म्हारें सर पर है बाबा जी रो हाथ लिरिक्स Mhare Sar Par Hai Babaji Ro Haath Lyrics Sanju Sharma

म्हारें सर पर है बाबा जी रो हाथ लिरिक्स Mhare Sar Par Hai Babaji Ro Haath Lyrics Sanju Sharma

 
म्हारें सर पर है बाबा जी रो हाथ लिरिक्स Mhare Sar Par Hai Babaji Ro Haath Lyrics Sanju Sharma

म्हारें सर पर है, बाबा जी रो हाथ,
खाटू वाले रो हाथ,
कोई तो म्हारों काई करसी,

जै कोई म्हारे श्याम धणी ने,
साँचे मन से धियावे,
काल कपाल भी साँवरिये के,
भगता से घबरावे,
जै कोई पकड़्यो है,
बाबा जी रो हाँथ
कोई तो बारों काई करसी,
म्हारें सर पर है, बाबा जी रो हाथ,
खाटू वाले रो हाथ,
कोई तो म्हारों काई करसी,

जो आपे विश्वाश करे वो,
खूँटी ताण के सोवे,
बठे प्रवेश करे ना कोई,
बाल ना बाँको होवे,
जाके मन में नहीं है विस्वास,
बाको तो बाबो काई करसी,
म्हारें सर पर है, बाबा जी रो हाथ,
खाटू वाले रो हाथ,
कोई तो म्हारों काई करसी,

कल युग को यो देव बड़ो,
दुनीयाँ में नाम कमायो,
जद जद भीड़ पड़ी भगता पर,
दोड़्यो दोड़्यो आयो,
यो तो घट घट की जाणें सारी बात,
म्हारें सर पर है, बाबा जी रो हाथ,
खाटू वाले रो हाथ,
कोई तो म्हारों काई करसी,
म्हारें सर पर है, बाबा जी को हाथ,
खाटू वाळे रो हाथ,
कोई तो म्हारों काई करसी,


ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.

ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें 

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।  
 
 
Album Name: Aayo Phagun Melo
Song - Mhare Sir Par Hai Babaji Ro Hath
Singer Name: Sanju Sharma
Music: Deepak Gupta
Lyrics - Traditional
Parent Label(Publisher) - Shubham Audio Video Private Limited.
Copyright: Shree Cassette Industries
Vendor A2z Music Media.
 
Lyrics
Mhaare Sar Par Hai, Baba Ji Ro Haath,
Khatu Waale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karsi,

Jai Koi Mhare Shyam Dhani Ne,
Saanche Man Se Dhiyave,
Kaal Kapaal Bhi Saanwariye Ke,
Bhagta Se Ghabrave,
Jai Koi Pakadyo Hai,
Baba Ji Ro Haath
Koi To Baro Kai Karsi,
Mhaare Sar Par Hai, Baba Ji Ro Haath,
Khatu Waale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karsi,

Jo Aape Vishwas Kare Wo,
Khoonti Taan Ke Sove,
Bathe Pravesh Kare Na Koi,
Baal Na Banko Hove,
Jaake Man Mein Nahi Hai Vishwaas,
Baako To Babo Kai Karsi,
Mhaare Sar Par Hai, Baba Ji Ro Haath,
Khatu Waale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karsi,

Kal Yug Ko Yo Dev Bado,
Duniya Mein Naam Kamayo,
Jad Jad Bheed Padi Bhagta Par,
Dodiyo Dodiyo Aayo,
Yo To Ghat Ghat Ki Jaane Saari Baat,
Mhaare Sar Par Hai, Baba Ji Ro Haath,
Khatu Waale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karsi,
Mhaare Sar Par Hai, Baba Ji Ro Haath,
Khatu Waale Ro Haath,
Koi To Mhaaro Kai Karsi.

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url