कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आणों है लिरिक्स Kirtan Ki Hai Raat Lyrics

कीर्तन की है रात बाबा आज थाने आणों है लिरिक्स Kirtan Ki Hai Raat Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Singer :- Harsh Sharma

कीर्तन की है रात,
कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आणों है,
थाने कौल निभाणो है,
कीर्तन की है रात,
कीर्तन की है रात।

हरबार सांवरिया,
अस्यो सज्यो प्यारो,
दयालू आपको,
सेवा में सांवरिया,
सगळा खड़्या उडीके,
सेवा में थारी,
सेवा में थारी,
म्हाने आज बिछ जाणों है,
थाने कौल निभाणो है,
कीर्तन की है रात,
कीर्तन की है रात।

जो कुछ बण्यो म्हासू,
अर्पण करूँ सारो,
प्रभु स्वीकार करो,
नादान सूं गलती,
होती ही आई है,
प्रभु मत ध्यान धरो,
नंदू सांवरिया,
नंदू सांवरिया.......,
थारो दास पुराणों है,
नंदू सांवरिया.......,
ओ थारो दास पुराणों है,
थाने कौल निभाणो है,
कीर्तन की है रात,
कीर्तन की है रात।

कीर्तन की है रात,
कीर्तन की है रात,
बाबा आज थाने आणों है,
थाने कौल निभाणो है,
कीर्तन की है रात,
कीर्तन की है रात।

भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)

Khatu Shyam Bhajan New l कीर्तन l Harsh Sharma l Kirtan Ki Hai Raat l Sci Bhajan Official

Kirtan Ki Hai Raat,
Kirtan Ki Hai Raat,
Baaba Aaj Thaane Aanon Hai,
Thaane Kaul Nibhaano Hai,
Kirtan Ki Hai Raat,
Kirtan Ki Hai Raat.

Harabaar Saanvariya,
Asyo Sajyo Pyaaro,
Dayaalu Aapako,
Seva Mein Saanvariya,
Sagala Khadya Udike,
Seva Mein Thaari,
Seva Mein Thaari,
Mhaane Aaj Bichh Jaanon Hai,
Thaane Kaul Nibhaano Hai,
Kirtan Ki Hai Raat,
Kirtan Ki Hai Raat.

Jo Kuchh Banyo Mhaasu,
Arpan Karun Saaro,
Prabhu Svikaar Karo,
Naadaan Sun Galati,
Hoti Hi Aai Hai,
Prabhu Mat Dhyaan Dharo,
Nandu Saanvariya,
Nandu Saanvariya.......,
Thaaro Daas Puraanon Hai,
Nandu Saanvariya.......,
O Thaaro Daas Puraanon Hai,
Thaane Kaul Nibhaano Hai,
Kirtan Ki Hai Raat,
Kirtan Ki Hai Raat.

Kirtan Ki Hai Raat,
Kirtan Ki Hai Raat,
Baaba Aaj Thaane Aanon Hai,
Thaane Kaul Nibhaano Hai,
Kirtan Ki Hai Raat,
Kirtan Ki Hai Raat.


ऐसे ही अन्य भजन देखने के लिए कृपया होम पेज पर अवश्य विजिट करें।
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url