se Jyaada Chaave Hai,
Phaaganiyo Aayo,
Baabo Bulaave Hai,
Khaatoo Mein Baithyo,
Hela Lagaave Hai,
Khaatoo Ke Kaanee Udato Jaavo Hai,
Yo Baabo Mhaaro Taabariya Saage,
Naache Gaave Hai,
Phaaganiyo Aayo,
Baabo Bulaave Hai,
Khaatoo Mein Baithyo,
Hela Lagaave Hai,
Manado Mhaaro Yo Harasaave,
Khaatoo Vaalo Shyaam Bulaave,
Mhaane Laage Mhaaro Baabo,
Khaatoo Se Aavaaj Lagaave
Baarah Maheena Baat Udeekya,
Phaaganiyo Ib Aayo,
Bhaal Basantee Chaale Hai Se Pe,
Shyaam Rang Hai Chhaayo,
Khud Jhaala Deve,
Baithyo Baithyo Yo,
Muskaave Hai,
Phaaganiyo Aayo,
Baabo Bulaave Hai,
Khaatoo Mein Baithyo,
Hela Lagaave Hai,
Phaagan Mein Leele Ko Savaaree,
Khaatoo Maaheen Ghoomen,
Dekh Nirakh Sab,
Baaba Ka Premee,
Mastee Maahee Ghoomen,
Changa Kee Thaap Pe,
Meethee See Muralee,
Shaam Bajaave Hai,
Phaaganiyo Aayo,
Baabo Bulaave Hai,
Khaatoo Mein Baithyo,
Hela Lagaave Hai,
Rang Rangeelo, Phaagan Ko Melo,
Saurav Rang Udaave,
Saanvariyo Khud Holee Ko Rasiyo,
Khoob Gulaal Lagaave,
Saanvariyo Baabo Bhagataan Ne,
Jaan Se Jyaada Chaave Hai,
Bhagataan Ro Pyaaro, Bhagataan Ne,
Jaan Se Jyaada Chaave Hai,
Phaaganiyo Aayo,
Baabo Bulaave Hai,
Khaatoo Mein Baithyo,
Hela Lagaave Hai,
Song: Faganiyo Aayo Babo Bulave Hai
Singer: Aamir Al ( Khatu Dham)
Music: Sound Chef The Barbarika ( Nitesh Sharma "Golu - Pritam Chouwdhary)
Lyricist: Sourav Agarwal ( Loharu)
Video: Sumit Sanwariya - 9982740138
Category: Khatu Shyam Falgun Songs ( Rajasthani )
Producers: Amresh Bahadur, Ramit Mathur
Singer: Aamir Al ( Khatu Dham)
Music: Sound Chef The Barbarika ( Nitesh Sharma "Golu - Pritam Chouwdhary)
Lyricist: Sourav Agarwal ( Loharu)
Video: Sumit Sanwariya - 9982740138
Category: Khatu Shyam Falgun Songs ( Rajasthani )
Producers: Amresh Bahadur, Ramit Mathur
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- आ जाओ सांवरिया दिल ने पुकारा लिरिक्स Aa Jao Sanvariya Dil Ne Pukara Lyrics
- मेरे दिल में बस गया हैं दिलदार खाटू वाला लिरिक्स Mere Dil Me Bas Gaya Hai Dildar Khatuwala Lyrics
- म्हानें पिहरियो सो लागे खाटू धाम लिरिक्स Mhane Pihariyo So Lage Khatu Dham Lyrics
- घुंघटीयों आडे आग्यो जी लिरिक्स Ghunghatiyo Aade Aagyo Ji Lyrics
- यही सच है तू ही सच है हरे कृष्णा लिरिक्स Yahi Sach Hai Tu Hi Sach Hai Hare Krishna Lyrics
- क्या खूब लग रहे देखो फूलो में लखदातार लिरिक्स Kya Khub Lag Rahe Dekho Lyrics