इतरो अभिमान बंदा क्यारो करे चेतावनी भजन Itaro Abhimaan Banda Kyaro

इतरो अभिमान बंदा क्यारो करे चेतावनी भजन Itaro Abhimaan Banda Kyaro Anil Nagori

 
इतरो अभिमान बंदा क्यारो करे चेतावनी भजन Itaro Abhimaan Banda Kyaro

अभिमान से तीन गए,
धरम धन और वंश,
तीनों ताळा दे गया,
रावण कौरव कंस।

इतरो अभिमान बंदा केरो करे,
बंदा केरो करे रै,
कर ले तू जतन हज़ार,
आखिर बंदा जायां ही सरे,
इतरो अभिमान बंदा केरो करे,
बंदा केरो करे रै,
कर ले तू जतन हज़ार,
आखिर बंदा जायां ही सरे। 
 
 
बड़ा बड़ा भूप बातां बडेरा करे,
हो बातां बडेरा करे रै,
पड़ा रिया धनुष कबाण,
ठावा पर गायां घास चरे,
इतरो अभिमान बंदा केरो करे,
बंदा केरो करे रै,
कर ले तू जतन हज़ार,
आखिर बंदा जायां ही सरे।

दौड़े दिन रात लोभ, अणुथो करे,
लोभ अणुथो करे, रे,
हुवे लो तू बम्बी वाळो रे सांप,
धरती पर पड़ियो लिकटयाँ करे,
इतरो अभिमान बंदा केरो करे,
बंदा केरो करे रै,
कर ले तू जतन हज़ार,
आखिर बंदा जायां ही सरे।

करयोड़ी कमाई खोटी, आडी फिरे,
खोटी आडी फिरे रै,
लेवे कोनी राम जी रो नाम,
सत्संग में बैठ्यो बातां करे,
इतरो अभिमान बंदा केरो करे,
बंदा केरो करे रै,
कर ले तू जतन हज़ार,
आखिर बंदा जायां ही सरे।

कर सत्संग हृदय ध्यान धरे,
हो, हिरदे ध्यान धरे रै,
दास भगत रट राम,
साँवरियों बेड़ो पार करे रे,
इतरो अभिमान बंदा केरो करे,
बंदा केरो करे रै,
कर ले तू जतन हज़ार,
आखिर बंदा जायां ही सरे।

इतरो अभिमान बंदा केरो करे,
बंदा केरो करे रै,
कर ले तू जतन हज़ार,
आखिर बंदा जायां ही सरे,
इतरो अभिमान बंदा केरो करे,
बंदा केरो करे रै,
कर ले तू जतन हज़ार,
आखिर बंदा जायां ही सरे। 
 

Anil Nagori इतरो अभिमान बन्दा के रो करे चेतावनी भजन अनिल नागौरी

Abhimaan Se Tin Gae,
Dharam Dhan Aur Vansh,
Tinon Taala De Gaya,
Raavan Kaurav Kans.

Itaro Abhimaan Banda Kero Kare,
Banda Kero Kare Rai,
Kar Le Tu Jatan Hazaar,
Aakhir Banda Jaayaan Hi Sare,
Itaro Abhimaan Banda Kero Kare,
Banda Kero Kare Rai,
Kar Le Tu Jatan Hazaar,
Aakhir Banda Jaayaan Hi Sare.

Bada Bada Bhup Baataan Badera Kare,
Ho Baataan Badera Kare Rai,
Pada Riya Dhanush Kabaan,
Thaava Par Gaayaan Ghaas Chare,
Itaro Abhimaan Banda Kero Kare,
Banda Kero Kare Rai,
Kar Le Tu Jatan Hazaar,
Aakhir Banda Jaayaan Hi Sare.

Daude Din Raat Lobh, Anutho Kare,
Lobh Anutho Kare, Re,
Huve Lo Tu Bambi Vaalo Re Saamp,
Dharati Par Padiyo Likatayaan Kare,
Itaro Abhimaan Banda Kero Kare,
Banda Kero Kare Rai,
Kar Le Tu Jatan Hazaar,
Aakhir Banda Jaayaan Hi Sare.

Karayodi Kamai Khoti, Aadi Phire,
Khoti Aadi Phire Rai,
Leve Koni Raam Ji Ro Naam,
Satsang Mein Baithyo Baataan Kare,
Itaro Abhimaan Banda Kero Kare,
Banda Kero Kare Rai,
Kar Le Tu Jatan Hazaar,
Aakhir Banda Jaayaan Hi Sare.

Kar Satsang Hrday Dhyaan Dhare,
Ho, Hirade Dhyaan Dhare Rai,
Daas Bhagat Rat Raam,
Saanvariyon Bedo Paar Kare Re,
Itaro Abhimaan Banda Kero Kare,
Banda Kero Kare Rai,
Kar Le Tu Jatan Hazaar,
Aakhir Banda Jaayaan Hi Sare.

Itaro Abhimaan Banda Kero Kare,
Banda Kero Kare Rai,
Kar Le Tu Jatan Hazaar,
Aakhir Banda Jaayaan Hi Sare,
Itaro Abhimaan Banda Kero Kare,
Banda Kero Kare Rai,
Kar Le Tu Jatan Hazaar,
Aakhir Banda Jaayaan Hi Sare.
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें