चाकरी में थारी बाबा ठाकरी सी मौज लिरिक्स Shyam Chakari Bhajan Lyrics, Khatu Shyam Ji Bhajan by Sardar Romi Ji
चाकरी में थारी बाबा,ठाकरी सी मौज,
किस्मत वाला थारी चाकरी,
ढूंढ ही लेवे रोज,
हो चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
किस्मत वाला थारी चाकरी,
ढूंढ ही लेवे रोज।
थारे होता सेवक ने कोई,
चिंता नहीं सतावे,
कदे न डोले सेवक थारा,
सुख दुख आवे जावे,
हंस हंस करे वो सेवा थारी,
कदै न समझे बोझ,
हो चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
किस्मत वाला थारी चाकरी,
ढूंढ ही लेवे रोज।
थारी रजा में सेवक राजी,
सुन ओ श्याम मिजाजी,
थारी कृपा से जीत रयो है,
जीवन की हर बाजी,
अपने प्रेमी ने तू बाबा,
जग में लेवे खोज,
हो चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
किस्मत वाला थारी चाकरी,
ढूंढ ही लेवे रोज।
रोमी भी या थारी चाकरी,
नित उठ रोज बजावे,
थारी सेवा करके बाबा,
जो चाहे सो पावे,
आज भी थारे दर पर खड़ी है,
सेवक्यां री फ़ौज,
हो चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
किस्मत वाला थारी चाकरी,
ढूंढ ही लेवे रोज।
चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
किस्मत वाला थारी चाकरी,
ढूंढ ही लेवे रोज,
हो चाकरी में थारी बाबा,
ठाकरी सी मौज,
किस्मत वाला थारी चाकरी,
ढूंढ ही लेवे रोज।
भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)
भजन श्रेणी : खाटू श्याम जी भजन (Khatu Shyam Ji Bhajan)
Sardar Romi Ji - श्याम चाकरी Shyam Chakri | खाटू श्याम जी भजन | Lyrical Video @Saawariya
आपने भजन " Sardar Romi Ji - श्याम चाकरी Shyam Chakri | खाटू श्याम जी भजन | Lyrical Video @Saawariya " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. प्रसिद्ध श्री कृष्ण भजन Shri Krishna Bhajan भजन जिसका टाइटल चाकरी में थारी बाबा ठाकरी सी मौज लिरिक्स Shyam Chakari Bhajan Lyrics है के लिरिक्स/बोल यहाँ दिए गए हैं। इस भजन के गायक Sardar Romi Ji हैं और लेखक Sardar Romi Ji हैं। आशा है यह भजन आपको अवश्य ही पसंद आएगा।
इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-
यह भी देखें You May Also Like
- तू टेंशन मत ले यार साँवरिया देख रहा लिरिक्स Tu Tension Mat Le Yaar Lyrics
- आंगणो भर जासी भजन लिरिक्स Aangano Bhar Jaasi Lyrics Sardar Romi
- तू राधे राधे बोल रे नाम अनमोल रे लिरिक्स Tu Radhey Radhey Bol Re Naam Anmol Re Lyrics Harmendra Singh Romi
- श्याम मेरा खाटूवाला जादू कैसा कर गया लिरिक्स Shyam Mera Khatuwala Lyrics
- सफर श्याम संग जीवन के इस सफर में लिरिक्स Safar Shyam Sang Lyrics
- बाबा तू कृपा करदे तो मैं भी रेट बढ़ा दूंगा लिरिक्स Baba Tu Kripa Karde Lyrics
- देखूँ जिधर उधर ही मेरे श्याम का नज़ारा लिरिक्स Dekhu Jidhar Udhar Hi Lyrics
- ठाकरी सी लागी थारी चाकरी लिरिक्स Thakari Si Lagi Thari Chakari Lyrics
- ढिंढोरा श्याम नाम का लिरिक्स Dhindhora Shyam Nam Ka Lyrics
- आयो आयो नन्द किशोर भजन लिरिक्स Aayo Nand Kishor Lyrics
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj,
Ho Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj.
Thare Hota Sevak Ne Koi,
Chinta Nahin Satave,
Kade Na Dole Sevak Thara,
Sukh Dukh ave Jave,
Hans Hans Kare Vo Seva Thari,
Kadai Na Samajhe Bojh,
Ho Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj.
Thari Raja Mein Sevak Raji,
Sun O Shyam Mijaji,
Thari Krpa Se Jit Rayo Hai,
Jivan Ki Har Baji,
Apane Premi Ne Tu Baba,
Jag Mein Leve Khoj,
Ho Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj.
Romi Bhi Ya Thari Chakari,
Nit Uth Roj Bajave,
Thari Seva Karake Baba,
Jo Chahe So Pave,
aj Bhi Thare Dar Par Khadi Hai,
Sevakyan Ri Fauj,
Ho Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj.
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj,
Ho Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj.
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj,
Ho Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj.
Thare Hota Sevak Ne Koi,
Chinta Nahin Satave,
Kade Na Dole Sevak Thara,
Sukh Dukh ave Jave,
Hans Hans Kare Vo Seva Thari,
Kadai Na Samajhe Bojh,
Ho Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj.
Thari Raja Mein Sevak Raji,
Sun O Shyam Mijaji,
Thari Krpa Se Jit Rayo Hai,
Jivan Ki Har Baji,
Apane Premi Ne Tu Baba,
Jag Mein Leve Khoj,
Ho Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj.
Romi Bhi Ya Thari Chakari,
Nit Uth Roj Bajave,
Thari Seva Karake Baba,
Jo Chahe So Pave,
aj Bhi Thare Dar Par Khadi Hai,
Sevakyan Ri Fauj,
Ho Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj.
Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj,
Ho Chakari Mein Thari Baba,
Thakari Si Mauj,
Kismat Vala Thari Chakari,
Dhundh Hi Leve Roj.