उड़-उड़ कागा...
उड़ उड़ कागा म्हारे श्याम के जासी
बैठो खाटू नगरी में दूर
हो हो हो उड़-उड़ कागा म्हारे श्याम के जासी
बैठो खाटू नगरी में दूर
म्हारों यह संदेशों म्हारे श्याम ने दीजो
सेवक है थारो यह जी बड़ो मजबूर
उड़-उड़ कागा...
म्हारों भी जी करें थारे चरण पखारु
मैं भी थारो सेवक कहाऊं जी
थाने सजावा भोग लगावा
मैं भी थारो चंवर झुलाऊं जी
छोटी सी अरज थारे चरणों में बाबा
करयो हो तो करो मंजूर,,,2
म्हारों यह संदेशों म्हारे श्याम ने दीजो
सेवक है थारो जी बड़ो मजबूर
उड़-उड़ कागा...
रात दिना थारी याद मैं तड़पे
थाने मिलन को तरसे
बादल आवे बादल जावे
हर पल नैना म्हारे बरसे
घड़ी दो घड़ी...2 म्हारी याद जो आवे
सोचो म्हारे बारे में जरूर...2
म्हारों यह संदेशों म्हारे श्याम ने दीजो
सेवक है थारो जी बड़ो मजबूर
उड़-उड़ कागा...
Ud-Ud Kaaga Mhaare Shyaam Ke Jaasi
Baitho Khaatoo Nagari Mein Door
Ho Ho Ho Ud-Ud Kaaga Mhaare Shyaam Ke Jaasi
Baitho Khaatoo Nagari Mein Door
Mhaaron Yah Sandeshon Mhaare Shyaam Ne Deejo
Sevak Hai Thaaro Yah Ji Bado Majboor
Ud-Ud Kaaga...
Mhaaron Bhi Ji Karen Thaare Charan Pakhaaru
Main Bhi Thaaro Sevak Kaho Ji
Thaane Sajaava Bhog Lagaava
Main Bhi Thaaro Chanvar Jhulao Ji
Chhotee See Araj Thaare Charanon Mein Baaba
Karayo Ho To Karo Manjoor... 2
Mhaaron Yah Sandeshon Mhaare Shyaam Ne Deejo
Sevak Hai Thaaro Ji Bado Majboor
Ud-Ud Kaaga...
Raat Dina Thaari Yaad Main Tadape
Thaane Milan Ko Tarase
Baadal Aave Baadal Jaave
Har Pal Naina Mhaare Barase
Ghadee Do Ghadee... 2 Mhaaree Yaad Jo Aave
Socho Mhaare Baare Mein Jaroor... 2
Mhaaron Yah Sandeshon Mhaare Shyaam Ne Deejo
Sevak Hai Thaaro Ji Bado Majboor
Ud-Ud Kaaga...
उड़ उड़ कागा म्हारे श्याम के जासी
बैठो खाटू नगरी में दूर
हो हो हो उड़-उड़ कागा म्हारे श्याम के जासी
बैठो खाटू नगरी में दूर
म्हारों यह संदेशों म्हारे श्याम ने दीजो
सेवक है थारो यह जी बड़ो मजबूर
उड़-उड़ कागा...
म्हारों भी जी करें थारे चरण पखारु
मैं भी थारो सेवक कहाऊं जी
थाने सजावा भोग लगावा
मैं भी थारो चंवर झुलाऊं जी
छोटी सी अरज थारे चरणों में बाबा
करयो हो तो करो मंजूर,,,2
म्हारों यह संदेशों म्हारे श्याम ने दीजो
सेवक है थारो जी बड़ो मजबूर
उड़-उड़ कागा...
रात दिना थारी याद मैं तड़पे
थाने मिलन को तरसे
बादल आवे बादल जावे
हर पल नैना म्हारे बरसे
घड़ी दो घड़ी...2 म्हारी याद जो आवे
सोचो म्हारे बारे में जरूर...2
म्हारों यह संदेशों म्हारे श्याम ने दीजो
सेवक है थारो जी बड़ो मजबूर
उड़-उड़ कागा...
उड़ उड़ कागा म्हारे श्याम के जासी लिरिक्स Ud Ud Kaga Mhare Shyam Ke Jasi Lyrics Krishna Bhajan
Ud-Ud Kaaga...Ud-Ud Kaaga Mhaare Shyaam Ke Jaasi
Baitho Khaatoo Nagari Mein Door
Ho Ho Ho Ud-Ud Kaaga Mhaare Shyaam Ke Jaasi
Baitho Khaatoo Nagari Mein Door
Mhaaron Yah Sandeshon Mhaare Shyaam Ne Deejo
Sevak Hai Thaaro Yah Ji Bado Majboor
Ud-Ud Kaaga...
Mhaaron Bhi Ji Karen Thaare Charan Pakhaaru
Main Bhi Thaaro Sevak Kaho Ji
Thaane Sajaava Bhog Lagaava
Main Bhi Thaaro Chanvar Jhulao Ji
Chhotee See Araj Thaare Charanon Mein Baaba
Karayo Ho To Karo Manjoor... 2
Mhaaron Yah Sandeshon Mhaare Shyaam Ne Deejo
Sevak Hai Thaaro Ji Bado Majboor
Ud-Ud Kaaga...
Raat Dina Thaari Yaad Main Tadape
Thaane Milan Ko Tarase
Baadal Aave Baadal Jaave
Har Pal Naina Mhaare Barase
Ghadee Do Ghadee... 2 Mhaaree Yaad Jo Aave
Socho Mhaare Baare Mein Jaroor... 2
Mhaaron Yah Sandeshon Mhaare Shyaam Ne Deejo
Sevak Hai Thaaro Ji Bado Majboor
Ud-Ud Kaaga...
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- बदलेगा किस्मत सांवरिया लिरिक्स Badalega Kismat Sanwariya Lyrics
- जब से मुरली वाले हम तुम्हारे हो गए लिरिक्स Murali Wale Hum Tumhare Lyrics
- कृष्ण कन्हैया ओ मोरे कृष्ण कन्हैया लिरिक्स Krishna Kanhaiya More Lyrics
- फूलो से रंग बिरंगी सज सुन्दर श्याम बगीची लिरिक्स Fulo Se Rang Birangi Lyrics
- मैं फिर से खाटू आ गया भजन लिरिक्स Main Phir Se Khatu Aa Gaya Lyrics
- वृंदावन मोहे ले चल बालम देखूंगी मैं सांवरा लिरिक्स Vrindawan Mohe Le Chal Balam Lyrics