थां बिन म्हारी आँख्या हो गई बावली

थां बिन म्हारी आँख्या हो गई बावली भजन

 
थां बिन म्हारी आँख्या हो गई बावली लिरिक्स Than Bin Mhari Aankhya Ho Gayi Bawali Lyrics

थां बिन म्हारी, आँख्या हो गई बावली,
ई टाबर के मन में बस गई,
सूरत थारी सांवळी,
ई टाबर के मन में बस गई,
सूरत थारी सांवली,
सूरत थारी सांवळी,

मनड़ो म्हारों सुनो डोले,
डगमग झोला खावै है,
आंखड़ल्यां बिरहा की मारी,
आंसुड़ा टपकावे है,
कईया चलसी,
थां बिन म्हारी गॉडली,
ई टाबर के मन में बस गयी,
सूरत थारी सांवली,
थां बिन म्हारी, आँख्या हो गई बावली,
ई टाबर के मन में बस गई,
सूरत थारी सांवळी,

मीरा पर किरपा करि है,
सुन कर आया बातड़ली,
दास थारों यो आस है लगाया,
खड़यो जोवे है बाटड़ली,
प्रेम जाम से,
भर दो म्हारी बाटकी,
ई टाबर के मन में बस गयी,
सूरत थारी सांवली,थां बिन म्हारी,
आँख्या हो गई बावली,
ई टाबर के मन में बस गई,
सूरत थारी सांवळी,

पैहल्या प्रीत लगाई के,
क्यों छोड़े मझधार जी,
प्रेम भाव को पाठ पढ़ाकर,
मत बिसरे दिलदार जी,
मन में रम गयी,
सूरत थारी सांवली,
ई टाबर के मन में बस गयी,
सूरत थारी सांवली,थां बिन म्हारी,
आँख्या हो गई बावली,
ई टाबर के मन में बस गई,
सूरत थारी सांवळी,

था बिन म्हारीं,
आंख्या हो गई बावळी,
ई टाबर के मन में बस गई,
सूरत थारी सांवली,
ई टाबर के मन में बस गयी,
सूरत थारी सांवली,
थां बिन म्हारी, आँख्या हो गई बावली,
ई टाबर के मन में बस गई,
सूरत थारी सांवळी,


ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.

ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें 

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।  
 
 
Lyrics
Thaan Bin Mhaari, Aankhyaa Ho Gayee Baawli,
Ee Tabar Ke Mann Mein Bas Gayee,
Soorat Thari Saawli,
Ee Tabar Ke Mann Mein Bas Gayee,
Soorat Thari Saawli,
Soorat Thari Saawli,

Mando Mhaaro Suno Dole,
Dagmag Jhola Khavai Hai,
Aankhdalyaan Birha Ki Maari,
Aansuuda Tapkaave Hai,
Kaiya Chalsi,
Thaan Bin Mhaari Godli,
Ee Tabar Ke Mann Mein Bas Gayee,
Soorat Thari Saawli,
Thaan Bin Mhaari, Aankhyaa Ho Gayee Baawli,
Ee Tabar Ke Mann Mein Bas Gayee,
Soorat Thari Saawli,
 
Sanju Sharma
Bhajan :- Surat Thari Sanwali
Singer :- Sanju Sharma
Copyright :- SCI BHAJAN OFFICIAL
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
Next Post Previous Post