बाबा श्याम धणी मैं रात दिना थारी बाट
बाटलिया थारी जोवती,
म्हारी आँखड़लिया दिन रात,
आवो म्हारा साँवरा,
तो कोई करल्या मनड़े री बात,
बाबा श्याम धणी,
मैं रात दिना थारी बाट जोवती,
थारे बंसी की आवाज़ म्हारे,
कानां में गूंजती,
आजा रे आजा, बंसी बजैया,
आणू पड़ सी,
जादू भरी बाँसुरी,
बजानी पड़ सी,
म्हारा श्याम धणी,
बाबा श्याम धणी,
मैं रात दिना थारी बाट जोवती।
सांवरिया म्हारो हिवड़ो पुकारे,
आँखड़िया म्हारी नीर बहावे,
मनड़ो इत उत दौड़ लगावे,
आजा बाबा थारी जोगण,
थाने ही बुलावे,
आंख्या काजल सोहे,
म्हें तो थासूं प्रीत कर ली,
आंख्या काजल सोहै।
बाबा सबकी आस पुरावे,
सेवक चरणाँ में शीश नवावे,
भटक्योड़ा ने बाबा, राह दिखावे,
बांसुरी बजाकर बाबा,
जादू कर जावे,
बेगा आवो ने, बेगा आवो ने,
थारी राधा थाने याद करती,
थारे बंसी की आवाज़,
म्हारे कानां में गूँजती,
थारे बंसी की आवाज़ म्हारे,
कानां में गूंजती,
आजा रे आजा, बंसी बजैया,
आणू पड़ सी,
जादू भरी बाँसुरी,
बजानी पड़ सी,
म्हारा श्याम धणी,
बाबा श्याम धणी,
मैं रात दिना थारी बाट जोवती।
Mhara Shyam Dhani | म्हारा श्याम धणी| Khatu Shyam Ji Bhajan by Gitika Tulsyan (Full HD Video)
Baataliya Thaari Jovati,
Mhaari Aankhadaliya Din Raat,
Aavo Mhaara Saanvara,
To Koi Karalya Manade Ri Baat,
Baaba Shyaam Dhani,
Main Raat Dina Thaari Baat Jovati,
Thaare Bansi Ki Aavaaz Mhaare,
Kaanaan Mein Gunjati,
Aaja Re Aaja, Bansi Bajaiya,
Aanu Pad Si,
Jaadu Bhari Baansuri,
Bajaani Pad Si,
Mhaara Shyaam Dhani,
Baaba Shyaam Dhani,
Main Raat Dina Thaari Baat Jovati.