म्हारा सालासर हनुमान सजीली मूरत थांकी लिरिक्स Mhara Salasar Hanuman Sajili Lyrics

म्हारा सालासर हनुमान सजीली मूरत थांकी लिरिक्स Mhara Salasar Hanuman Sajili Lyrics, Shri Salasar Hanuman Bhajan by Rajkumar Swami Ji.

म्हारा सालासर हनुमान,
सजीली मूरत थांकी,
रंगीली मूरत थांकी,
रे बाबा, ओ बाबा,
सालासर हनुमान,
सजीली मूरत थांकी।

माथा पे मुकुट बिराजै,
कानां में कुण्डल साजै,
थांका, ओ थांका,
थांका है घुंघराला बाळ,
अनोखी मूरत थांकी,
थांका है घुंघराला बाळ,
अनोखी झांकी थांकी।

थांकी भोळी भाळी सूरत,
लागे मनमोहन मूरत,
थांका, ओ थांका,
नैन बड़ा विशाल,
रंगीली मूरत थांकी,
नैन बड़ा विशाल,
रंगीली मूरत थांकी,।

थारे गले में घल रही माला,
थारो तेज रूप है आला,
थारे हृदय में,
हृदय में,
हृदय में, है भगवान्,
सजीली मूरत थांकी,
हृदय में, है भगवान्,
सजीली मूरत थांकी।

लागे मंगलवार ने मेलो,
दर्शन कर दुखड़ा मेटो,
थाने, ओ थाने,
थाने ध्यावे है गोपाल,
रंगीली मूरत थांकी,
थाने ध्यावे है गोपाल,
रंगीली मूरत थांकी।

सालासर के माहीं,
थांको मंदिर बणियो शाही,
थाने, रे थाने,
ओ थाने ध्यावे है गोपाल,
सजीली मूरत थांकी
ओ थाने ध्यावे है गोपाल,
सजीली मूरत थांकी।

भजन श्रेणी : हनुमान भजन (Hanuman Bhajan)


इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.

यह भी देखें You May Also Like

  Mhara Salasar Hanuman,
Sajili Murat Thanki,
Rangili Murat Thanki,
Re Baba, O Baba,
Salasar Hanuman,
Sajili Murat Thanki.

Matha Pe Mukut Birajai,
Kanan Mein Kundal Sajai,
Thanka, O Thanka,
Thanka Hai Ghungharala Bal,
Anokhi Murat Thanki,
Thanka Hai Ghungharala Bal,
Anokhi Jhanki Thanki.

Thanki Bholi Bhali Surat,
Lage Manamohan Murat,
Thanka, O Thanka,
Nain Bada Vishal,
Rangili Murat Thanki,
Nain Bada Vishal,
Rangili Murat Thanki,.

Thare Gale Mein Ghal Rahi Mala,
Tharo Tej Rup Hai ala,
Thare Hrday Mein,
Hrday Mein,
Hrday Mein, Hai Bhagavan,
Sajili Murat Thanki,
Hrday Mein, Hai Bhagavan,
Sajili Murat Thanki.

Lage Mangalavar Ne Melo,
Darshan Kar Dukhada Meto,
Thane, O Thane,
Thane Dhyave Hai Gopal,
Rangili Murat Thanki,
Thane Dhyave Hai Gopal,
Rangili Murat Thanki.

Salasar Ke Mahin,
Thanko Mandir Baniyo Shahi,
Thane, Re Thane,
O Thane Dhyave Hai Gopal,
Sajili Murat Thanki
O Thane Dhyave Hai Gopal,
Sajili Murat Thanki
+

एक टिप्पणी भेजें