अड़हुल के फूल हम तोहके चढ़ाई Aduhal Ke Phool Bhajan
अड़हुल के फूल हम तोहके चढ़ाई,
नहीं कुछ बाटे हमरा कैसे मनाई।।
माफ करा गलती जवन,
भइल हमसे भूल हो,
हरवा चढ़ाइब अबकी,
अड़हुल के फूल हो,
बानी परेशान हम,
बोला कहां जाईं,
नहीं कुछ बाटे हमरा कैसे मनाई।।
दुनिया के लोग सब,
हसत बाटे मो पे,
का हम बताईं कैसे,
बीत जाला रोके,
अपन कहानी तोहसे,
कितना बताई,
नहीं कुछ बाटे हमरा कैसे मनाई।।
नाही केहू बाटे हमरा,
तू ही सहारा हो,
माई से बढ़िके जग में,
नहीं केहू प्यार हो,
स्वार्थ के लोग सब,
बढ़ल महंगाई,
नहीं कुछ बाटे हमरा कैसे मनाई।।
अड़हुल के फूल हम तोहके चढ़ाई,
नहीं कुछ बाटे हमरा कैसे मनाई।।
नहीं कुछ बाटे हमरा कैसे मनाई।।
माफ करा गलती जवन,
भइल हमसे भूल हो,
हरवा चढ़ाइब अबकी,
अड़हुल के फूल हो,
बानी परेशान हम,
बोला कहां जाईं,
नहीं कुछ बाटे हमरा कैसे मनाई।।
दुनिया के लोग सब,
हसत बाटे मो पे,
का हम बताईं कैसे,
बीत जाला रोके,
अपन कहानी तोहसे,
कितना बताई,
नहीं कुछ बाटे हमरा कैसे मनाई।।
नाही केहू बाटे हमरा,
तू ही सहारा हो,
माई से बढ़िके जग में,
नहीं केहू प्यार हो,
स्वार्थ के लोग सब,
बढ़ल महंगाई,
नहीं कुछ बाटे हमरा कैसे मनाई।।
अड़हुल के फूल हम तोहके चढ़ाई,
नहीं कुछ बाटे हमरा कैसे मनाई।।
Harva Chadhaibe abki अड़हुल के फूल हम तोहके चढ़ाई नहीं कुछ बाटे हमारा कइसे मनाई
ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं
ऐसे ही अन्य भजनों के लिए आप होम पेज / गायक कलाकार के अनुसार भजनों को ढूंढें.
पसंदीदा गायकों के भजन खोजने के लिए यहाँ क्लिक करें।
Adhul Ke Phool Hum Tohke Chadhai,
Nahi Kuchh Baate Hamra Kaise Manai।।
Maaf Kara Galti Jawan,
Bhael Hamse Bhool Ho,
Harwa Chadhaib Abki,
Adhul Ke Phool Ho,
Bani Pareshaan Hum,
Bola Kahan Jai,
Nahi Kuchh Baate Hamra Kaise Manai।।
Duniya Ke Log Sab,
Hasat Baate Mo Pe,
Ka Hum Batain Kaise,
Beet Jala Roke,
Apan Kahani Tohse,
Kitna Bataai,
Nahi Kuchh Baate Hamra Kaise Manai।।
Nahi Kehu Baate Hamra,
Tu Hi Sahara Ho,
Mai Se Badhike Jag Mein,
Nahi Kehu Pyar Ho,
Swarth Ke Log Sab,
Badhal Mehangai,
Nahi Kuchh Baate Hamra Kaise Manai।।
Adhul Ke Phool Hum Tohke Chadhai,
Nahi Kuchh Baate Hamra Kaise Manai।।
Nahi Kuchh Baate Hamra Kaise Manai।।
Maaf Kara Galti Jawan,
Bhael Hamse Bhool Ho,
Harwa Chadhaib Abki,
Adhul Ke Phool Ho,
Bani Pareshaan Hum,
Bola Kahan Jai,
Nahi Kuchh Baate Hamra Kaise Manai।।
Duniya Ke Log Sab,
Hasat Baate Mo Pe,
Ka Hum Batain Kaise,
Beet Jala Roke,
Apan Kahani Tohse,
Kitna Bataai,
Nahi Kuchh Baate Hamra Kaise Manai।।
Nahi Kehu Baate Hamra,
Tu Hi Sahara Ho,
Mai Se Badhike Jag Mein,
Nahi Kehu Pyar Ho,
Swarth Ke Log Sab,
Badhal Mehangai,
Nahi Kuchh Baate Hamra Kaise Manai।।
Adhul Ke Phool Hum Tohke Chadhai,
Nahi Kuchh Baate Hamra Kaise Manai।।
- जीते भी लकड़ी मरते भी लकड़ी देख तमाशा लकड़ी का Tamasha Lakadi Ka
- जय धरती माँ जय गौ माता गूँज रहा है मंत्र महान Jay Dharati Maa Jay Gou Mata
- जगन्नाथ सहस्रनाम JAGANNATH SAHASRANAMA LYARICS
- ज्योति बिंदु परमात्मा से ऐ मेरी आत्मा Jyoti Bindu Parmata Se
- जगन्नाथ आरती चतुर्भुज जगन्नाथ आरती Jagannath Aarti
- जीवन ख़त्म हुआ तो जीने का ढ़ंग आया Jiwan Khatm Hua To
Author - Saroj Jangir
इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें। |