फागण में बरसेगो रंग लिरिक्स Faagan Me Barsego Rang Holi Bhajan
फागण में बरसेगो रंग,
चालो जी खाटू चाला रै,
शाम धणी म्हारो हेलो मारे,
झाला देवे सबने बुलावे,
चालो जी खाटू चाला रै,
फागण में बरसेगो रंग।
फागण महीना में ग्यारस को,
मेलो लागे भारी,
जांके माहीं दूर दूर से,
आवे दुनिया सारी,
खाटू से म्हारो बाबो,
जद भगता की खेंचे डोरी,
काम धाम ने छोड़ छाड़ के,
भागे नर और नारी,
क़ानूड़ो म्हारो बंसी बजावे,
खुद नाचे भगता ने नचावे,
बरसावेगो प्रेम को रंग,
चालो जी खाटू चाला रै,
फागण में बरसेगो रंग,
चालो जी खाटू चाला रे।
हाथों में निशान लिए जो,
द्वार श्याम के आवे,
प्रेम भाव सूं बाबा के,
चरणा में शीश नवावे,
झूम झूम कर जद बाबा की,
जय जयकार लगावे,
राजी होवे बाबो और,
किस्मत को तालो खुल जावे,
द्वार बाबा के नौबत बाजे,
ढोल नगाड़ा चंग भी बाजे,
देखो रे बाजे मिरदंग,
चालो जी खाटू चाला रै,
फागण में बरसेगो रंग,
चालो जी खाटू चाला रे।
खाटू की होली तो म्हाने,
लागे सबसे प्यारी,
भगता के सागे,
होली खेलन आवे बिहारी,
नीला पीला लाल,
और केसरिया रंग उड़ावे,
भगत श्याम ने, श्याम भक्त ने,
मारे रै पिचकारी,
संगी साथीड़ा री टोळी बनाता,
नाचता गाता भजन सुनाता,
लेके टाबरिया ने संग,
चालो जी खाटू चाला रै,
फागण में बरसेगो रंग,
चालो जी खाटू चाला रे।
फागण में बरसेगो रंग,
चालो जी खाटू चाला रै,
शाम धणी म्हारो हेलो मारे,
झाला देवे सबने बुलावे,
चालो जी खाटू चाला रै,
फागण में बरसेगो रंग।
चालो जी खाटू चाला रै,
शाम धणी म्हारो हेलो मारे,
झाला देवे सबने बुलावे,
चालो जी खाटू चाला रै,
फागण में बरसेगो रंग।
फागण महीना में ग्यारस को,
मेलो लागे भारी,
जांके माहीं दूर दूर से,
आवे दुनिया सारी,
खाटू से म्हारो बाबो,
जद भगता की खेंचे डोरी,
काम धाम ने छोड़ छाड़ के,
भागे नर और नारी,
क़ानूड़ो म्हारो बंसी बजावे,
खुद नाचे भगता ने नचावे,
बरसावेगो प्रेम को रंग,
चालो जी खाटू चाला रै,
फागण में बरसेगो रंग,
चालो जी खाटू चाला रे।
हाथों में निशान लिए जो,
द्वार श्याम के आवे,
प्रेम भाव सूं बाबा के,
चरणा में शीश नवावे,
झूम झूम कर जद बाबा की,
जय जयकार लगावे,
राजी होवे बाबो और,
किस्मत को तालो खुल जावे,
द्वार बाबा के नौबत बाजे,
ढोल नगाड़ा चंग भी बाजे,
देखो रे बाजे मिरदंग,
चालो जी खाटू चाला रै,
फागण में बरसेगो रंग,
चालो जी खाटू चाला रे।
खाटू की होली तो म्हाने,
लागे सबसे प्यारी,
भगता के सागे,
होली खेलन आवे बिहारी,
नीला पीला लाल,
और केसरिया रंग उड़ावे,
भगत श्याम ने, श्याम भक्त ने,
मारे रै पिचकारी,
संगी साथीड़ा री टोळी बनाता,
नाचता गाता भजन सुनाता,
लेके टाबरिया ने संग,
चालो जी खाटू चाला रै,
फागण में बरसेगो रंग,
चालो जी खाटू चाला रे।
फागण में बरसेगो रंग,
चालो जी खाटू चाला रै,
शाम धणी म्हारो हेलो मारे,
झाला देवे सबने बुलावे,
चालो जी खाटू चाला रै,
फागण में बरसेगो रंग।
फागुन में बरसेगो रंग | Prity Saraf | Faagun Me Barsego Rang | Khatu Shyam Bhajan | Fagan Bhajan
Phaagan Mein Barasego Rang,
Chaalo Jee Khaatoo Chaala Rai,
Shaam Dhanee Mhaaro Helo Maare,
Jhaala Deve Sabane Bulaave,
Chaalo Jee Khaatoo Chaala Rai,
Phaagan Mein Barasego Rang.
Phaagan Maheena Mein Gyaaras Ko,
Melo Laage Bhaaree,
Jaanke Maaheen Door Door Se,
Aave Duniya Saaree,
Khaatoo Se Mhaaro Baabo,
Jad Bhagata Kee Khenche Doree,
Kaam Dhaam Ne Chhod Chhaad Ke,
Bhaage Nar Aur Naaree,
Qaanoodo Mhaaro Bansee Bajaave,
Khud Naache Bhagata Ne Nachaave,
Barasaavego Prem Ko Rang,
Chaalo Jee Khaatoo Chaala Rai,
Phaagan Mein Barasego Rang,
Chaalo Jee Khaatoo Chaala Re.
Haathon Mein Nishaan Lie Jo,
Dvaar Shyaam Ke Aave,
Prem Bhaav Soon Baaba Ke,
Charana Mein Sheesh Navaave,
Jhoom Jhoom Kar Jad Baaba Kee,
Jay Jayakaar Lagaave,
Raajee Hove Baabo Aur,
Kismat Ko Taalo Khul Jaave,
Dvaar Baaba Ke Naubat Baaje,
Dhol Nagaada Chang Bhee Baaje,
Dekho Re Baaje Miradang,
Chaalo Jee Khaatoo Chaala Rai,
Phaagan Mein Barasego Rang,
Chaalo Jee Khaatoo Chaala Re.
Khaatoo Kee Holee To Mhaane,
Laage Sabase Pyaaree,
Bhagata Ke Saage,
Holee Khelan Aave Bihaaree,
Neela Peela Laal,
Aur Kesariya Rang Udaave,
Bhagat Shyaam Ne, Shyaam Bhakt Ne,
Maare Rai Pichakaaree,
Sangee Saatheeda Ree Tolee Banaata,
Naachata Gaata Bhajan Sunaata,
Leke Taabariya Ne Sang,
Chaalo Jee Khaatoo Chaala Rai,
Phaagan Mein Barasego Rang,
Chaalo Jee Khaatoo Chaala Re.
Phaagan Mein Barasego Rang,
Chaalo Jee Khaatoo Chaala Rai,
Shaam Dhanee Mhaaro Helo Maare,
Jhaala Deve Sabane Bulaave,
Chaalo Jee Khaatoo Chaala Rai,
Phaagan Mein Barasego Rang.
Bhajan :- Fagun Me Barse Go Rang
Singer :- Prity Saraf
Lable :- Shree Cassette Industry
Copyright :- Shree Bhajan
Singer :- Prity Saraf
Lable :- Shree Cassette Industry
Copyright :- Shree Bhajan
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- सारे भक्तों के दिल से निकले बाबा की जयकार लिरिक्स Sare Bhakton Ke Dil Se Nikale Baba Lyrics
- प्रभु अब दया करो लिरिक्स Prabhu Aub Daya Karo Lyrics
- मेरा तो सहारा श्याम तू है लिरिक्स Mera To Sahara Shyam Tu Hai Lyrics
- पिया पहलम जाउंगी खाटू में लिरिक्स Piya Pahlam Jangi Khatu Mai Lyrics Hindi
- खाटू जाना तो बताना मुझे भी चलना है लिरिक्स Khatu Jana To Batana Mujhe Bhi Chalana Hai Lyrics
- मेरे नैना दरश के प्यासे लिरिक्स Mere Naina Darash Ke Pyase Lyrics
Author - Saroj Jangir
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें। |