कन्हैयाँ हिण्डो घाल्यो रे हरिये बाग़ में भजन लिरिक्स Kanhaiya Hindo Ghalyo Re Hariye Baag Me Lyrics

कन्हैयाँ हिण्डो घाल्यो रे हरिये बाग़ में भजन लिरिक्स Kanhaiya Hindo Ghalyo Re Hariye Baag Me Lyrics, Prakash Mali Krishna Bhajan, Rajasthani Bhajan Lyrics,

वृन्दावन सों वन नहीं, नन्द गाँव सो गाँव,
राधा सी राणी नहीं, कृष्ण श्याम सो नाम।
कन्हैयाँ हिण्डो घाल्यो रे, हरिये बाग़ में, बाग़ में,
आई आई रे, सावणियां री तीज,
कन्हैयाँ हिण्डो घाल्यो रे,
हरिये बाग़ में, बाग़ में,
आई आई रे, सावणियां री तीज,
कन्हैयाँ हिण्डो घाल्यो रे,
हरिये बाग़ में।

कन्हैयाँ सावण सुरंगो,
प्यारो मास रे , मास रे,
चमके चमके रे,
आभा में प्यारी बीज कन्हैयाँ,
सावण सुरंगो, प्यारो मास रे,
कन्हैयाँ, सावण सुरंगो, प्यारो मास रे।

कन्हैया रिमझिम बरसे,
रूड़ो मेवड़ो, मेवड़ो, मेवड़ो,
म्हारीं तारा छाई चुनर जावे भीज कन्हैयाँ,
रिमझिम बरसे, रूड़ो मेवड़ो,
कन्हैयाँ, रिमझिम बरसे, रूड़ो मेवड़ो।

कन्हैयाँ संग री सहेल्या, जोवे बाटडी,
जोवे बाटड़ी, बाटड़ी, बाटड़ी,
म्हारी  सासु और जेठाण्या जावे खीझ कन्हैयाँ,
संग री सहेल्या, जोवे बाटड़ी,
म्हारी  सासु और जेठाण्या जावे खीझ कन्हैयाँ,
संग री सहेल्या, जोवे बाटड़ी।

कन्हैयाँ, राधा दीवानी, थारे नाम री,
कन्हैयाँ, राधा दीवानी, थारे नाम री,नाम री, नाम री,
म्हारी कंचन जैड़ी काया जावे रीझ कन्हैया,
राधा दीवानी, थारे नाम री,
कन्हैया राधा दीवानी, थारे नाम री,

कन्हैया प्रेममाळी री,आ है विनती,
कन्हैया प्रेममाळी री,आ है विनती, विनती, विनती,
थे तो बादिला भगता पर जावो रीझ कन्हैया,
प्रेम माली री, सुणजो विनती।
कन्हैयाँ हिण्डो घाल्यो रे, हरिये बाग़ में, बाग़ में,
आई आई रे, सावणियां री तीज,
कन्हैयाँ हिण्डो घाल्यो रे,
हरिये बाग़ में, बाग़ में,
आई आई रे, सावणियां री तीज,
कन्हैयाँ हिण्डो घाल्यो रे,
हरिये बाग़ में। 

कन्हैयाँ हिण्डो घाल्यो रे हरिये बाग़ में भजन Kanhaiya Hindo Ghalyo Re Hariye Baag Me Prakash Mali Krishna Bhajan  Rajasthani Bhajan Lyrics,

वृन्दावन सों वन नहीं, नन्द गाँव सो गाँव,
राधा सी राणी नहीं, कृष्ण श्याम सो नाम :
वृन्दावन के समान कोई अन्य वन नहीं है और नन्द गाँव के समान कोई गाँव महान नहीं है। श्री राधे जैसी रानी नहीं है और कृष्ण जैसा कोई अन्य नाम नहीं है।
कन्हैयाँ हिण्डो घाल्यो रे, हरिये बाग़ में, बाग़ में : सावन में सभी बाग़ बगीचे हरे भरे हो जाते हैं। हरे बागों में झूला (हिण्डा) डाला है। सावन में झूला डालते हैं।
आई आई रे, सावणियां री तीज : सावन की तीज आ गई है।
कन्हैयाँ सावण सुरंगो : सावन सुरंगा है, रंग बिरंगा है।
प्यारो मास रे : प्यारा महीना है।
चमके चमके रे, आभा में प्यारी बीज कन्हैयाँ : सावन में आसमान में बिजली चमकती है।
कन्हैया रिमझिम बरसे, रूड़ो मेवड़ो, मेवड़ो, मेवड़ो : कन्हैया रिमझिम बरसात हो रही है।
म्हारीं तारा छाई चुनर जावे भीज कन्हैयाँ : मेरी चुनर जिसमे तारे लगे हैं वह भीग जायेगी।
कन्हैयाँ संग री सहेल्या, जोवे बाटडी : मेरे साथ की सहेलिया मेरी राह देखती हैं।
म्हारी  सासु और जेठाण्या जावे खीझ कन्हैयाँ : मेरी सासु और जेठाणी (जेठ की पत्नी) मुझसे गुस्सा हो जाएंगी (मैं अब घर जाउंगी).
कन्हैयाँ, राधा दीवानी, थारे नाम री : कन्हैया राधा तो आपके नाम की दीवानी है।
म्हारी कंचन जैड़ी काया जावे रीझ कन्हैया : मेरी कंचन काया है।
कन्हैया प्रेममाळी री,आ है विनती : प्रेम माली यह विनती करते हैं।
थे तो बादिला भगता पर जावो रीझ कन्हैया : आप तो अत्यंत ही प्रिय हैं और अपने भक्तों पर खुश हो जाते हो। 

Super hit marwadi bhajan 'हिंडो घाल्यो रे हरिये बाग मे' by RAJASTHANI

Vrindava So Van Nahin, Nand Gaanv So Gaanv,
Raadha Si Raani Nahin, Krshn Shyaam So Naam.
Kanhaiyaan Hindo Ghaalyo Re, Hariye Baag Mein, Baag Mein,
Aai Aai Re, Saavaniyaan Ri Tij,
Kanhaiyaan Hindo Ghaalyo Re,
Hariye Baag Mein, Baag Mein,
Aai Aai Re, Saavaniyaan Ri Tij,
Kanhaiyaan Hindo Ghaalyo Re,
Hariye Baag Mein.

Kanhaiyaan Saavan Surango,
Pyaaro Maas Re , Maas Re,
Chamake Chamake Re,
Aabha Mein Pyaari Bij Kanhaiyaan,
Saavan Surango, Pyaaro Maas Re,
Kanhaiyaan, Saavan Surango, Pyaaro Maas Re.

 
Kanhaiya Rimajhim Barase,
Rudo Mevado, Mevado, Mevado,
Mhaarin Taara Chhai Chunar Jaave Bhij Kanhaiyaan,
Rimajhim Barase, Rudo Mevado,
Kanhaiyaan, Rimajhim Barase, Rudo Mevado.

Kanhaiyaan Sang Ri Sahelya, Jove Baatadi,
Jove Baatadi, Baatadi, Baatadi,
Mhaari  Saasu Aur Jethaanya Jaave Khijh Kanhaiyaan,
Sang Ri Sahelya, Jove Baatadi,
Mhaari  Saasu Aur Jethaanya Jaave Khijh Kanhaiyaan,
Sang Ri Sahelya, Jove Baatadi.

Kanhaiyaan, Raadha Divaani, Thaare Naam Ri,
Kanhaiyaan, Raadha Divaani, Thaare Naam Ri,naam Ri, Naam Ri,
Mhaari Kanchan Jaidi Kaaya Jaave Rijh Kanhaiya,
Raadha Divaani, Thaare Naam Ri,
Kanhaiya Raadha Divaani, Thaare Naam Ri,

Kanhaiya Premamaali Ri,aa Hai Vinati,
Kanhaiya Premamaali Ri,aa Hai Vinati, Vinati, Vinati,
The To Baadila Bhagata Par Jaavo Rijh Kanhaiya,
Prem Maali Ri, Sunajo Vinati.
Kanhaiyaan Hindo Ghaalyo Re, Hariye Baag Mein, Baag Mein,
Aai Aai Re, Saavaniyaan Ri Tij,
Kanhaiyaan Hindo Ghaalyo Re,
Hariye Baag Mein, Baag Mein,
Aai Aai Re, Saavaniyaan Ri Tij,
Kanhaiyaan Hindo Ghaalyo Re,
Hariye Baag Mein।
Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url