कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है लिरिक्स Kirtan Ki Hai Raat Lyrics

कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आनो है लिरिक्स Kirtan Ki Hai Raat Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by महाराज श्री श्याम सिंह जी चौहान

दरबार साँवरिया,
ऐसो सज्यो प्यारों,
दयालू आपको,
सेवा में साँवरिया,
सगला खड़ा उडीके,
हुकुम बस आपको,
सेवा में थारी,
सेवा में थारी,
म्हाने आज बिछ जाणो हैं,
सेवा में थारी,
थाने कोल निभानो है
कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आनो है,
थाने कौल निभानो है।

कीर्तन की है तैयारी,
कीर्तन करा जमकर,
प्रभु क्यूँ देर करो,
वादों थारो दाता कीर्तन में,
आणे को घणी क्यूँ देर करो,
भजना सू थाने,
म्हाने आज रिझाणो है,
थाने कोल निभानो है
कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आनो है,
थाने कौल निभानो है।

जो कुछ बण्यो म्हासूं,
अर्पण प्रभु सारो,
प्रभु स्वीकार करो,
नादान सू गलती,
होती ही आई है प्रभु,
मत ध्यान धरो
नंदू साँवरिया थारो,
दास पुराणो है,
थाने कोल निभानो है,
कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आनो है,
थाने कौल निभानो है।
 

कीर्तन की है रात - Shyam Singh Chouhan Khatu Bhajan 2021 | New Shyam Bhajan - Kirtan Ki Hai Raat

Darabaar Saanvariya,
Aiso Sajyo Pyaaron,
Dayaalu Aapako,
Seva Mein Saanvariya,
Sagala Khada Udike,
Hukum Bas Aapako,
Seva Mein Thaari,
Seva Mein Thaari,
Mhaane Aaj Bichh Jaano Hain,
Seva Mein Thaari,
Thaane Kol Nibhaano Hai
Kirtan Ki Hai Raat,
Baaba Aaj Thaane Aano Hai,
Thaane Kaul Nibhaano Hai.

Kirtan Ki Hai Taiyaari,
Kirtan Kara Jamakar,
Prabhu Kyun Der Karo,
Vaadon Thaaro Daata Kirtan Mein,
Aane Ko Ghani Kyun Der Karo,
Bhajana Su Thaane,
Mhaane Aaj Rijhaano Hai,
Thaane Kol Nibhaano Hai
Kirtan Ki Hai Raat,
Baaba Aaj Thaane Aano Hai,
Thaane Kaul Nibhaano Hai.

Jo Kuchh Banyo Mhaasun,
Arpan Prabhu Saaro,
Prabhu Svikaar Karo,
Naadaan Su Galati,
Hoti Hi Aai Hai Prabhu,
Mat Dhyaan Dharo
Nandu Saanvariya Thaaro,
Daas Puraano Hai,
Thaane Kol Nibhaano Hai,
Kirtan Ki Hai Raat,
Baaba Aaj Thaane Aano Hai,
Thaane Kaul Nibhaano Hai.


ऐसे ही अन्य भजन देखने के लिए कृपया होम पेज पर अवश्य विजिट करें।
Click Here To Visit Home Page
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url