बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी लिरिक्स Balaji Mhara Kasht Nivaro Lyrics

बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी लिरिक्स Balaji Mhara Kasht Nivaro Lyrics, Hanuman Bhajan by Maharaj Pankaj Pujari

बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी,
दुखड़ा का मारयां हाँ,
म्हाने आन उबारो जी।

बालाजी प्रभु,
रामजी का प्यारा जी
म्हारी विनती सुण लीज्यो,
बाबा थाने पुकारा जी।

लंका में जाकर,
आग लगायी जी,
सागर में जाकर के,
बाबो पूछ बुझाई जी।

थाने राम की धुन,
अच्छी लागे जी
सूती किस्मत बाबा,
थारे नाम से जागे जी।

दुखड़ा मैं बाबो,
दोड्यो ही आवे जी,
हम सब पर मेहर करो,
थारी महिमा गावा जी।

बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी,
दुखड़ा का मारयां हाँ,
म्हाने आन उबारो जी।

भजन श्रेणी : हनुमान भजन (Hanuman Bhajan)


बालाजी म्हारा कष्ट निवारो जी लिरिक्स Balaji Mhara Kasht Nivaro Lyrics

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.

यह भी देखें You May Also Like

 Balaji Mhara Kasht Nivaro Ji,
Dukhada Ka Marayan Han,
Mhane an Ubaro Ji.

Balaji Prabhu,
Ramaji Ka Pyara Ji
Mhari Vinati Sun Lijyo,
Baba Thane Pukara Ji.

Lanka Mein Jakar,
ag Lagayi Ji,
Sagar Mein Jakar Ke,
Babo Puchh Bujhai Ji.

Thane Ram Ki Dhun,
Achchhi Lage Ji
Suti Kismat Baba,
Thare Nam Se Jage Ji.

Dukhada Main Babo,
Dodyo Hi ave Ji,
Ham Sab Par Mehar Karo,
Thari Mahima Gava Ji.

Balaji Mhara Kasht Nivaro Ji,
Dukhada Ka Marayan Han,
Mhane an Ubaro Ji.
+

एक टिप्पणी भेजें