काल रात ने सुपणों आयो भजन Kaal Raat Ne Supano Aayo Bhajan
काल रात ने सुपणों आयो,
बाबो हेला मारे,
मंदिर में मेरो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चलो सागे।
भगत मेरा मन याद करे,
और खाटू आ ना पावै,
कालजड़ों मेरो भर भर आवे,
कुछ भी नही सुहावे।
भाव भजन थारा चोखा लागे,
याद घणेरी आवै,
लीलो भी मेरो छम छम नाँचे,
बिलकुल ना रुक पावै।
राख भरोसो बाबो थारो,
थां पर जान लुटावे,
बनी न कोई आफत एसी,
जो थाणे भरमावे।
संजू बोले बनवारी,
यो सपनो सच हो जावे,
घरां ले चालु थाने बाबा,
मैं तुम्हारे सागे।
बाबो हेला मारे,
मंदिर में मेरो मन नहीं लागे,
मन्ने ले चलो सागे।
भगत मेरा मन याद करे,
और खाटू आ ना पावै,
कालजड़ों मेरो भर भर आवे,
कुछ भी नही सुहावे।
भाव भजन थारा चोखा लागे,
याद घणेरी आवै,
लीलो भी मेरो छम छम नाँचे,
बिलकुल ना रुक पावै।
राख भरोसो बाबो थारो,
थां पर जान लुटावे,
बनी न कोई आफत एसी,
जो थाणे भरमावे।
संजू बोले बनवारी,
यो सपनो सच हो जावे,
घरां ले चालु थाने बाबा,
मैं तुम्हारे सागे।
Shyam Bhajan - Supno - काल रात मन्ने सुपणो आयो बाबो हेला मारे | Khatu Shyam Bhajan | Vikash Kapoor
Kaal Raat Ne Supanon Aayo,
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mero Man Nahin Laage,
Manne Le Chalo Saage.
Bhagat Mera Man Yaad Kare,
Aur Khaatu Aa Na Paavai,
Kaalajadon Mero Bhar Bhar Aave,
Kuchh Bhi Nahi Suhaave.
Bhaav Bhajan Thaara Chokha Laage,
Yaad Ghaneri Aavai,
Lilo Bhi Mero Chham Chham Naanche,
Bilakul Na Ruk Paavai.
Raakh Bharoso Baabo Thaaro,
Thaan Par Jaan Lutaave,
Bani Na Koi Aaphat Esi,
Jo Thaane Bharamaave.
Sanju Bole Banavaari,
Yo Sapano Sach Ho Jaave,
Gharaan Le Chaalu Thaane Baaba,
Main Tumhaare Saage.
Baabo Hela Maare,
Mandir Mein Mero Man Nahin Laage,
Manne Le Chalo Saage.
Bhagat Mera Man Yaad Kare,
Aur Khaatu Aa Na Paavai,
Kaalajadon Mero Bhar Bhar Aave,
Kuchh Bhi Nahi Suhaave.
Bhaav Bhajan Thaara Chokha Laage,
Yaad Ghaneri Aavai,
Lilo Bhi Mero Chham Chham Naanche,
Bilakul Na Ruk Paavai.
Raakh Bharoso Baabo Thaaro,
Thaan Par Jaan Lutaave,
Bani Na Koi Aaphat Esi,
Jo Thaane Bharamaave.
Sanju Bole Banavaari,
Yo Sapano Sach Ho Jaave,
Gharaan Le Chaalu Thaane Baaba,
Main Tumhaare Saage.
Singer: Vikash Kapoor
Music: Shyama Prasad Chatterjee
Lyricist: Banwari Ji & Sanju Sharma Ji
Video: Vaishnavi Creations - 8910120840
Lyricist: Banwari Ji & Sanju Sharma Ji
Video: Vaishnavi Creations - 8910120840
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
- सच्चे ह्रदय सें श्याम का, सुमिरन किया करो Sacche Hriday Se Shyam Ka Sumiran
- मेरे श्याम सौंप दिया है अपनी जीवन कि नैया Mere Shyam Sonp Diya Hai Apani
- तेरी चौखट पे अपना Teri Choukhat Pe Apana Bhajan
- मेरे श्याम के चरणों में ख़ुशियों का कनेक्शन Mere Shyam Ke Charano Me Khushiyon Ka
- तू मंदिर में बंद और मैं घर में बंद Tu Mandir Me Band Aur Main Ghar Me Band
- श्री श्याम प्रभु की जिस घर में यह ज्योत जगाई Shri Shyam Prabhu Ki Jis Ghar Me
Author - Saroj Jangir
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें। |