खाटू वाले श्याम धणी सूं म्हारों प्रेम पुराणों है लिरिक्स Khatu Wale Shyam Dhani Su Mharo Prem Puraano Hai Lyrics
पग थळीयाँ में खाज़ चाल रही,
पग थळीयाँ में खाज चाल रही खाटू जाणू है,
खाटू वाले श्याम धणी सूं, म्हारों प्रेम पुराणों है।
पग थळीयाँ में खाज चाल रही खाटू जाणू है,
खाटू वाले श्याम धणी सूं, म्हारों प्रेम पुराणों है।
पग थळीयाँ-पाँवों के तलवों में खुजली/यात्रा का संकेत।
मत ना रोको, मत ना टोको,
म्हानें बाबो श्याम बुलावे कइयाँ मैं रुक पावाँगा,
एक दूजे के घर में म्हारो आनो जाणों है,
खाटू वाले श्याम धणी सूं, म्हारों प्रेम पुराणों है।
श्याम धणी का दर्शन करस्यां,
दिल की प्यास बुझावाँगा,
जी भर के बात करांगा, अपना हाल सुणावांगा,
बिन बोल्या भी समझे हो यो,
खाटू वाले श्याम धणी सूं, म्हारों प्रेम पुराणों है।
जद भी जावा इतना देवे झोली ही भर जावे है,
जो मैं जाण नहीं सक्या, यो आकर के देवे जावे है,
कमी नहीं भंडार में ईको भरो खजानो है,
खाटू वाले श्याम धणी सूं, म्हारों प्रेम पुराणों है।
जग रूठे परवाह नहीं पर, श्याम की कृपा बनी रहे,
म्हानें कोई फ़िक्र नहीं जद, सिर पर श्याम सो धणी रहवे,
महानी कोई फ़िक्र नहीं जड़ सर पर श्याम सो धनि रहवे,
बिन्नू माथो टेक चरण में श्याम रीझाणों है,
म्हानें बाबो श्याम बुलावे कइयाँ मैं रुक पावाँगा,
एक दूजे के घर में म्हारो आनो जाणों है,
खाटू वाले श्याम धणी सूं, म्हारों प्रेम पुराणों है।
श्याम धणी का दर्शन करस्यां,
दिल की प्यास बुझावाँगा,
जी भर के बात करांगा, अपना हाल सुणावांगा,
बिन बोल्या भी समझे हो यो,
खाटू वाले श्याम धणी सूं, म्हारों प्रेम पुराणों है।
जद भी जावा इतना देवे झोली ही भर जावे है,
जो मैं जाण नहीं सक्या, यो आकर के देवे जावे है,
कमी नहीं भंडार में ईको भरो खजानो है,
खाटू वाले श्याम धणी सूं, म्हारों प्रेम पुराणों है।
जग रूठे परवाह नहीं पर, श्याम की कृपा बनी रहे,
म्हानें कोई फ़िक्र नहीं जद, सिर पर श्याम सो धणी रहवे,
महानी कोई फ़िक्र नहीं जड़ सर पर श्याम सो धनि रहवे,
बिन्नू माथो टेक चरण में श्याम रीझाणों है,
खाटू वाले श्याम धणी सूं, म्हारों प्रेम पुराणों है।
पग थळीयाँ में खाज़ चाल रही,
पग थळीयाँ में खाज चाल रही खाटू जाणू है,
खाटू वाले श्याम धणी सूं, म्हारों प्रेम पुराणों है।
पग थळीयाँ में खाज़ चाल रही,
पग थळीयाँ में खाज चाल रही खाटू जाणू है,
खाटू वाले श्याम धणी सूं, म्हारों प्रेम पुराणों है।
खाटू वाले श्याम धणी से प्रेम पुराणों है | Khatu Shyam Ji Bhajan by Kapil Indoria (Lyrical HD Video)
Pag Thaleeyaan Mein Khaaz Chaal Rahee,
Pag Thaleeyaan Mein Khaaj Chaal Rahee Khaatoo Jaanoo Hai,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Mat Na Roko, Mat Na Toko,
Mhaanen Baabo Shyaam Bulaave Kaiyaan Main Ruk Paavaanga,
Ek Dooje Ke Ghar Mein Mhaaro Aano Jaanon Hai,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Shyaam Dhanee Ka Darshan Karasyaan,
Dil Kee Pyaas Bujhaavaanga,
Jee Bhar Ke Baat Karaanga, Apana Haal Sunaavaanga,
Bin Bolya Bhee Samajhe Ho Yo,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Jad Bhee Jaava Itana Deve Jholee Hee Bhar Jaave Hai,
Jo Main Jaan Nahin Sakya, Yo Aakar Ke Deve Jaave Hai,
Kamee Nahin Bhandaar Mein Eeko Bharo Khajaano Hai,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Jag Roothe Paravaah Nahin Par, Shyaam Kee Krpa Banee Rahe,
Mhaanen Koee Fikr Nahin Jad, Sir Par Shyaam So Dhanee Rahave,
Mahaanee Koee Fikr Nahin Jad Sar Par Shyaam So Dhani Rahave,
Binnoo Maatho Tek Charan Mein Shyaam Reejhaanon Hai,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Pag Thaleeyaan Mein Khaaz Chaal Rahee,
Pag Thaleeyaan Mein Khaaj Chaal Rahee Khaatoo Jaanoo Hai,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Pag Thaleeyaan Mein Khaaj Chaal Rahee Khaatoo Jaanoo Hai,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Mat Na Roko, Mat Na Toko,
Mhaanen Baabo Shyaam Bulaave Kaiyaan Main Ruk Paavaanga,
Ek Dooje Ke Ghar Mein Mhaaro Aano Jaanon Hai,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Shyaam Dhanee Ka Darshan Karasyaan,
Dil Kee Pyaas Bujhaavaanga,
Jee Bhar Ke Baat Karaanga, Apana Haal Sunaavaanga,
Bin Bolya Bhee Samajhe Ho Yo,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Jad Bhee Jaava Itana Deve Jholee Hee Bhar Jaave Hai,
Jo Main Jaan Nahin Sakya, Yo Aakar Ke Deve Jaave Hai,
Kamee Nahin Bhandaar Mein Eeko Bharo Khajaano Hai,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Jag Roothe Paravaah Nahin Par, Shyaam Kee Krpa Banee Rahe,
Mhaanen Koee Fikr Nahin Jad, Sir Par Shyaam So Dhanee Rahave,
Mahaanee Koee Fikr Nahin Jad Sar Par Shyaam So Dhani Rahave,
Binnoo Maatho Tek Charan Mein Shyaam Reejhaanon Hai,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Pag Thaleeyaan Mein Khaaz Chaal Rahee,
Pag Thaleeyaan Mein Khaaj Chaal Rahee Khaatoo Jaanoo Hai,
Khaatoo Vaale Shyaam Dhanee Soon, Mhaaron Prem Puraanon Hai.
Song: Khatu Wale shyam Dhani Se Prem Purano Hai
Singer: Kapil Indoria (Surajgarh Dham )
Music: Gulshan Music
Lyricist: Binod Kumar "Binnu Ji"
Special Thanks: Sandeep Sharma
Video: Sai Baba Creations
Category: Khatu Shyam Bjhajan (Raj.)
Producers: Amresh Bahadur, Ramit Mathur
Singer: Kapil Indoria (Surajgarh Dham )
Music: Gulshan Music
Lyricist: Binod Kumar "Binnu Ji"
Special Thanks: Sandeep Sharma
Video: Sai Baba Creations
Category: Khatu Shyam Bjhajan (Raj.)
Producers: Amresh Bahadur, Ramit Mathur
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- हारा हूँ बाबा पर तुझपे भरोसा है लिरिक्स Hara Hu Baba Par Tujhpe Bharosa Hai Lyrics
- हर वेले साड्डे नाल श्याम खाटू वाला लिरिक्स Har Vele Sade Naal Shyam Khatu Wala Lyrics
- ये है कलयुग की सरकार इसको कहते लखदातार लिरिक्स Ye Hai Kalyug Ki Sarkar Bhajan Lyrics
- हारा हूं बाबा पर तुझपे भरोसा है लिरिक्स Hara Hu Baba Lyrics
- हारा हूं बाबा पर तुझपे भरोसा है मीनिंग Hara Hu Baba Meaning
- रंग बरसे खाटू नगरिया में रंग बरसे लिरिक्स Rang Barse Khatu Nagariya Me Lyrics