मेहंदी राचण लागी हाथां में लिरिक्स Mehandi Rachan Laagi Hatha Me Lyrics

मेहंदी राचण लागी हाथां में लिरिक्स Mehandi Rachan Laagi Hatha Me Lyrics, Majisa Bhajan Lyrics Hindi.

मेहंदी राचण लागी हाथां में, माजीसा रे नाम री,
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज री,
आई आई रे तेरस, उजियाळी चाँदणी,
हाथां मेहंदी रे रचाई, माजीसा रे नाम री।

सोजत नगरी सूं मेहंदी मंगाई,
सोने कटोरे थारी मेहंदी गळाई,
बाँटी बाँटी रे मेहदी भगता ने,
थारा नाम की,
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज जी,
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज जी।

पाँच पचेता थारे, नाम रा लगाया,
भगतारा मां भटीयाणी, भाग जगाया,
आयो आयो रे रंग गहरो, माँ थारे नाम को,
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज जी,
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज जी।

भायो माजीसा रे मन, मेहँदी रंग राचो,
जग रखवाली मैया, आवे ना घाटो,
जग रे रखवाली माजीसा, आवे ना घाटो,
देवे देवे है माजीसा, कमी ना कोई बातरी,
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज जी,
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज जी।

मेहंदी को रंगड़ो छायो, छायो जगड़ा में,
नव खूँटा चौदह भवन में, रंग दुनियाँ आवे,
गावे गावे है मालीड़ो, चरणा राखे ध्यान जी,
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज जी,
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज जी।

मेहंदी राचण लागी हाथा में, माजीसा रे नाम री,
आई शुभ घडी देखो, म्हारे आँगन आज री,
आई आई रे तेरस, ऊजीयालि चांदणी,
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज जी,
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज जी। 

मेहंदी राचण लागी हाथां में मीनिंग (Mehandi Rachan Laagi Hatha Me Lyrics, Majisa Bhajan )

मेहंदी राचण लागी हाथां में, माजीसा रे नाम री : माता रानी के नाम की मेहंदी हाथों में रचने लगी है।
आई शुभ घड़ी देखो, म्हारे आँगन आज री : देखो आज शुभ घड़ी मेरे आँगन में आई है।
आई आई रे तेरस, उजियाळी चाँदणी : शुक्ल पक्ष की तेरस आई है जो उजियाली चांदनी है।
हाथां मेहंदी रे रचाई, माजीसा रे नाम री : हाथों में माजीसा के नाम की मेहंदी लगाईं है।
सोजत नगरी सूं मेहंदी मंगाई : सोजत (पाली) की मेहंदी प्रसिद्द है जिसे मंगवाया है।
सोने कटोरे थारी मेहंदी गळाई : सोने की कटोरी में आपके नाम की मेहंदी को रचने के लिए गलाया है।
बाँटी बाँटी रे मेहदी भगता ने थारा नाम की : भक्तों ने आपके नाम की मेहंदी को बांटी/पीसी है।
पाँच पचेता थारे, नाम रा लगाया : पांच मोटे मोटे पचेता आपके नाम के लगाए हैं।
भगतारा मां भटीयाणी, भाग जगाया : हे भटियाणी माता आपने अपने भक्तों के भाग्य को जगाया है, उदय किया है।
आयो आयो रे रंग गहरो, माँ थारे नाम को : हे माता भटियाणी आपके नाम की मेहंदी का रंग बहुत ही गहरा आया है।
भायो माजीसा रे मन, मेहँदी रंग राचो : मेहंदी का रंग माजीसा को पसंद आया है, मन को भाया है।
जग रखवाली मैया, आवे ना घाटो : समस्त जग की रखवाली करने वाली माता भटियाणी हैं जिनके कारण कोई हानि नहीं होती है।
मेहंदी को रंगड़ो छायो, छायो जगड़ा में : समस्त जग में मेहंदी का रंग छाया है।
नव खूँटा चौदह भवन में, रंग दुनियाँ आवे : नो खूंटे /स्तम्भ और चौदह भवन में आपकी मेहंदी का रंग छाया हुआ है।
गावे गावे है मालीड़ो, चरणा राखे ध्यान जी : प्रकाश माली आपकी महिमा का गान करता है उसे अपने चरणों में रखना। 

यह भी देखें You May Also Like

Mehandi Raachan Laagi Haathaan Mein, Maajisa Re Naam Ri,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ri,
Aai Aai Re Teras, Ujiyaali Chaandani,
Haathaan Mehandi Re Rachai, Maajisa Re Naam Ri.

Sojat Nagari Sun Mehandi Mangai,
Sone Katore Thaari Mehandi Galai,
Baanti Baanti Re Mehadi Bhagata Ne,
Thaara Naam Ki,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ji,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ji.

Paanch Pacheta Thaare, Naam Ra Lagaaya,
Bhagataara Maan Bhatiyaani, Bhaag Jagaaya,
Aayo Aayo Re Rang Gaharo, Maan Thaare Naam Ko,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ji,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ji.

Bhaayo Maajisa Re Man, Mehandi Rang Raacho,
Jag Rakhavaali Maiya, Aave Na Ghaato,
Jag Re Rakhavaali Maajisa, Aave Na Ghaato,
Deve Deve Hai Maajisa, Kami Na Koi Baatari,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ji,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ji.

Mehandi Ko Rangado Chhaayo, Chhaayo Jagada Mein,
Nav Khunta Chaudah Bhavan Mein, Rang Duniyaan Aave,
Gaave Gaave Hai Maalido, Charana Raakhe Dhyaan Ji,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ji,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ji.

Mehandi Raachan Laagi Haatha Mein, Maajisa Re Naam Ri,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ri,
Aai Aai Re Teras, ujiyaali Chaandani,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ji,
Aai Shubh Ghadi Dekho, Mhaare Aangan Aaj Ji.
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url