बनवारी ओ कृष्ण मुरारी बता कुण मारी लिरिक्स Banwari Krishn Murari Bata Lyrics

बनवारी ओ कृष्ण मुरारी बता कुण मारी लिरिक्स Banwari Krishn Murari Bata Lyrics, Krishna Bhajan by Singer Name: Pujya Jaya Kishori , Chetna Sharma

बनवारी ओ कृष्ण मुरारी,
बता कुण मारी,
पूछे यशोदा मात रै,
ओ लाला कहो थारे,
मनड़े री बात रै।

भेजो थे लाला तने गाय चरावण,
रोवतड़ो क्यू घर आयो,
किण से तू झगड़ो कर लीन्यो,
माटी में क्यू भर आयो,
कुण तन्ने मारी नाम बता दे,
मैया जद पुचकारे,
कानो रोवे दर्द घणों होवे,
जद मैया फेरे हाथ रे,
ओ लाला कहो थारे,
मनड़े री बात रै।

बैठयो थो मैया,
मैं कदम के नीचे,
बोली गुजरिया बंसी बजा,
नाट गयो मैं तो नाहीं बजाऊँ,
छीन म्हारी बंसी दिनी बगाय,
आज गुज़रिया मारी म्हाने,
सारी ही हिलमिल कर,
बंसी तोड़ी कलाई भी मरोड़ी,
और मारी मन्ने लात की,
मैया कोई ना सुनी म्हारी बात भी,
ओ लाला कहो थारे,
मनड़े री बात रै।

सुनकर के बाता मैया कान कुंवर की,
म्हारो हिवड़ो भर आयो,
माटी झाड़ी सारे बदन की,
और हिवड़े से लिपटायो,
भोलो ढाळो कछु नहीं जाने,
मेरो यो गोपालो,
गुज़री खोटी पकडूंगीं जाके चोटी,
मारूँगी बिने लात की,
ओ लाला कहो थारे,
मनड़े री बात रै।

मैया रे बाता सुन सुन कर मोहन,
मन ही मन मुस्काने लाग्यो,
तारा चंद कहे ई छलिया को,
भेद कोई ना जाण सक्यो,
ईरी माया योही जाने,
योही वेद पखाने,
पच पच हारा ऋषि मुनि सारा,
ई दिन और रात रे,
ओ लाला कहो थारे,
मनड़े री बात रै।

बनवारी ओ कृष्ण मुरारी,
बता कुण मारी,
पूछे यशोदा मात रै,
ओ लाला कहो थारे,
मनड़े री बात रै।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)



Banwari O Krishna Murari || Jaya Kishori || Krishna Bhajan || 2015 #SpiritualActivity

आपने भजन " Banwari O Krishna Murari || Jaya Kishori || Krishna Bhajan || 2015 #SpiritualActivity " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Banavari O Krshn Murari,
Bata Kun Mari,
Puchhe Yashoda Mat Rai,
O Lala Kaho Thare,
Manade Ri Bat Rai.

Bhejo The Lala Tane Gay Charavan,
Rovatado Kyu Ghar ayo,
Kin Se Tu Jhagado Kar Linyo,
Mati Mein Kyu Bhar ayo,
Kun Tanne Mari Nam Bata De,
Maiya Jad Puchakare,
Kano Rove Dard Ghanon Hove,
Jad Maiya Phere Hath Re,
O Lala Kaho Thare,
Manade Ri Bat Rai.

Baithayo Tho Maiya,
Main Kadam Ke Niche,
Boli Gujariya Bansi Baja,
Nat Gayo Main To Nahin Bajaun,
Chhin Mhari Bansi Dini Bagay,
aj Guzariya Mari Mhane,
Sari Hi Hilamil Kar,
Bansi Todi Kalai Bhi Marodi,
Aur Mari Manne Lat Ki,
Maiya Koi Na Suni Mhari Bat Bhi,
O Lala Kaho Thare,
Manade Ri Bat Rai.

Sunakar Ke Bata Maiya Kan Kunvar Ki,
Mharo Hivado Bhar ayo,
Mati Jhadi Sare Badan Ki,
Aur Hivade Se Lipatayo,
Bholo Dhalo Kachhu Nahin Jane,
Mero Yo Gopalo,
Guzari Khoti Pakadungin Jake Choti,
Marungi Bine Lat Ki,
O Lala Kaho Thare,
Manade Ri Bat Rai.

Maiya Re Bata Sun Sun Kar Mohan,
Man Hi Man Muskane Lagyo,
Tara Chand Kahe i Chhaliya Ko,
Bhed Koi Na Jan Sakyo,
iri Maya Yohi Jane,
Yohi Ved Pakhane,
Pach Pach Hara Rshi Muni Sara,
i Din Aur Rat Re,
O Lala Kaho Thare,
Manade Ri Bat Rai.

Banavari O Krshn Murari,
Bata Kun Mari,
Puchhe Yashoda Mat Rai,
O Lala Kaho Thare,
Manade Ri Bat Rai.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url