सिद्ध चोपाईया भजन लिरिक्स Siddh Chopaiyan Lyrics Suresh Wadker

सिद्ध चोपाईया भजन लिरिक्स Siddh Chopaiyan Lyrics Hindi, Suresh Wadker Bhajan " Siddh Chopai" Lyrics Hindi/रामायण चोपाई

सिय राम मय सब जग जानी,
करहु प्रणाम जोरी जुग पानी।

मंगल भवन अमंगल हारी,
द्रबहु सुदसरथ अचर बिहारी।

दीन दयाल बिरिदु संभारी,
हरहु नाथ मम संकट भारी।

सीता राम चरन रति मोरे,
अनुदिन बढ़उ अनुग्रह तोरे।

सनमुख होइ जीव मोहि जबही,
जन्म कोटि अघ नासहिं तबही।

अब प्रभु कृपा करहु एहि भाँती,
सब तजि भजनु करौं दिन राती।।

मंगल मूर्ति मारुती नंदन,
सकल अमंगल मूल निकंदन,

बिनु सत्संग विवेक न होई,
रामकृपा बिनु सुलभ न सोई।

 होइ बिबेकु मोह भ्रम भागा,
तब रघुनाथ चरन अनुरागा।

उमा कहउँ मैं अनुभव अपना,
सत हरि भगति जगत सब सपना।

हरि ब्यापक सर्बत्र समाना,
प्रेम तें प्रगट होहिं मैं जाना।

बंदऊँ गुरु पद पदुम परागा,
सुरुचि सुबास सरस अनुरागा।

देह धरे कर यह फल भाई,
भजिअ राम सब काम बिहाई।

मन क्रम बचन छाड़ि चतुराई,
भजत कृपा करिहहिं रघुराई।

पर हित सरिस धर्म नहिं भाई,
पर पीड़ा सम नहिं अधमाई।

जहाँ सुमति तहाँ सम्पति नाना,
जहाँ कुमति तहाँ बिपति निदाना।

कबि न होउँ नहिं चतुर कहावउँ,
मति अनुरूप राम गुन गावउँ॥

कवित विवेक एक नहिं मोरे,
सत्य कहउँ लिखि कागद कोरे।

जेहि दिन राम जनम श्रुति गावहिं,
तीरथ सकल तहाँ चलि आवहिं।

बरषहिं राम सुजस बर बारी,
मधुर मनोहर मंगलकारी॥

जय जय राम, सियाराम,
जय जय राम, सियाराम,
जय जय राम, सियाराम,
जय जय राम, सियाराम।

भजन श्रेणी : राम भजन (Ram Bhajan)



Siddh Choupaiyan Ramayana Chopaiyaan

आपने भजन " Siddh Choupaiyan " के लिरिक्स देखे ऐसे ही अन्य भजनों की लिरिक्स देखने के लिए आप इस साईट पर विजिट जरुर करते रहें. प्रसिद्ध Shri Ram Bhajan भजन जिसका टाइटल सिद्ध चोपाईया भजन लिरिक्स Siddh Chopaiyan Lyrics Suresh Wadker है के लिरिक्स/बोल यहाँ दिए गए हैं। इस भजन के गायक Shri Ram Bhajan Chopaiyan By Suresh Wadkar हैं और लेखक Traditional हैं। आशा है यह भजन आपको अवश्य ही पसंद आएगा।

इस भजन से सबंधित अन्य भजन निचे दिए गए हैं जो आपको अवश्य ही पसंद आयेगे, कृपया करके इन भजनों को भी देखें.
Read Also / इस भजन से सबंधित अन्य भजन भी देखें :-

यह भी देखें You May Also Like

 
Siy Ram May Sab Jag Jani,
Karahu Pranam Jori Jug Pani.

Mangal Bhavan Amangal Hari,
Drabahu Sudasarath Achar Bihari.

Din Dayal Biridu Sambhari,
Harahu Nath Mam Sankat Bhari.

Sita Ram Charan Rati More,
Anudin Badhu Anugrah Tore.

Sanamukh Hoi Jiv Mohi Jabahi,
Janm Koti Agh Nasahin Tabahi.

Ab Prabhu Krpa Karahu Ehi Bhanti,
Sab Taji Bhajanu Karaun Din Rati..

Mangal Murti Maruti Nandan,
Sakal Amangal Mul Nikandan,

Binu Satsang Vivek Na Hoi,
Ramakrpa Binu Sulabh Na Soi.

 Hoi Bibeku Moh Bhram Bhaga,
Tab Raghunath Charan Anuraga.

Uma Kahun Main Anubhav Apana,
Sat Hari Bhagati Jagat Sab Sapana.

Hari Byapak Sarbatr Samana,
Prem Ten Pragat Hohin Main Jana.

Bandun Guru Pad Padum Paraga,
Suruchi Subas Saras Anuraga.

Deh Dhare Kar Yah Phal Bhai,
Bhaji Ram Sab Kam Bihai.

Man Kram Bachan Chhadi Chaturai,
Bhajat Krpa Karihahin Raghurai.

Par Hit Saris Dharm Nahin Bhai,
Par Pida Sam Nahin Adhamai.

Jahan Sumati Tahan Sampati Nana,
Jahan Kumati Tahan Bipati Nidana.

Kabi Na Houn Nahin Chatur Kahavun,
Mati Anurup Ram Gun Gavun.

Kavit Vivek Ek Nahin More,
Saty Kahun Likhi Kagad Kore.

Jehi Din Ram Janam Shruti Gavahin,
Tirath Sakal Tahan Chali avahin.

Barashahin Ram Sujas Bar Bari,
Madhur Manohar Mangalakari.

Jay Jay Ram, Siyaram,
Jay Jay Ram, Siyaram,
Jay Jay Ram, Siyaram,
Jay Jay Ram, Siyaram.

एक टिप्पणी भेजें