मंदिर यो लागे है प्यारो जहाँ में है थारो रुतबो न्यारो लिरिक्स Mandir Yo Lage Pyaro Lyrics

मंदिर यो लागे है प्यारो जहाँ में है थारो रुतबो न्यारो लिरिक्स Mandir Yo Lage Pyaro Lyrics Singer: Sweta Kaushik

मंदिर यो लागे है प्यारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो,
मंदिर यो लागे है प्यारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो,
रुतबो है न्यारो बाबा,
रुतबो है न्यारों,
मंदिर यो लागे है प्यारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो।

राधे कृष्णा के सागे,
सज धज के बैठ्या,
सिणगार मोहे मन म्हारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो,
मंदिर यो लागे है प्यारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो।

मुखड़ा पे तेज थारे,
चम चम चमके,
मुखड़ा पे तेज थारे,
चम चम चमके,
चमके ज्यों चाँद ध्रुव तारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो,
मंदिर यो लागे है प्यारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो।

निरखत निरखत ना,
धापे ना हिवड़ो,
निरखत निरखत ना,
धापे ना हिवड़ो,
रूप लावण्य जादूगारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो,
मंदिर यो लागे है प्यारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो।

घंटा घड़ाव थारे नौबत बाजे,
घंटा घड़ाव थारे नौबत बाजे,
गूंजे है सरला जयकारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो,
मंदिर यो लागे है प्यारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो।

मंदिर यो लागे है प्यारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो,
मंदिर यो लागे है प्यारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो,
रुतबो है न्यारो बाबा,
रुतबो है न्यारों,
मंदिर यो लागे है प्यारो,
जहाँ में है थारो, रुतबो न्यारो।

भजन श्रेणी : खाटू श्याम जी भजन (Khatu Shyam Ji Bhajan)

Mandiryo Laage Pyaro| मंदिरो लागे बाबा प्यारो जहाँ में थारो रुतबो न्यारो |Shyam BHajanSweta Kaushik

Mandir Yo Laage Hai Pyaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro,
Mandir Yo Laage Hai Pyaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro,
Rutabo Hai Nyaaro Baaba,
Rutabo Hai Nyaaron,
Mandir Yo Laage Hai Pyaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro.

Raadhe Krishnaa Ke Saage,
Saj Dhaj Ke Baithya,
Sinagaar Mohe Man Mhaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro,
Mandir Yo Laage Hai Pyaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro.

Mukhada Pe Tej Thaare,
Cham Cham Chamake,
Mukhada Pe Tej Thaare,
Cham Cham Chamake,
Chamake Jyon Chaand Dhruv Taaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro,
Mandir Yo Laage Hai Pyaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro.

Nirakhat Nirakhat Na,
Dhaape Na Hivado,
Nirakhat Nirakhat Na,
Dhaape Na Hivado,
Rup Laavany Jaadugaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro,
Mandir Yo Laage Hai Pyaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro.

Ghanta Ghadaav Thaare Naubat Baaje,
Ghanta Ghadaav Thaare Naubat Baaje,
Gunje Hai Sarala Jayakaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro,
Mandir Yo Laage Hai Pyaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro.

Mandir Yo Laage Hai Pyaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro,
Mandir Yo Laage Hai Pyaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro,
Rutabo Hai Nyaaro Baaba,
Rutabo Hai Nyaaron,
Mandir Yo Laage Hai Pyaaro,
Jahaan Mein Hai Thaaro, Rutabo Nyaaro.

ऐसे ही अन्य भजन देखने के लिए कृपया होम पेज पर अवश्य विजिट करें।
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url