नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै भजन Nar Dehi Paai Chitt Charan Kamal

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै भजन Nar Dehi Paai Chitt Charan Kamal Hita Ambrish

 
नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै भजन Nar Dehi Paai Chitt Charan Kamal Hita Ambrish

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै,
दीन बचन संतन संग दरस परस कीजै।।
लीला गुण अमृत रस श्रवणन पुट पीजै,
सुन्दर सुख निरख ध्यान नैन माहि लीजै।।
गदगद सुर पुलक रोम अंग प्रेम भीजै,
'सूरदास' गिरिधर जस गाये गाये जीजै।।
नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै,
दीन बचन संतन संग दरस परस कीजै।।
लीला गुण अमृत रस श्रवणन पुट पीजै,
सुन्दर सुख निरख ध्यान नैन माहि लीजै।।
गदगद सुर पुलक रोम अंग प्रेम भीजै,
'सूरदास' गिरिधर जस गाये गाये जीजै।।
नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै,
दीन बचन संतन संग दरस परस कीजै।।
लीला गुण अमृत रस श्रवणन पुट पीजै,
सुन्दर सुख निरख ध्यान नैन माहि लीजै।।
गदगद सुर पुलक रोम अंग प्रेम भीजै,
'सूरदास' गिरिधर जस गाये गाये जीजै।।
 

नर देहि पायी चित्त चरण कमल दीजै - श्री सूरदास जी पद | Shree Hita Ambrish Ji

Nar Dehi Paayi Chitt Charan Kamal Dijai,
Din Bachan Santan Sang Daras Paras Kijai..
Lila Gun Amrt Ras Shravanan Put Pijai,
Sundar Sukh Nirakh Dhyaan Nain Maahi Lijai..
Gadagad Sur Pulak Rom Ang Prem Bhijai,
Suradaas Giridhar Jas Gaaye Gaaye Jijai..
Nar Dehi Paayi Chitt Charan Kamal Dijai,
Din Bachan Santan Sang Daras Paras Kijai..
Lila Gun Amrt Ras Shravanan Put Pijai,
Sundar Sukh Nirakh Dhyaan Nain Maahi Lijai..
Gadagad Sur Pulak Rom Ang Prem Bhijai,
Suradaas Giridhar Jas Gaaye Gaaye Jijai..
Nar Dehi Paayi Chitt Charan Kamal Dijai,
Din Bachan Santan Sang Daras Paras Kijai..
Lila Gun Amrt Ras Shravanan Put Pijai,
Sundar Sukh Nirakh Dhyaan Nain Maahi Lijai..
Gadagad Sur Pulak Rom Ang Prem Bhijai,
Suradaas Giridhar Jas Gaaye Gaaye Jijai..
 
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
+

एक टिप्पणी भेजें