मेरे तो गिरधर गोपाल, दुसरो ना कोई लिरिक्स Mere To Girdhar Gopal Dusaro Na Koi Lyrics

मेरे तो गिरधर गोपाल, दुसरो ना कोई लिरिक्स Mere To Girdhar Gopal Dusaro Na Koi Lyrics

 
मेरे तो गिरधर गोपाल, दुसरो ना कोई लिरिक्स Mere To Girdhar Gopal Dusaro Na Koi Lyrics

मेरे तो गिरधर गोपाल, दुसरो ना कोई, 
मेरे तो गिरधर गोपाल, दुसरो ना कोई, 
जाके सिर मोर मुकुट, पति सोई, 
मेरे तो गिरिधर गोपाल दूसरो न कोई।
जाके सिर मोर मुकुट मेरो पति सोई।
तात मात भ्रात बंधु आपनो न कोई॥।
छाँड़ि दी कुल की कानि कहा करिहै कोई।
संतन ढिंग बैठि-बैठि लोक लाज खोई॥
चुनरी के किये टूक ओढ़ लीन्ही लोई।
मोती मूँगे उतार बनमाला पोई॥
अँसुवन जल सींचि सींचि प्रेम बेलि बोई।
अब तो बेल फैल गई आणँद फल होई॥
दूध की मथनियाँ बड़े प्रेम से बिलोई।
माखन जब काढ़ि लियो छाछा पिये कोई॥
भगत देख राजी हुई जगत देखि रोई।
दासी "मीरा" लाल गिरिधर तारो अब मोही॥
 

 
मीराबाई के भजन: इस भजन को देखनेके बाद आप कभी निराश नहीं रहोगे
mere to giradhar gopaal, dusaro na koee,
mere to giradhar gopaal, dusaro na koee,
jaake sir mor mukut, pati soee,
mere to giridhar gopaal doosaro na koee.
jaake sir mor mukut mero pati soee.
taat maat bhraat bandhu aapano na koee..
chhaandi dee kul kee kaani kaha karihai koee.
santan dhing baithi-baithi lok laaj khoee.
chunaree ke kiye took odh leenhee loee.
motee moonge utaar banamaala poee.
ansuvan jal seenchi seenchi prem beli boee.
ab to bel phail gaee aanand phal hoee.
doodh kee mathaniyaan bade prem se biloee.
maakhan jab kaadhi liyo chhaachha piye koee.
bhagat dekh raajee huee jagat dekhi roee.
daasee meera" laal giridhar taaro ab mohee.

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
+

एक टिप्पणी भेजें