सुवटा रे सुवटा, खाटू की नगरी जा,
बाबा जी ने जाकर म्हारो, संदेशो दे आ,
याद थारी आवे है, नींद उड़ जावे है,
अब तो ये रेन मेरी, चैन नहीं पावे है,
याद थारी आवे है, नींद उड़ जावे है,
अब तो ये रेन मेरी, चैन नहीं पावे है।
सुवटा रे सुवटा, खाटू की नगरी जा,
बाबा जी ने जाकर म्हारो, संदेशो दे आ।
बाबा जी ने जाकर, या भी कह दीज्यो,
टाबर उडीके थाने,दर्शन दे दीज्यो,
याद थारी आवे है, नींद उड़ जावे है,
अब तो ये रेन मेरी, चैन नहीं पावे है।
सुवटा रे सुवटा, खाटू की नगरी जा,
बाबा जी ने जाकर म्हारो, संदेशो दे आ।
थारे बिना, भगता ने, दूजो नहीं आसरो,
हारे को सहारो बन जा, तू ही मेरो साँवरा,
याद थारी आवे है, नींद उड़ जावे है,
अब तो ये रेन मेरी, चैन नहीं पावे है।
सुवटा रे सुवटा, खाटू की नगरी जा,
बाबा जी ने जाकर म्हारो, संदेशो दे आ।
दरपे पे बुलो बाबा, यही अरदास है,
दायमा भी नित नित ध्यावे, मिलन री आस है,
याद थारी आवे है, नींद उड़ जावे है,
अब तो ये रेन मेरी, चैन नहीं पावे है।
सुवटा रे सुवटा, खाटू की नगरी जा,
बाबा जी ने जाकर म्हारो, संदेशो दे आ।
बाबा जी ने जाकर म्हारो, संदेशो दे आ,
याद थारी आवे है, नींद उड़ जावे है,
अब तो ये रेन मेरी, चैन नहीं पावे है,
याद थारी आवे है, नींद उड़ जावे है,
अब तो ये रेन मेरी, चैन नहीं पावे है।
सुवटा रे सुवटा, खाटू की नगरी जा,
बाबा जी ने जाकर म्हारो, संदेशो दे आ।
बाबा जी ने जाकर, या भी कह दीज्यो,
टाबर उडीके थाने,दर्शन दे दीज्यो,
याद थारी आवे है, नींद उड़ जावे है,
अब तो ये रेन मेरी, चैन नहीं पावे है।
सुवटा रे सुवटा, खाटू की नगरी जा,
बाबा जी ने जाकर म्हारो, संदेशो दे आ।
थारे बिना, भगता ने, दूजो नहीं आसरो,
हारे को सहारो बन जा, तू ही मेरो साँवरा,
याद थारी आवे है, नींद उड़ जावे है,
अब तो ये रेन मेरी, चैन नहीं पावे है।
सुवटा रे सुवटा, खाटू की नगरी जा,
बाबा जी ने जाकर म्हारो, संदेशो दे आ।
दरपे पे बुलो बाबा, यही अरदास है,
दायमा भी नित नित ध्यावे, मिलन री आस है,
याद थारी आवे है, नींद उड़ जावे है,
अब तो ये रेन मेरी, चैन नहीं पावे है।
सुवटा रे सुवटा, खाटू की नगरी जा,
बाबा जी ने जाकर म्हारो, संदेशो दे आ।
Suvata | सुवटा | Baba Shyam Latest Bhajan | सुवटा बाबा जी ने जाकर म्हारो संदेसो दे आ by Ravi Dahima
Suvata Re Suvata, Khaatoo Kee Nagaree Ja,
Baaba Jee Ne Jaakar Mhaaro, Sandesho De Aa,
Yaad Thaaree Aave Hai, Neend Ud Jaave Hai,
Ab To Ye Ren Meree, Chain Nahin Paave Hai,
Yaad Thaaree Aave Hai, Neend Ud Jaave Hai,
Ab To Ye Ren Meree, Chain Nahin Paave Hai.
Suvata Re Suvata, Khaatoo Kee Nagaree Ja,
Baaba Jee Ne Jaakar Mhaaro, Sandesho De Aa.
Baaba Jee Ne Jaakar, Ya Bhee Kah Deejyo,
Taabar Udeeke Thaane,darshan De Deejyo,
Yaad Thaaree Aave Hai, Neend Ud Jaave Hai,
Ab To Ye Ren Meree, Chain Nahin Paave Hai.
Suvata Re Suvata, Khaatoo Kee Nagaree Ja,
Baaba Jee Ne Jaakar Mhaaro, Sandesho De Aa.
Thaare Bina, Bhagata Ne, Doojo Nahin Aasaro,
Haare Ko Sahaaro Ban Ja, Too Hee Mero Saanvara,
Yaad Thaaree Aave Hai, Neend Ud Jaave Hai,
Ab To Ye Ren Meree, Chain Nahin Paave Hai.
Suvata Re Suvata, Khaatoo Kee Nagaree Ja,
Baaba Jee Ne Jaakar Mhaaro, Sandesho De Aa.
Darape Pe Bulo Baaba, Yahee Aradaas Hai,
Daayama Bhee Nit Nit Dhyaave, Milan Ree Aas Hai,
Yaad Thaaree Aave Hai, Neend Ud Jaave Hai,
Ab To Ye Ren Meree, Chain Nahin Paave Hai.
Suvata Re Suvata, Khaatoo Kee Nagaree Ja,
Baaba Jee Ne Jaakar Mhaaro, Sandesho De Aa.
Song: Suvata
Singer & Writer: Ravi Dahima - 6200876125
Music: Kamal Singh Bhunawat (Mumbai)
Record & Mix Mastering : Sunny Sharma - Dhanbad
Video: Narayani Creations: 9807783275
Category: Khatu Shyam Bhajan ( Rajasthani)
Singer & Writer: Ravi Dahima - 6200876125
Music: Kamal Singh Bhunawat (Mumbai)
Record & Mix Mastering : Sunny Sharma - Dhanbad
Video: Narayani Creations: 9807783275
Category: Khatu Shyam Bhajan ( Rajasthani)
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- मेरी बिगड़ी कौन बनाएं भजन लिरिक्स Meri Bigadi Koun Banaaye Bhajan Lyrics Sanjay Mittal
- साँवरे के रहते क्यों तूँ घबराता है भजन लिरिक्स Saanware Ke Rahate Kyo Tu Ghabraata Hai Bhajan Lyrics
- एक सवाल है इस प्रेमी का भजन लिरिक्स Ek Sawaal Hai Is Premi Ka Bhajan Lyrics Sanjay Mittal
- मेरे खाटूवाले श्यामधणी मेरा दिल यो तेरे पै आग्या लिरिक्स Mere Khatuwale Shyamdhani Lyrics
- ऐलान करता हूँ सरेआम करता हूँ भजन लिरिक्स Elaan Karta Hu Sareaam Karta Hu Lyrics
- तड़पता है तेरा ये दास संभालों भजन लिरिक्स Tadapata Hai Tera Ye Daas Sambhalo Bhajan Lyrics Sanjay Mittal