कुबजा ने जादु डारा मीरा बाई पदावली Padawali Meera Bai Meera Bhajan Hindi Lyrics
कुबजा ने जादु डारा
कुबजा ने जादु डारा।
मोहे लीयो शाम हमारारे॥
दिन नहीं चैन रैन नहीं निद्रा।
तलपतरे जीव हमरारे॥ १॥
निरमल नीर जमुनाजीको छांड्यो।
जाय पिवे जल खारारे॥ २॥
इत गोकुल उत मथुरा नगरी।
छोड्यायो पिहु प्यारा॥ ३॥
मोर मुगुट पितांबर शोभे।
जीवन प्रान हमारा॥ ४॥
मीराके प्रभु गिरिधर नागर।
बिरह समुदर सारा॥
कुबजा ने जादू डारारे॥५॥
कुबजा ने जादु डारा।
मोहे लीयो शाम हमारारे॥
दिन नहीं चैन रैन नहीं निद्रा।
तलपतरे जीव हमरारे॥ १॥
निरमल नीर जमुनाजीको छांड्यो।
जाय पिवे जल खारारे॥ २॥
इत गोकुल उत मथुरा नगरी।
छोड्यायो पिहु प्यारा॥ ३॥
मोर मुगुट पितांबर शोभे।
जीवन प्रान हमारा॥ ४॥
मीराके प्रभु गिरिधर नागर।
बिरह समुदर सारा॥
कुबजा ने जादू डारारे॥५॥
कुबजा ने जादु डारा मीरा बाई पदावली Padawali Meera Bai Meera Bhajan Hindi Lyrics
Kubaja Ne Jaadu DaaraKubaja Ne Jaadu Daara.
Mohe Liyo Shaam Hamaaraare.
Din Nahin Chain Rain Nahin Nidra.
Talapatare Jiv Hamaraare. 1.
Niramal Nir Jamunaajiko Chhaandyo.
Jaay Pive Jal Khaaraare. 2.
It Gokul Ut Mathura Nagari.
Chhodyaayo Pihu Pyaara. 3.
Mor Mugut Pitaambar Shobhe.
Jivan Praan Hamaara. 4.
Miraake Prabhu Giridhar Naagar.
Birah Samudar Saara.
Kubaja Ne Jaadu Daaraare.5.