सांवरे थाणे ही निभाणो है लिरिक्स Sanware Thane Hi Nibhano Hai Lyrics

सांवरे थाणे ही निभाणो है लिरिक्स Sanware Thane Hi Nibhano Hai Lyrics, Krishna Bhajan by Singer  : Anamika Sharma

प्रेमी थारा हां, प्रेमी थारा हां,
सांवरे थाणे ही निभाणो है,
थाणे प्रेम बढ़ानो है,
प्रेमी थारा हां, प्रेमी थारा हां,
सांवरे थाणे ही निभाणो है,
थाणे प्रेम बढ़ानो है।

म्हारा तो थे ही हो,
थाने ही जाणा है,
भरोसो थारो रे,
जब सूं मिला बाबा,
अपना सा लागो हो,
भाग बड़ा म्हारो रे,
थारा साथ सूं, थारा साथ सूं,
म्हाने जीवन बितानो है,
म्हाने प्रेम बनानो है,
प्रेमी थारा हां, प्रेमी थारा हां,
सांवरे थाणे ही निभाणो है,
थाणे प्रेम बढ़ानो है।

मुश्किल चाहे कितनी,
परवाह नही कोई,
साथ थारो पायो रे,
हे शीश का दानी,
सारी दुनिया जाने,
गजब थारी माया रे,
जब भी पुकारा,
श्याम नीले चढ़कर आनो है,
थाने प्रेम बढ़ानो है,
प्रेमी थारा हां, प्रेमी थारा हां,
सांवरे थाणे ही निभाणो है,
थाणे प्रेम बढ़ानो है।

फिर चाह नहीं कोई,
बस थे जो मिल जावो,
थोड़ी तो मैहर करो,
छूटे ना साथ यो,
जीवन भर चलावां,
करुणा की नजर करो,
राकेश श्याम दर,
राकेश श्याम दर,
जग में सांचो ठिकानो है,
थाने प्रेम बढ़ानो है,
प्रेमी थारा हां, प्रेमी थारा हां,
सांवरे थाणे ही निभाणो है,
थाणे प्रेम बढ़ानो है।

प्रेमी थारा हां, प्रेमी थारा हां,
सांवरे थाणे ही निभाणो है,
थाणे प्रेम बढ़ानो है,
प्रेमी थारा हां, प्रेमी थारा हां,
सांवरे थाणे ही निभाणो है,
थाणे प्रेम बढ़ानो है।

भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)
भजन श्रेणी : खाटू श्याम जी भजन (Khatu Shyam Ji Bhajan)


 Premi Thara Han, Premi Thara Han,
Sanvare Thane Hi Nibhano Hai,
Thane Prem Badhano Hai,
Premi Thara Han, Premi Thara Han,
Sanvare Thane Hi Nibhano Hai,
Thane Prem Badhano Hai.

Mhara To The Hi Ho,
Thane Hi Jana Hai,
Bharoso Tharo Re,
Jab Sun Mila Baba,
Apana Sa Lago Ho,
Bhag Bada Mharo Re,
Thara Sath Sun, Thara Sath Sun,
Mhane Jivan Bitano Hai,
Mhane Prem Banano Hai,
Premi Thara Han, Premi Thara Han,
Sanvare Thane Hi Nibhano Hai,
Thane Prem Badhano Hai.

Mushkil Chahe Kitani,
Paravah Nahi Koi,
Sath Tharo Payo Re,
He Shish Ka Dani,
Sari Duniya Jane,
Gajab Thari Maya Re,
Jab Bhi Pukara,
Shyam Nile Chadhakar ano Hai,
Thane Prem Badhano Hai,
Premi Thara Han, Premi Thara Han,
Sanvare Thane Hi Nibhano Hai,
Thane Prem Badhano Hai.

Phir Chah Nahin Koi,
Bas The Jo Mil Javo,
Thodi To Maihar Karo,
Chhute Na Sath Yo,
Jivan Bhar Chalavan,
Karuna Ki Najar Karo,
Rakesh Shyam Dar,
Rakesh Shyam Dar,
Jag Mein Sancho Thikano Hai,
Thane Prem Badhano Hai,
Premi Thara Han, Premi Thara Han,
Sanvare Thane Hi Nibhano Hai,
Thane Prem Badhano Hai.

Premi Thara Han, Premi Thara Han,
Sanvare Thane Hi Nibhano Hai,
Thane Prem Badhano Hai,
Premi Thara Han, Premi Thara Han,
Sanvare Thane Hi Nibhano Hai,
Thane Prem Badhano Hai.


ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।

अपने पसंद का भजन खोजे

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url