दिखा दे थारी सुरतिया लिरिक्स Dikha De Thari Suratiya Lyrics

दिखा दे थारी सुरतिया लिरिक्स Dikha De Thari Suratiya Lyrics, Krishna bhajan by Ved Prakash Vyas, Degana

श्याम सलौने प्यारो म्हारो,
मैं लुळ लुळ जावां,
मन को मोर्यो नाचन लाग्यो,
झूम झूम गावां,
थारो दर्शन पाणे ख़ातिर,
उड़ गयी आख्या स्यूं निंदां,
मत तरसावो सांवरिया,
आजा हिंडो हिंडा,
दिखा दे थारी सुरतियां,
दिखा दे थारी सुरतिया।

चन्दारुण की दक्षिण दिशा में,
बाबा आप बिराज्यो,
उत्तर में शिवनाथ बिराजे,
शिवालय रे माहीं,
बीच बाजार में गणपति सोहे,
लडूवन भोग लगावे,
मत तरसावो सांवरिया,
आजा हिंडो हिंडा,
दिखा दे थारी सुरतियां,
दिखा दे थारी सुरतिया।

फागन रा महिना में बाबा,
थारे मंदिर आवा,
मेवा मिश्री सागे ल्यावा,
थारे भोग लगावा,
भोले शंकर ने ल्यावो तो,
गांजो भांग मंगावा,
मत तरसावो सांवरिया,
आजा हिंडो हिंडा,
दिखा दे थारी सुरतियां,
दिखा दे थारी सुरतिया।

लाल गुलाबी गुलाल उड़त है,
श्याम नगर के माहि,
स्वर्ग से सुन्दर लागे म्हाने,
खाटू नगरी के माहि,
रंग रंगीलो फागन आयो,
भक्ता के मन भायो,
मत तरसावो सांवरिया,
आजा हिंडो हिंडा,
दिखा दे थारी सुरतियां,
दिखा दे थारी सुरतिया।

यूँ तो म्हारा खाटू नरेश ने,
बिगड़ी सब की बनाई,
एक सहारा श्याम हमारा,
सूरत थारी बसाई,
वेद व्यास की अर्जी सुण ल्यो,
बेडो पार लगा दयो,
मत तरसावो सांवरिया,
आजा हिंडो हिंडा,
दिखा दे थारी सुरतियां,
दिखा दे थारी सुरतिया।

श्याम सलोनो प्यारो म्हारों,
मैं लुल लुल जावा,
मन को मोरयो नाचण लाग्यो,
झूम झूम गावा,
थारो दर्शन पाणे खातिर,
उड़ गयी आख्या स्यूं निंदां,
मत तरसावो सांवरिया,
आजा हिंडो हिंडा,
दिखा दे थारी सुरतियां,
दिखा दे थारी सुरतिया।


भजन श्रेणी : कृष्ण भजन (Krishna Bhajan)



दिखा दे थारी सुरतियाँ | Dikha De Thari Suratiya | श्याम भजन 2022 | चन्दारुण श्याम भजन |

आपने भजन " दिखा दे थारी सुरतियाँ | Dikha De Thari Suratiya | श्याम भजन 2022 | चन्दारुण श्याम भजन | " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. प्रसिद्ध Krishna Bhajan भजन जिसका टाइटल दिखा दे थारी सुरतिया लिरिक्स Dikha De Thari Suratiya Lyrics है के लिरिक्स/बोल यहाँ दिए गए हैं। इस भजन के गायक Ved Prakash Vyas Degana हैं और लेखक Ved Prakash Vyas Degana हैं। आशा है यह भजन आपको अवश्य ही पसंद आएगा।

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-

यह भी देखें You May Also Like

 
Shyaam Salaune Pyaaro Mhaaro,
Main Lul Lul Jaavaan,
Man Ko Moryo Naachan Laagyo,
Jhum Jhum Gaavaan,
Thaaro Darshan Paane Khaatir,
Ud Gayi Aakhya Shyu Ninda,
Mat Tarasaavo Saanvariya,
Aaja Hindo Hinda,
Dikha De Thaari Suratiyaan,
Dikha De Thaari Suratiya.

Chandaarun Ki Dakshin Disha Mein,
Baaba Aap Biraajyo,
Uttar Mein Shivanaath Biraaje,
Shivaalay Re Maahin,
Bich Baazaar Mein Ganapati Sohe,
Laduvan Bhog Lagaave,
Mat Tarasaavo Saanvariya,
Aaja Hindo Hinda,
Dikha De Thaari Suratiyaan,
Dikha De Thaari Suratiya.

Phaagan Ra Mahina Mein Baaba,
Thaare Mandir Aava,
Meva Mishri Saage Lyaava,
Thaare Bhog Lagaava,
Bhole Shankar Ne Lyaavo To,
Gaanjo Bhaang Mangaava,
Mat Tarasaavo Saanvariya,
Aaja Hindo Hinda,
Dikha De Thaari Suratiyaan,
Dikha De Thaari Suratiya.

Laal Gulaabi Gulaal Udat Hai,
Shyaam Nagar Ke Maahi,
Svarg Se Sundar Laage Mhaane,
Khaatu Nagari Ke Maahi,
Rang Rangilo Phaagan Aayo,
Bhakta Ke Man Bhaayo,
Mat Tarasaavo Saanvariya,
Aaja Hindo Hinda,
Dikha De Thaari Suratiyaan,
Dikha De Thaari Suratiya.

Yun To Mhaara Khaatu Naresh Ne,
Bigadi Sab Ki Banai,
Ek Sahaara Shyaam Hamaara,
Surat Thaari Basai,
ved Vyaas Ki Arji Sunlyo,
Bedo Paar Lagaadyo,
Mat Tarasaavo Saanvariya,
Aaja Hindo Hinda,
Dikha De Thaari Suratiyaan,
Dikha De Thaari Suratiya.

Shyaam Salono Pyaaro Mhaaron,
Main Lul Lul Jaava,
Man Ko Morayo Naachan Laagyo,
Jhum Jhum Gaava,
Thaaro Darshan Paane Khaatir,
Ud Gayi Aakhya Shyu Ninda,
Mat Tarasaavo Saanvariya,
Aaja Hindo Hinda,
Dikha De Thaari Suratiyaan,
Dikha De Thaari Suratiya.


ऐसे ही अन्य मधुर भजन देखें

पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।

अपने पसंद का भजन खोजे

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url