श्याम को मेलो आयो है लिरिक्स Shyam Ko Melo Aayo Hai Lyrics

श्याम को मेलो आयो है लिरिक्स Shyam Ko Melo Aayo Hai Lyrics Khatu Shyam Ji Bhajan Lyrics Hindi, Mukesh Bagada Ji Bhajan Lyrics Hindi. 

 
श्याम को मेलो आयो है लिरिक्स Shyam Ko Melo Aayo Hai Lyrics

जय जय श्याम, जय श्री श्याम,
पावन धाम, खाटू धाम।
मेलो आयो है, मेलो आयो है,
फागण में खाटू भगता को,
रेलों आयो है,
श्याम को मेलो आयो है।

रंगीलो को फागण आयो,
श्याम को न्योता आयो,
भक्ता की टोली आवे,
धजा भी संग ले जावे,
जयकारो म्हारे श्याम धणी को,
खूब गुंजायो है।
श्याम को मेलो आयो है,
श्याम को मेलो आयो है।

भगत सब नाचे गावे,
मस्ती में रंग उड़ावे,
दरस पाकर बाबा का,
सेवकिया मौज उड़ावे,
भगता पर म्हारे श्याम धणी को,
जादू छायो है,
श्याम को मेलो आयो है,
श्याम को मेलो आयो है।

सजी है नगरिया,
लगे है आज दुल्हनिया,
भगत सब बणया बाराती,
बणया दूल्हा साँवरिया,
केसर चंदन तिलक लगा,
बैठ्यो मुस्कायो है,
श्याम को मेलो आयो है,
श्याम को मेलो आयो है।

कोई तो ढोल मजीरा,
और कोई चंग बजावै,
कोई पग बाँध के घुंघरू,
नाच के श्याम रिझावै,
फागण के मेला में खूब यो,
रंग जमायो है,
श्याम को मेलो आयो है,
श्याम को मेलो आयो है।

जो भी फागण में आवे,
मुरादा मन की पावै,
दोन्यू हाथ सूं भर भर,
साँवरा  माल लुटावे,
पूरा होसी काम अमन जो,
सोच के आयो है,
श्याम को मेलो आयो है,
श्याम को मेलो आयो है,
फागण में खाटू भगता को,
रेलों आयो है,
श्याम को मेलो आयो है। 
 

श्याम को मेलो आयो है लिरिक्स Shyam Ko Melo Aayo Hai Lyrics

Phaagan Mein Khaatoo Bhagata Ko,
Relon Aayo Hai,
Shyaam Ko Melo Aayo Hai.

Rangeelo Ko Phaagan Aayo,
Shyaam Ko Nyota Aayo,
Bhakta Kee Tolee Aave,
Dhaja Bhee Sang Le Jaave,
Jayakaaro Mhaare Shyaam Dhanee Ko,
Khoob Gunjaayo Hai.
Shyaam Ko Melo Aayo Hai,
Shyaam Ko Melo Aayo Hai.

Bhagat Sab Naache Gaave,
Mastee Mein Rang Udaave,
Daras Paakar Baaba Ka,
Sevakiya Mauj Udaave,
Bhagata Par Mhaare Shyaam Dhanee Ko,
Jaadoo Chhaayo Hai,
Shyaam Ko Melo Aayo Hai,
Shyaam Ko Melo Aayo Hai.

Sajee Hai Nagariya,
Lage Hai Aaj Dulhaniya,
Bhagat Sab Banaya Baaraatee,
Banaya Doolha Saanvariya,
Kesar Chandan Tilak Laga,
Baithyo Muskaayo Hai,
Shyaam Ko Melo Aayo Hai,
Shyaam Ko Melo Aayo Hai.

Koee To Dhol Majeera,
Aur Koee Chang Bajaavai,
Koee Pag Baandh Ke Ghungharoo,
Naach Ke Shyaam Rijhaavai,
Phaagan Ke Mela Mein Khoob Yo,
Rang Jamaayo Hai,
Shyaam Ko Melo Aayo Hai,
Shyaam Ko Melo Aayo Hai.

Jo Bhee Phaagan Mein Aave,
Muraada Man Kee Paavai,
Donyoo Haath Soon Bhar Bhar,
Saanvara  Maal Lutaave,
Poora Hosee Kaam Aman Jo,
Soch Ke Aayo Hai,
Shyaam Ko Melo Aayo Hai,
Shyaam Ko Melo Aayo Hai,
Phaagan Mein Khaatoo Bhagata Ko,
Relon Aayo Hai,
Shyaam Ko Melo Aayo Hai.
 
Song: Shyam Ko Melo Aayo Hai
Singer: Mukesh Bagda
Music: Rishikesh Soni
Lyricist: Narendra "Aman" Bagda
Video : Sanwariya Production
Category: Hindi Devotional ( Shyam Bhajan)

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
+

एक टिप्पणी भेजें