म्हारा टाबर म्हानें भजन लिरिक्स Mhara Taabr Mhane Bhajan Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Mayank Agarwal
म्हारा टाबर म्हानें,
हिवड़े सूं ज्यादा,
लाड लड़ावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा,
म्हारा टाबर म्हानें,
हिवड़े सूं ज्यादा,
लाड लड़ावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
रोज करें श्रृंगार चाव से,
नित उठ आरती गावै,
मेरो भी मन महकन लागे,
जद ये इत्र चढ़ावे,
जीमण बैठूँ तो,
हाथां स पंखों,
रोज डुलावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
टाबरिया म्हारों राखे भरोसो,
पल भर ना बिसरावे,
कितनो भी कोई लोभ दिखावे,
छोड़ मने जा जावे,
नैना रा मोती, नैना रा मोती,
म्हारा चरणा में,
आय चढ़ावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
जद फागण को मेलों आवे,
चाव घणों चढ़ जावे,
कोई आवे पेट पळनिया,
कोई पैदल आवे,
प्रेमिया सूं मिलकर,
प्रेमिया सूं मिलकर,
म्हारो भी हिवड़ो,
खिलखिल जावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
बिन आके मेरो नाम अधुरो,
ज्यूँ दीपक बिन बाती,
भक्त बिना भगवान ना संजू,
साँची बात बता दी,
मेरी सकलाई,
मेरी सकलाई,
घर घर में यही,
जाय बताव सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
म्हारा टाबर म्हानें,
हिवड़े सूं ज्यादा,
लाड लड़ावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा,
म्हारा टाबर म्हानें,
हिवड़े सूं ज्यादा,
लाड लड़ावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
हिवड़े सूं ज्यादा,
लाड लड़ावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा,
म्हारा टाबर म्हानें,
हिवड़े सूं ज्यादा,
लाड लड़ावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
रोज करें श्रृंगार चाव से,
नित उठ आरती गावै,
मेरो भी मन महकन लागे,
जद ये इत्र चढ़ावे,
जीमण बैठूँ तो,
हाथां स पंखों,
रोज डुलावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
टाबरिया म्हारों राखे भरोसो,
पल भर ना बिसरावे,
कितनो भी कोई लोभ दिखावे,
छोड़ मने जा जावे,
नैना रा मोती, नैना रा मोती,
म्हारा चरणा में,
आय चढ़ावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
जद फागण को मेलों आवे,
चाव घणों चढ़ जावे,
कोई आवे पेट पळनिया,
कोई पैदल आवे,
प्रेमिया सूं मिलकर,
प्रेमिया सूं मिलकर,
म्हारो भी हिवड़ो,
खिलखिल जावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
बिन आके मेरो नाम अधुरो,
ज्यूँ दीपक बिन बाती,
भक्त बिना भगवान ना संजू,
साँची बात बता दी,
मेरी सकलाई,
मेरी सकलाई,
घर घर में यही,
जाय बताव सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
म्हारा टाबर म्हानें,
हिवड़े सूं ज्यादा,
लाड लड़ावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा,
म्हारा टाबर म्हानें,
हिवड़े सूं ज्यादा,
लाड लड़ावे सा,
ग्यारस की ग्यारस,
मिलबा ने आवे सा।
श्याम भजन - म्हारा टाबर म्हाने - Mhara Tabar Mhane - Mayank Agarwal - New Shyam Bhajan - Saawariya
Mhaara Taabar Mhaanen,
Hivade Soon Jyaada,
Laad Ladaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa,
Mhaara Taabar Mhaanen,
Hivade Soon Jyaada,
Laad Ladaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
Roj Karen Shrrngaar Chaav Se,
Nit Uth Aaratee Gaavai,
Mero Bhee Man Mahakan Laage,
Jad Ye Itr Chadhaave,
Jeeman Baithoon To,
Haathaan Sa Pankhon,
Roj Dulaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
Taabariya Mhaaron Raakhe Bharoso,
Pal Bhar Na Bisaraave,
Kitano Bhee Koee Lobh Dikhaave,
Chhod Mane Ja Jaave,
Naina Ra Motee, Naina Ra Motee,
Mhaara Charana Mein,
Aay Chadhaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
Jad Phaagan Ko Melon Aave,
Chaav Ghanon Chadh Jaave,
Koee Aave Pet Palaniya,
Koee Paidal Aave,
Premiya Soon Milakar,
Premiya Soon Milakar,
Mhaaro Bhee Hivado,
Khilakhil Jaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
Bin Aake Mero Naam Adhuro,
Jyoon Deepak Bin Baatee,
Bhakt Bina Bhagavaan Na Sanjoo,
Saanchee Baat Bata Dee,
Meree Sakalaee,
Meree Sakalaee,
Ghar Ghar Mein Yahee,
Jaay Bataav Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
Mhaara Taabar Mhaanen,
Hivade Soon Jyaada,
Laad Ladaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa,
Mhaara Taabar Mhaanen,
Hivade Soon Jyaada,
Laad Ladaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
Hivade Soon Jyaada,
Laad Ladaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa,
Mhaara Taabar Mhaanen,
Hivade Soon Jyaada,
Laad Ladaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
Roj Karen Shrrngaar Chaav Se,
Nit Uth Aaratee Gaavai,
Mero Bhee Man Mahakan Laage,
Jad Ye Itr Chadhaave,
Jeeman Baithoon To,
Haathaan Sa Pankhon,
Roj Dulaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
Taabariya Mhaaron Raakhe Bharoso,
Pal Bhar Na Bisaraave,
Kitano Bhee Koee Lobh Dikhaave,
Chhod Mane Ja Jaave,
Naina Ra Motee, Naina Ra Motee,
Mhaara Charana Mein,
Aay Chadhaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
Jad Phaagan Ko Melon Aave,
Chaav Ghanon Chadh Jaave,
Koee Aave Pet Palaniya,
Koee Paidal Aave,
Premiya Soon Milakar,
Premiya Soon Milakar,
Mhaaro Bhee Hivado,
Khilakhil Jaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
Bin Aake Mero Naam Adhuro,
Jyoon Deepak Bin Baatee,
Bhakt Bina Bhagavaan Na Sanjoo,
Saanchee Baat Bata Dee,
Meree Sakalaee,
Meree Sakalaee,
Ghar Ghar Mein Yahee,
Jaay Bataav Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
Mhaara Taabar Mhaanen,
Hivade Soon Jyaada,
Laad Ladaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa,
Mhaara Taabar Mhaanen,
Hivade Soon Jyaada,
Laad Ladaave Sa,
Gyaaras Kee Gyaaras,
Milaba Ne Aave Sa.
► Album - Mhara Tabar Mhane
► Song - Mhara Tabar Mhane
► Singer - Mayank Aggrawal
► Music - Dipankar Saha
► Lyrics - Sanju Sharma
➤ Label - Vianet Media
► Song - Mhara Tabar Mhane
► Singer - Mayank Aggrawal
► Music - Dipankar Saha
► Lyrics - Sanju Sharma
➤ Label - Vianet Media
म्हारा टाबर म्हानें भजन लिरिक्स Mhara Taabr Mhane Bhajan Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Mayank Agarwal
म्हारा टाबर म्हानें- मेरे बच्चे (टाबर)हिवड़े सूं ज्यादा-हृदय से ज्यादा (हिवड़े)
लाड लड़ावे सा- लाड लड़ाते हैं (सा-आदर सूचक शब्द जैसे हम किसी के नाम के आगे जी लगाते हैं।
ग्यारस की ग्यारस मिलबा ने आवे सा- हर ग्यारस (एकादशी) को मिलने आते हैं।
जद ये इत्र चढ़ावे- खाटू श्याम जी की इत्र चढ़ाया जाता है।
जीमण बैठूँ तो-भोजन करने के वक़्त।
हाथां स पंखों रोज डुलावे सा- हाथों से पंखा झुलाता हूँ।
टाबरिया म्हारों राखे भरोसो- मेरे बच्चे मेरा भरोसा रखते हैं।
पल भर ना बिसरावे- पल भर के लिए भी मुझे भूलते नहीं हैं।
नैना रा मोती, नैना रा मोती- आंसुओं को मेरे चरणों में चढ़ाते हैं।
जद फागण को मेलों आवे चाव घणों चढ़ जावे-जब जब फागण मेला आता है, बहुत ही चाव चढ़ जाता है।
कोई आवे पेट पळनिया- पेट के बल चलकर आना, रेंगकर चलना।
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- ऐ खाटू वाले श्याम मैं तेरा हो गया लिरिक्स Aie Khatu Wale Shyam Lyrics
- नीले पे होके सवार आया रे भजन लिरिक्स Neele Pe Hoke Savar Aaya Re Bhajan Lyrics
- आ गया खाटू वाला अहलवती का लाला लिरिक्स Aa Gaya Khatu Wala Bhajan Lyrics
- खाटू के बाबा श्याम तू लीले चढ़ कर आजा लिरिक्स Khatu Ke Baba Shyam Lyrics
- तेरी नजरों से नजर को मिलाया लिरिक्स Teri Najaro Se Najar Ko Milaya Lyrics
- उस बांसुरी वाले की लीले घोड़े वाले की लिरिक्स Us Bansuri Wale Ki Leele Ghode Wale Lyrics