लक्ष्मी नाथ म्हाने प्यारो लागे चार भुजा रो नाथ Lakshmi Nath Mhane Pyaro Lage

लक्ष्मी नाथ म्हाने प्यारो लागे चार भुजा रो नाथ लिरिक्स Lakshmi Nath Mhane Pyaro Lage Rajasthani Vishnu Bhajan

 
लक्ष्मी नाथ म्हाने प्यारो लागे चार भुजा रो नाथ Lakshmi Nath Mhane Pyaro Lage

लक्ष्मी नाथ म्हाने प्यारो लागे,
चार भुजा रो नाथ,
म्हारो चित्त चरणों में राख,
म्हारों चित्त चरणों में राख।

मोर मुकट सिर छत्र बिराजै,
कानों में थारे कुण्डल साजे,
गल हीरों रो हार हजारी,
भगतों ने हिवड़े लगाए,
म्हारों चित्त चरणों में राख,
लक्ष्मी नाथ म्हाने प्यारो लागे,
चार भुजा रो नाथ,
म्हारो चित्त चरणों में राख,
म्हारों चित्त चरणों में राख।

रत्न सिंघासन आप बिराजो,
राधा रुकमणि संग में बिराजै,
चरण धोय चरणामृत पीऊँ,
मगन रहूँ दिन रात,
म्हारों चित्त चरणों में राख,
लक्ष्मी नाथ म्हाने प्यारो लागे,
चार भुजा रो नाथ,
म्हारो चित्त चरणों में राख,
म्हारों चित्त चरणों में राख।

माखन मिश्री रो भोग लगाऊँ,
हाथ जोड़ तन्ने अर्ज़ सुनाऊँ,
सुबह शाम थारा दर्शन पाऊँ,
खुशियाँ मनाऊँ दिन रात,
म्हारों चित्त चरणों में राख,
लक्ष्मी नाथ म्हाने प्यारो लागे,
चार भुजा रो नाथ,
म्हारो चित्त चरणों में राख,
म्हारों चित्त चरणों में राख।

दर्शन बिन दोए अखियाँ प्यासी,
दरस देवो नी, द्वारिका रा वासी,
रात दिन, थोरा गुण गाऊँ,
कर दो भव से पार,
म्हारों चित्त चरणों में राख,
लक्ष्मी नाथ म्हाने प्यारो लागे,
चार भुजा रो नाथ,
म्हारो चित्त चरणों में राख,
म्हारों चित्त चरणों में राख।
 
 
भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)

Lakshmi Nath mane pyaro lage

Lakshmi Naath Mhaane Pyaaro Laage,
Chaar Bhuja Ro Naath,
Mhaaro Chitt Charanon Mein Raakh,
Mhaaron Chitt Charanon Mein Raakh.

Mor Mukat Sir Chhatr Biraajai,
Kaanon Mein Thaare Kundal Saaje,
Gal Hiron Ro Haar Hajaari,
Bhagaton Ne Hivade Lagae,
Mhaaron Chitt Charanon Mein Raakh,
Lakshmi Naath Mhaane Pyaaro Laage,
Chaar Bhuja Ro Naath,
Mhaaro Chitt Charanon Mein Raakh,
Mhaaron Chitt Charanon Mein Raakh.

Ratn Singhaasan Aap Biraajo,
Raadha Rukamani Sang Mein Biraajai,
Charan Dhoy Charanaamrt Piun,
Magan Rahun Din Raat,
Mhaaron Chitt Charanon Mein Raakh,
Lakshmi Naath Mhaane Pyaaro Laage,
Chaar Bhuja Ro Naath,
Mhaaro Chitt Charanon Mein Raakh,
Mhaaron Chitt Charanon Mein Raakh.

Maakhan Mishri Ro Bhog Lagaun,
Haath Jod Tanne Arz Sunaun,
Subah Shaam Thaara Darshan Paun,
Khushiyaan Manaun Din Raat,
Mhaaron Chitt Charanon Mein Raakh,
Lakshmi Naath Mhaane Pyaaro Laage,
Chaar Bhuja Ro Naath,
Mhaaro Chitt Charanon Mein Raakh,
Mhaaron Chitt Charanon Mein Raakh.

Darshan Bin Doe Akhkhiyaan Pyaasi,
Daras Devo Ni, Dvaarika Ra Vaasi,
Raat Din, Thora Gun Gaun,
Kar Do Bhav Se Paar,
Mhaaron Chitt Charanon Mein Raakh,
Lakshmi Naath Mhaane Pyaaro Laage,
Chaar Bhuja Ro Naath,
Mhaaro Chitt Charanon Mein Raakh,
Mhaaron Chitt Charanon Mein Raakh.
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

1 टिप्पणी

  1. Bhut sunder bha han 🙏🙏👍❤️🌹