तू बोल कोयल बोल साँची लिरिक्स Tu Bol Koyal Sachi Lyrics

तू बोल कोयल बोल साँची लिरिक्स Tu Bol Koyal Sachi Lyrics, Ramdev Ji Bhajan by Megha Devpura

रामा श्यामा आव ज्यो,
कलयुग बहुत क्रूर,
अरज करूँ अजमाल रा,
हेलो साम्भ ज्यो हज़ूर,
तू बोल कोयल बोल साँची,
म्हारों बाबो कदे आसी,
तू संदेशो बाबा रो ल्या सी,
थारी चौंच सोना में मंड ज्या सी।

ओ मास भादरवो लागो,
महारो मनड़ो रुणिचे में लागो,
म्हाने जन्म मरण भय भागो,
म्हारो शरण सितारा में लागो,
तू बोल कोयल बोल साँची,
म्हारों बाबो कदे आसी,
तू संदेशो बाबा रो ल्या सी,
थारी चौंच सोना में मंड ज्या सी।

ओ रिमझिम मेवलो बरसे,
म्हारो मनड़ो दर्शन ने तरसे,
मन्ने रात रे सपना में दिसे,
म्हारो बाबो दिल में बसे,
तू बोल कोयल बोल साँची,
म्हारों बाबो कदे आसी,
तू संदेशो बाबा रो ल्या सी,
थारी चौंच सोना में मंड ज्या सी।

म्हे काळा काग उड़ाऊँ,
म्हारे मनड़े ने कियां समझाऊ,
बाबा रा पगलिया पुजाऊँ,
में पैदल रूणिचा आऊ,
तू बोल कोयल बोल साँची,
म्हारों बाबो कदे आसी,
तू संदेशो बाबा रो ल्या सी,
थारी चौंच सोना में मंड ज्या सी।

भगत उन्दू कश्मीर आवै,
जन्म भूमि रा दर्शन पावे,
ऐ बाला शुगना राम जी आवे,
संग लूणाराम जी शरणे आवे,
ओ मेघा बालाच गुण गावे,
ऐ जोगसा म्यूजिक बजावे,
तू बोल कोयल बोल साँची,
म्हारों बाबो कदे आसी,
तू संदेशो बाबा रो ल्या सी,
थारी चौंच सोना में मंड ज्या सी।

तू बोल कोयल बोल साँची,
म्हारों बाबो कदे आसी,
तू संदेशो बाबा रो ल्या सी,
थारी चौंच सोना में मंड ज्या सी।

भजन श्रेणी : विविध भजन/ सोंग लिरिक्स हिंदी Bhajan/ Song Lyrics


न्यू सॉन्ग बाबा रामदेव जी का 2022 सिंगर मेघा बालाच देवपुरा जाज्वा तू बोल कोयल बोल hasi

आपने भजन " न्यू सॉन्ग बाबा रामदेव जी का 2022 सिंगर मेघा बालाच देवपुरा जाज्वा तू बोल कोयल बोल hasi " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. प्रसिद्ध Ramdev Bhajan भजन जिसका टाइटल तू बोल कोयल बोल साँची लिरिक्स Tu Bol Koyal Sachi Lyrics है के लिरिक्स/बोल यहाँ दिए गए हैं। इस भजन के गायक Megha Balach हैं और लेखक Megha Balaach हैं। आशा है यह भजन आपको अवश्य ही पसंद आएगा।

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-

यह भी देखें You May Also Like

 
Raama Shyaama Aav Jyo,
Kalayug Bahut Krur,
Araj Karun Ajamaal Ra,
Helo Saambh Jyo Hazur,
Tu Bol Koyal Bol Saanchi,
Mhaaron Baabo Kade Aasi,
Tu Sandesho Baaba Ro Lya Si,
Thaari Chaunch Sona Mein Mand Jya Si.

O Maas Bhaadaravo Laago,
Mahaaro Manado Runiche Mein Laago,
Mhaane Janm Maran Bhay Bhaago,
Mhaaro Sharan Sitaara Mein Laago,
Tu Bol Koyal Bol Saanchi,
Mhaaron Baabo Kade Aasi,
Tu Sandesho Baaba Ro Lya Si,
Thaari Chaunch Sona Mein Mand Jya Si.

O Rimajhim Mevalo Barase,
Mhaaro Manado Darshan Ne Tarase,
Manne Raat Re Sapana Mein Dise,
Mhaaro Baabo Dil Mein Base,
Tu Bol Koyal Bol Saanchi,
Mhaaron Baabo Kade Aasi,
Tu Sandesho Baaba Ro Lya Si,
Thaari Chaunch Sona Mein Mand Jya Si.

Mhe Kaala Kaag Udaun,
Mhaare Manade Ne Kiyaan Samajhau,
Baaba Ra Pagaliya Pujaun,
Mein Paidal Runicha Aau,
Tu Bol Koyal Bol Saanchi,
Mhaaron Baabo Kade Aasi,
Tu Sandesho Baaba Ro Lya Si,
Thaari Chaunch Sona Mein Mand Jya Si.

Bhagat Undu Kashmir Aavai,
Janm Bhumi Ra Darshan Paave,
Ai Baala Shugana Raam Ji Aave,
Sang Lunaaraam Ji Sharane Aave,
O Megha Baalaach Gun Gaave,
Ai Jogasa Myujik Bajaave,
Tu Bol Koyal Bol Saanchi,
Mhaaron Baabo Kade Aasi,
Tu Sandesho Baaba Ro Lya Si,
Thaari Chaunch Sona Mein Mand Jya Si.

Tu Bol Koyal Bol Saanchi,
Mhaaron Baabo Kade Aasi,
Tu Sandesho Baaba Ro Lya Si,
Thaari Chaunch Sona Mein Mand Jya Si.

+

एक टिप्पणी भेजें