थारे रहता ओ साँवरिया भजन लिरिक्स Thare Rahata O Sanwariya Lyrics

थारे रहता ओ साँवरिया भजन Thare Rahata O Sanwariya Bhajan Singer Gopal Sharma Haare

 
थारे रहता ओ साँवरिया भजन लिरिक्स Thare Rahata O Sanwariya Lyrics

थारे रहता ओ साँवरिया,
डरने की के बात जी,
नाम जपूँ मैं निश दिन थारों,
नाम जपूँ मैं निश दिन थारों,
दिन हो चाहे रात जी,
थारें रहता ओ साँवरिया,
डरने की के बात जी।

जद भी नाम रटूं मैं थारो,
ओ खाटू का श्याम जी,
कट जावे संकट की घड़ियाँ,
हो जावे आराम जी,
मन में है विश्वास एक बस,
मन में है विश्वास एक बस,
थे हो म्हारे साथ जी,
थारें रहता ओ साँवरिया,
डरने की के बात जी।

घर की सारी खुशियां बाबा,
थारे दर सु पायो हूँ,
भूल के सारी दुनियादारी,
सेवा मांगण आयो हूँ,
दे दो थारी चरण चाकरी,
दे दो थारी चरण चाकरी,
टेकु थाने माथ जी,
थारें रहता ओ साँवरिया,
डरने की के बात जी।

अरज करे हारे के सागे,
सुरेश राजस्थानी,
थारी दया से चाले बाबा,
म्हारो दानो पानी,
थासु कुछ भी छुपी ही कोन्या,
थासु कुछ भी छुपी ही कोन्या,
बाबा म्हारी बात जी,
थारें रहता ओ साँवरिया,
डरने की के बात जी।

थारें रहता ओ साँवरिया,
डरने की के बात जी।
नाम जपूँ मैं निश दिन थारों,
नाम जपूँ मैं निश दिन थारों,
दिन हो चाहे रात जी,
थारें रहता ओ साँवरिया,
डरने की के बात जी। 
 

Shyam Bhajan थारे रहता ओ सांवरिया डरने की के बात जी

Thaare Rahata O Saanvariya,
Darane Ki Ke Baat Ji,
Naam Japun Main Nish Din Thaaron,
Naam Japun Main Nish Din Thaaron,
Din Ho Chaahe Raat Ji,
Thaaren Rahata O Saanvariya,
Darane Ki Ke Baat Ji.

Jad Bhi Naam Ratun Main Thaaro,
O Khaatu Ka Shyaam Ji,
Kat Jaave Sankat Ki Ghadiyaan,
Ho Jaave Aaraam Ji,
Man Mein Hai Vishvaas Ek Bas,
Man Mein Hai Vishvaas Ek Bas,
The Ho Mhaare Saath Ji,
Thaaren Rahata O Saanvariya,
Darane Ki Ke Baat Ji.

Ghar Ki Saari Khushiyaan Baaba,
Thaare Dar Su Paayo Hun,
Bhul Ke Saari Duniyaadaari,
Seva Maangan Aayo Hun,
De Do Thaari Charan Chaakari,
De Do Thaari Charan Chaakari,
Teku Thaane Maath Ji,
Thaaren Rahata O Saanvariya,
Darane Ki Ke Baat Ji.

Araj Kare Haare Ke Saage,
Suresh Raajasthaani,
Thaari Daya Se Chaale Baaba,
Mhaaro Daano Paani,
Thaasu Kuchh Bhi Chhupi Hi Konya,
Thaasu Kuchh Bhi Chhupi Hi Konya,
Baaba Mhaari Baat Ji,
Thaaren Rahata O Saanvariya,
Darane Ki Ke Baat Ji.

Thaaren Rahata O Saanvariya,
Darane Ki Ke Baat Ji.
Naam Japun Main Nish Din Thaaron,
Naam Japun Main Nish Din Thaaron,
Din Ho Chaahe Raat Ji,
Thaaren Rahata O Saanvariya,
Darane Ki Ke Baat Ji.
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

एक टिप्पणी भेजें