म्हारा खाटू वाला श्याम म्हाने प्यारा घणाँ लागो लिरिक्स Mhara Khatu Wala Shyam Lyrics

म्हारा खाटू वाला श्याम म्हाने प्यारा घणाँ लागो लिरिक्स Mhara Khatu Wala Shyam Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Singer:- Love kush

म्हारा खाटू वाला श्याम,
म्हाने प्यारा घणाँ लागो,
म्हारा खाटू वाला श्याम,
म्हाने फुटरा थे लागो,
थाके हाथ माही मोरछढ़ी,
और तन केसरिया बागो,
थांकी नज़र उतार दू,
लूण राई वार दूँ।

रंग बिरंगा फुला सूं,
थाको दरबार सजायो,
रजनीगंधा केवड़ा,
गुलाब को इतर लगायो,
इतर की बरखा सूं बाबा,
आज थने नहला दूँ,
मैं आज थाने नहला दूँ,
थांकी नज़र उतार दूँ,
लूण राई वार दूँ।

सिर पचरंगी पाग पहन के,
बैठ्यो म्हारो सांवरो,
जो भी देखे श्याम धणी ने,
हो जावे वो बावळो,
मोहनी मूरत सोहणी सूरत,
हिवड़ा माहीं बसा ल्यूं,
म्हे हिवड़ा माही बसा ल्यूं,
थांकी नज़र उतार दू,
लूण राई वार दूँ।

भगत जणां ने देख के बाबो,
मंद मंद मुस्कावे,
बाबा की मुस्कान देख के,
हाल बेहाल हो जावै,
म्हारे मनमे आवे की,
काळो टीको लगा दूँ,
कालो टीको लगा दूँ,
थांकी नज़र उतार दूँ,
लूण राई वार दूँ।

घणी देर सु बैठ्या बाबा,
दर्शन तो दिखलाओ जी,
लव कुश बाबा शरण तुम्हारी,
म्हाने राह बताओ जी,
तन मन और यो सारो जीवन,
थापे वार दूँ,
जीवन थापे वार दूँ,
थांकी नज़र उतार दूँ,
लूण राई वार दूँ।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)

भजन श्रेणी : खाटू श्याम जी भजन (Khatu Shyam Ji Bhajan)



बाबा श्याम का बहुत ही प्यारा श्रृंगार भजन - म्हारा खाटू वाला श्याम by लव कुश बन्धु

आपने भजन " बाबा श्याम का बहुत ही प्यारा श्रृंगार भजन - म्हारा खाटू वाला श्याम by लव कुश बन्धु " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. प्रसिद्ध Khatu Shyam Ji Bhajan भजन जिसका टाइटल म्हारा खाटू वाला श्याम म्हाने प्यारा घणाँ लागो लिरिक्स Mhara Khatu Wala Shyam Lyrics है के लिरिक्स/बोल यहाँ दिए गए हैं। इस भजन के गायक Singer:- Love kush हैं और लेखक lyrics:- Love kush हैं। आशा है यह भजन आपको अवश्य ही पसंद आएगा।

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-

यह भी देखें You May Also Like


Mhara Khatu Vala Shyam,
Mhane Pyara Ghanan Lago,
Mhara Khatu Vala Shyam,
Mhane Phutara The Lago,
Thake Hath Mahi Morachhadhi,
Aur Tan Kesariya Bago,
Thanki Nazar Utar Du,
Lun Rai Var Dun.

Rang Biranga Phula Sun,
Thako Darabar Sajayo,
Rajanigandha Kevada,
Gulab Ko Itar Lagayo,
Itar Ki Barakha Sun Baba,
aj Thane Nahala Dun,
Main aj Thane Nahala Dun,
Thanki Nazar Utar Dun,
Lun Rai Var Dun.

Sir Pacharangi Pag Pahan Ke,
Baithyo Mharo Sanvaro,
Jo Bhi Dekhe Shyam Dhani Ne,
Ho Jave Vo Bavalo,
Mohani Murat Sohani Surat,
Hivada Mahin Basa Lyun,
Mhe Hivada Mahi Basa Lyun,
Thanki Nazar Utar Du,
Lun Rai Var Dun.

Bhagat Janan Ne Dekh Ke Babo,
Mand Mand Muskave,
Baba Ki Muskan Dekh Ke,
Hal Behal Ho Javai,
Mhare Maname ave Ki,
Kalo Tiko Laga Dun,
Kalo Tiko Laga Dun,
Thanki Nazar Utar Dun,
Lun Rai Var Dun.

Ghani Der Su Baithya Baba,
Darshan To Dikhalao Ji,
Lav Kush Baba Sharan Tumhari,
Mhane Rah Batao Ji,
Tan Man Aur Yo Saro Jivan,
Thape Var Dun,
Jivan Thape Var Dun,
Thanki Nazar Utar Dun,
Lun Rai Var Dun.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url