लांगुरिया धोखे बाज़ रेल मे लुट गई रे लांगुरिया भजन

लांगुरिया धोखे बाज़ रेल मे लुट गई रे लांगुरिया Languriya Dhokhebaj Rel Me Lut Gayi Re

 
लांगुरिया धोखे बाज़ रेल मे लुट गई रे लांगुरिया लिरिक्स Languriya Dhokhebaj Rel Me Lut Gayi Re Lyrics

लांगुरिया धोखे बाज़ रेल मे लुट गई रे लांगुरिया,
लूट गई रे लांगुरिया में तो लूट गई रे लांगुरिया,
लांगुरिया धोखे बाज़ रेल मे लुट गई रे लांगुरिया,

मेरे माथे का टीका उलझ गयो लांगुरिया,
झुमकी पे मारो हाथ रेल में लूट गई रे लांगुरिया,
लांगुरिया धोखे बाज़ रेल मे लुट गई रे लांगुरिया,

मेरे हाथों का कंगन उलझ गयो लांगुरिया,
मुदरी पे मारो हाथ रेल में लूट गई रे लांगुरिया ,
लांगुरिया धोखे बाज़ रेल मे लुट गई रे लांगुरिया,

मेरे कमर की तगड़ी उलझ गई लांगुरिया,
गुठी पे मारो हाथ रेल में लूट गई रे लांगुरिया,
लांगुरिया धोखे बाज़ रेल मे लुट गई रे लांगुरिया,

मेरे पैरों की पायल उलझ गई लांगुरिया,
बिछवे पे मारो हाथ रेल में लूट गई रे लांगुरिया,
लांगुरिया धोखे बाज़ रेल मे लुट गई रे लांगुरिया,

लांगुरिया धोखे बाज़ रेल मे लुट गई रे लांगुरिया,
लूट गई रे लांगुरिया में तो लूट गई रे लांगुरिया,
लांगुरिया धोखे बाज़ रेल मे लुट गई रे लांगुरिया,




Languriya Dhokhe Baaz ll Maa Kaila Maiya Bhajan ll लांगुरिया धोखे बाज़ ll Singer - Harish Magan Saini

 
laanguriya dhokhe baaz rel me lut gaee re laanguriya
loot gaee re laanguriya mein to loot gaee re laanguriya
laanguriya dhokhe baaz rel me lut gaee re laanguriya

mere maathe ka teeka ulajh gayo laanguriya
jhumakee pe maaro haath rel mein loot gaee re laanguriya
laanguriya dhokhe baaz rel me lut gaee re laanguriya

mere haathon ka kangan ulajh gayo laanguriya
mudaree pe maaro haath rel mein loot gaee re laanguriya
laanguriya dhokhe baaz rel me lut gaee re laanguriya

mere kamar kee tagadee ulajh gaee laanguriya
guthee pe maaro haath rel mein loot gaee re laanguriya
laanguriya dhokhe baaz rel me lut gaee re laanguriya

mere pairon kee paayal ulajh gaee laanguriya
bichhave pe maaro haath rel mein loot gaee re laanguriya
laanguriya dhokhe baaz rel me lut gaee re laanguriya

laanguriya dhokhe baaz rel me lut gaee re laanguriya
loot gaee re laanguriya mein to loot gaee re laanguriya
laanguriya dhokhe baaz rel me lut gaee re laanguriya
 
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें