श्याम थारी ओल्यू आवे जी लिरिक्स Shyam Thari Olyu Aave Lyrics

श्याम थारी ओल्यू आवे जी लिरिक्स Shyam Thari Olyu Aave Lyrics, Krishna Bhajan by Lakhbir Singh Lakkha

सभी को आपने उबारा है,
मुझे भी मेरे श्याम,
तुम्हारा ही सहारा है,
समझकर आपको अपना जग में,
तुम्हारा लक्खा ये पुकारा है।
श्याम थारी ओल्यू आवे जी,
म्हाने रात दिना ना चैन पड़े,
थारी याद सतावे जी,
श्याम थारी ओळ्यू आवे जी।

रंग बसंती फीको लागे,
केसर की क्यारी,
श्याम बिन केसर की क्यारी,
मोर पपीहा की बोली भी,
लागे ज्यूँ खारी,
बाबाजी म्हाने कुछ ना भावे जी,
म्हाने रात दिना ना चैन पड़े,
थारी याद सतावे जी,
श्याम थारी ओळ्यू आवे जी।

बेगा आजो कृष्ण कन्हाई,
राह तकूं थारी,
श्याम मैं तो राह तकूं थारी,
था बिन धीर धरे ना मनडो,
मोहन गिरधारी,
धीर अब कौन बंधवावे जी,
म्हाने रात दिना ना चैन पड़े,
थारी याद सतावे जी,
श्याम थारी ओळ्यू आवे जी।

आओ रंग गुलाल हाथ में,
लेकर पिचकारी,
श्याम जी लेकर पिचकारी,
भक्तों के संग बाबा खेलो,
होली मतवारी,
बीत फागुन ना जावे जी,
म्हाने रात दिना ना चैन पड़े,
थारी याद सतावे जी,
श्याम थारी ओळ्यू आवे जी।

श्याम थारी ओळ्यू आवे जी,
म्हाने रात दिना ना चैन पड़े,
थारी याद सतावै जी,
श्याम थारी ओळ्यू आवे जी।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)



Shyam Thari Olyun

आपने भजन " Shyam Thari Olyun " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.

यह भी देखें You May Also Like

 
Sabhi Ko apane Ubara Hai,
Mujhe Bhi Mere Shyam,
Tumhara Hi Sahara Hai,
Samajhakar apako Apana Jag Mein,
Tumhara Lakkha Ye Pukara Hai.
Shyam Thari Olyu ave Ji,
Mhane Rat Dina Na Chain Pade,
Thari Yad Satave Ji,
Shyam Thari Olyu ave Ji.

Rang Basanti Phiko Lage,
Kesar Ki Kyari,
Shyam Bin Kesar Ki Kyari,
Mor Papiha Ki Boli Bhi,
Lage Jyun Khari,
Babaji Mhane Kuchh Na Bhave Ji,
Mhane Rat Dina Na Chain Pade,
Thari Yad Satave Ji,
Shyam Thari Olyu ave Ji.

Bega ajo Krshn Kanhai,
Rah Takun Thari,
Shyam Main To Rah Takun Thari,
Tha Bin Dhir Dhare Na Manado,
Mohan Giradhari,
Dhir Ab Kaun Bandhavave Ji,
Mhane Rat Dina Na Chain Pade,
Thari Yad Satave Ji,
Shyam Thari Olyu ave Ji.

ao Rang Gulal Hath Mein,
Lekar Pichakari,
Shyam Ji Lekar Pichakari,
Bhakton Ke Sang Baba Khelo,
Holi Matavari,
Bit Phagun Na Jave Ji,
Mhane Rat Dina Na Chain Pade,
Thari Yad Satave Ji,
Shyam Thari Olyu ave Ji.

Shyam Thari Olyu ave Ji,
Mhane Rat Dina Na Chain Pade,
Thari Yad Satavai Ji,
Shyam Thari Olyu ave Ji.
+

एक टिप्पणी भेजें