मेरी चुंदरी में पड़ गयौ दाग री ऐसो चटक रंग डारयो लिरिक्स Meri Chunar Me Pad Gayo Daag Ri Lyrics

मेरी चुंदरी में पड़ गयौ दाग री ऐसो चटक रंग डारयो लिरिक्स Meri Chunar Me Pad Gayo Daag Ri Aiso chatak Rang Daryo Holi Braj Lok Geet by Poonam Didi

 
मेरी चुंदरी में पड़ गयौ दाग री ऐसो चटक रंग डारयो लिरिक्स Meri Chunar Me Pad Gayo Daag Ri Lyrics

मेरी चुंदरी में लग गयौ दाग
ऐसौ चटक रंग डारयौ
ऐसौ चटक रंग डारौ,
मेरी चुंदरी में लग गयौ दाग
चुंदरी में लग गयौ दाग
ऐसौ चटक रंग डारयौ
श्याम मेरी चुंदरी में
लग गयौ दाग री
ऐसौ चटक रंग डारियौ

मोहि सी केतिक ब्रज सुन्दरी
उनसों न खेलै फाग री
ऐसौ चटक रंग डारियौ

औरन कौ अचरा न छुअत है
याकूं मोहि सों पडि गई लाग री
ऐसौ चटक रंग डारियौ

बलि-बलि दास बास ब्रज छोड़ौ
ऐसी होरी में लगि जाइ आग री
ऐसौ चटक रंग डारियौ
 

 मेरी चुंदरी में पड़ गयौ दाग री ऐसो चटक रंग डारयो लिरिक्स Meri Chunar Me Pad Gayo Daag Ri Aiso chatak Rang Daryo Holi Braj Lok Geet
 
Meree Chundaree Mein Lag Gayau Daag
Aisau Chatak Rang Daarayau
Aisau Chatak Rang Daarau,
Meree Chundaree Mein Lag Gayau Daag
Chundaree Mein Lag Gayau Daag
Aisau Chatak Rang Daarayau
Shyaam Meree Chundaree Mein
Lag Gayau Daag Ree
Aisau Chatak Rang Daariyau

Mohi See Ketik Braj Sundaree
Unason Na Khelai Phaag Ree
Aisau Chatak Rang Daariyau

Auran Kau Achara Na Chhuat Hai
Yaakoon Mohi Son Padi Gaee Laag Ree
Aisau Chatak Rang Daariyau

Bali-bali Daas Baas Braj Chhodau
Aisee Horee Mein Lagi Jai Aag Ree
Aisau Chatak Rang Daariyau

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url