आजु सखी मुहु मुहु गाय पिक कुहु कुहु Aaju Sakhi Mahu Mahu

आजु सखी मुहु मुहु गाय पिक कुहु कुहु लिरिक्स Aaju Sakhi Mahu Mahu Gaay Pik Kahu Kahu Lyrics

 
आजु सखी मुहु मुहु गाय पिक कुहु कुहु लिरिक्स Aaju Sakhi Mahu Mahu Gaay Pik Kahu Kahu Lyrics

आजु सखी मुहु मुहु गाय पिक कुहु कुहु
कुंज बनि दुहु दुहु दुहार पानि चाय ।।

युवन मद बिलसित पुलकिहिया उलसित
अवश तनु अलसित मुरछि जनु जाय ।।

आजु मधु चांदनी प्राण उन मादनी
शिथिल सब बांधनी शिथिल बई लाज ।।

बचन मृदु मर मर कांपे रिझ थर थर
शिहर तनु जर जर कुसुम बन माज ।।

मलय मृदु कलयि छे चरण नहीं चलयि छे
बचन मुह खलई छे अंचल लुटाये ।।

आध फुट शत दल वायु भरे टल मल
आंखि जनु ढल ढल चाहि ते नाहि चाह ।।

अलकि फूल कांपहि कपोल पड़े झापहि
मधु अनले तापहि घसहि पडूपाय ।।
झरहि शिरे फुलदल यमुना बहे कल कल
हास शशि ढल ढल भानु मरि जाय ।।
 

गुरुदेव रबिन्द्रनाथ ठाकुर आजु सखी मुहु मुहु गाय पिक कुहु कुहु Aaju Sakhi Mahu Mahu Gaay Pik Kahu Kahu

Aaju Sakhee Muhu Muhu Gaay Pik Kuhu Kuhu
Pramukh Bani Duhu Duhu Duhaar Paani Chaay ..

Yuvaan Bane Bilish Pulakihiya Ul Riyaasat
Yaatra Tanu Alasit Murachhi Janu Jaay ..

Aaju Madhu Chaandanee Praan Un Maadanee
Shithil Sab Baandhanee Shithil Baee Laaj ..

Bachan Mrdu Mar Mar Kaampe Reez Ther Ther
Shihar Tanu Jar Jaru Kusum Ban Maaj ..

Malay Mrdu Kalayi Chhe Charan Nahin Chalayi Chhe
Bachan Mo Khalee Chhe Anchal Lutaye ..

Pair Phut Shaat Dal Vaayu Bhara Tal Mal
Aankhi Janu Dhal Dhal Chaahi Te Nahi Chaahat ..

Alaki Phool Kaampahee Kapol Mein Jhapahee
Madhu Anale Taapahi Ghasahi Paddoopay ..
Kalahi Shire Phuladal Yamuna Bahe Kal
Haas Shashi Dhal Dhal Bhaanu Mari Jaay ..

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें