बोल भक्त बोल,
तन्नै क्यूँकर याद करया,
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या।
कुणसा रोग तन्नै कटवाणा,
किस बैरी का सिर फड़वाना,
लाल लंगोटा मेरा वार के,
ज्योत पै धरया,
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार मैं खड़या।।
दो लाड़्ड़ू तन्नै धरे वार कै,
सारा संकट लेज्या तार कै,
तेरी भक्ति ने देख देख कै,
मेरे जोश सा भरया,
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या।
तन्नै बुलाया आणा पड़ग्या,
भक्त का प्रेम निभाणा पड़ग्या,
किसे बात तै मत डर बेटा,
रखवाला सूं तेरा,
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या।
अशोक भक्त तेरी भक्ति देखी,
याद करण की उक्ति देखी,
मुकेश शर्मा उरलाणिए तेरा,
रहग्या बाग हरया,
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या।
बोल भक्त बोल,
तन्नै क्युकर याद करया,
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या।
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या।
कुणसा रोग तन्नै कटवाणा,
किस बैरी का सिर फड़वाना,
लाल लंगोटा मेरा वार के,
ज्योत पै धरया,
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार मैं खड़या।।
दो लाड़्ड़ू तन्नै धरे वार कै,
सारा संकट लेज्या तार कै,
तेरी भक्ति ने देख देख कै,
मेरे जोश सा भरया,
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या।
तन्नै बुलाया आणा पड़ग्या,
भक्त का प्रेम निभाणा पड़ग्या,
किसे बात तै मत डर बेटा,
रखवाला सूं तेरा,
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या।
अशोक भक्त तेरी भक्ति देखी,
याद करण की उक्ति देखी,
मुकेश शर्मा उरलाणिए तेरा,
रहग्या बाग हरया,
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या।
बोल भक्त बोल,
तन्नै क्युकर याद करया,
मेंहदीपुर ने छोड़,
तेरे दरबार में खड़्या।
मेहंदीपुर ने छोड़ तेरे दरबार मे खड़ा || New Balaji Bhajan 2021 || Mukesh Sharma || Mata Ki Chowki HD
Tannai Kyunkar Yaad Karaya,
Menhadipur Ne Chhod,
Tere Darabaar Mein Khadya.
Kunasa Rog Tannai Katavaana,
Kis Bairi Ka Sir Phadavaana,
Laal Langota Mera Vaar Ke,
Jyot Pai Dharaya,
Menhadipur Ne Chhod,
Tere Darabaar Main Khadaya..
Do Laaddu Tannai Dhare Vaar Kai,
Saara Sankat Lejya Taar Kai,
Teri Bhakti Ne Dekh Dekh Kai,
Mere Josh Sa Bharaya,
Menhadipur Ne Chhod,
Tere Darabaar Mein Khadya.
Tannai Bulaaya Aana Padagya,
Bhakt Ka Prem Nibhaana Padagya,
Kise Baat Tai Mat Dar Beta,
Rakhavaala Sun Tera,
Menhadipur Ne Chhod,
Tere Darabaar Mein Khadya.
Ashok Bhakt Teri Bhakti Dekhi,
Yaad Karan Ki Ukti Dekhi,
Mukesh Sharma Uralaanie Tera,
Rahagya Baag Haraya,
Menhadipur Ne Chhod,
Tere Darabaar Mein Khadya.
Bol Bhakt Bol,
Tannai Kyukar Yaad Karaya,
Menhadipur Ne Chhod,
Tere Darabaar Mein Khadya.
Author - Saroj Jangir
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें। |