सांवरिया थारा नाम हज़ार भजन Sanwariya Thara Naam Hajar Kiya

सांवरिया थारा नाम हज़ार भजन Sanwariya Thara Naam Hajar Kiya Likhu

 
सांवरिया थारा नाम हज़ार भजन Sanwariya Thara Naam Hajar Kiya Likhu

सांवरिया थारा नाम हज़ार कैसे लिखूं कुंकु पतरी
कुंकु पतरी रे श्याम प्रेम पतरी
घनश्याम थारा नाम हज़ार कैसे लिखूं कुंकु पतरी
सांवरिया थारा नाम हज़ार कैसे लिखूं कुंकु पतरी

कोई कहे यशोदा रो, कोई कहे देवकी रो
कोई कहे नन्द जी रो लाल कैसे लिखूं कुंकुं पतरी
सांवरिया थारा नाम हज़ार कैसे लिखूं कुंकु पतरी

कोई कहे गोकुल वारो, कोई कहे मथुरा वारो
कोई कहे द्वारिका रो नाथ कैसे लिखूं कुंकुं पतरी
सांवरिया थारा नाम हज़ार कैसे लिखूं कुंकु पतरी

कोई कहे राधा पति, कोई कहे रुकमणि पति
कोई कहे गोपियाँ रो श्याम, कैसे लिखूं कुंकुं पतरी
सांवरिया थारा नाम हज़ार कैसे लिखूं कुंकु पतरी

कोई कहे माखन चोर, कोई कहे नंदकिशोर
नरसिंग तो करे पुकार कैसे लिखूं कुंकुं पतरी
सांवरिया थारा नाम हज़ार कैसे लिखूं कुंकु पतरी

कोई कहे गइयां वालो, कोई कहे बंशी वालो
कोई कहे मदन गोपाल कैसे लिखूं कुंकुं पतरी
सांवरिया थारा नाम हज़ार कैसे लिखूं कुंकु पतरी
 

सांवरिया थारा नाम हज़ार कैसे लिखूं कुंकु पतरी Sanwariya Thara Naam Hazaar Sanwaliya Seth Bhajan

Saanvariya Thaara Naam Hazaar Kaise Likhoon Kunku Pataree
Kunku Pataree Re Shyaam Prem Pataree
Ghanashyaam Thaara Naam Hazaar Kaise Likhoon Kunku Pataree
Saanvariya Thaara Naam Hazaar Kaise Likhoon Kunku Pataree

Koee Kahe Yashoda Ro, Koee Kahe Devakee Ro
Koee Kahe Nand Jee Ro Laal Kaise Likhoon Kunkun Pataree
Saanvariya Thaara Naam Hazaar Kaise Likhoon Kunku Pataree

Koee Kahe Gokul Vaaro, Koee Kahe Mathura Vaaro
Koee Kahe Dvaarika Ro Naath Kaise Likhoon Kunkun Pataree
Saanvariya Thaara Naam Hazaar Kaise Likhoon Kunku Pataree

Koee Kahe Raadha Pati, Koee Kahe Rukamani Pati
Koee Kahe Gopiyaan Ro Shyaam, Kaise Likhoon Kunkun Pataree
Saanvariya Thaara Naam Hazaar Kaise Likhoon Kunku Pataree

Koee Kahe Maakhan Chor, Koee Kahe Nandakishor
Narasing To Kare Pukaar Kaise Likhoon Kunkun Pataree
Saanvariya Thaara Naam Hazaar Kaise Likhoon Kunku Pataree

Koee Kahe Gaiyaan Vaalo, Koee Kahe Banshee Vaalo
Koee Kahe Madan Gopaal Kaise Likhoon Kunkun Pataree
Saanvariya Thaara Naam Hazaar Kaise Likhoon Kunku Pataree
 
हरी थारा नाम हजार,
सांवरिया रा नाम हजार,
बनवारी थारा नाम हजार,
मैं कैसे लिखू कंकु पत्री।।

कोई केवे यशोदा रो,
कोई केवे देवकी रो,
कोई केवे नंदजी रो लाल
कैसे लिखू कंकु पत्री,
सांवरिया थारा नाम हजार,
मैं कैसे लिखू कंकु पत्री।।

कोई केवे बंशी वालो,
कोई केवे मुरली वालो,
कोई केवे गाया रो ग्वाल,
कैसे लिखू कंकु पत्री,
सांवरिया थारा नाम हजार,
मैं कैसे लिखू कंकु पत्री।।

कोई केवे राधा पति,
कोई केवे रुक्मण पति,
कोई केवे गोपियों रो श्याम,
कैसे लिखू कंकु पत्री,
सांवरिया थारा नाम हजार,
मैं कैसे लिखू कंकु पत्री।।

कोई केवे मथुरा वालो,
कोई केवे गोकुल वालो,
कोई केवे द्वारिका रो नाथ,
कैसे लिखू कंकु पत्री,
सांवरिया थारा नाम हजार,
मैं कैसे लिखू कंकु पत्री।।

कोई केवे बनवारी,
कोई केवे गिरधारी,
कोई केवे त्रिलोकी रो नाथ,
कैसे लिखू कंकु पत्री,
सांवरिया थारा नाम हजार,
मैं कैसे लिखू कंकु पत्री।।

कोई केवे गिरवरधारी,
कोई केवे श्याम मुरारी,
कोई केवे मदन गोपाल,
कैसे लिखू कंकु पत्री,
सांवरिया थारा नाम हजार,
मैं कैसे लिखू कंकु पत्री।।

कोई केवे नन्द किशोर,
कोई केवे माखन चोर,
नरसी केवे दिन दयाल,
कैसे लिखू कंकु पत्री,
सांवरिया थारा नाम हजार,
मैं कैसे लिखू कंकु पत्री।।

हरी थारा नाम हजार,
सांवरिया रा नाम हजार,
बनवारी थारा नाम हजार,
मैं कैसे लिखू कंकु पत्री।।

Haree Thaara Naam Hajaar,
Saanvariya Ra Naam Hajaar,
Banavaaree Thaara Naam Hajaar,
Main Kaise Likhoo Kanku Patree..

Koee Keve Yashoda Ro,
Koee Keve Devakee Ro,
Koee Keve Nandajee Ro Laal
Kaise Likhoo Kanku Patree,
Saanvariya Thaara Naam Hajaar,
Main Kaise Likhoo Kanku Patree..

Koee Keve Banshee Vaalo,
Koee Keve Muralee Vaalo,
Koee Keve Gaaya Ro Gvaal,
Kaise Likhoo Kanku Patree,
Saanvariya Thaara Naam Hajaar,
Main Kaise Likhoo Kanku Patree..

Koee Keve Raadha Pati,
Koee Keve Rukman Pati,
Koee Keve Gopiyon Ro Shyaam,
Kaise Likhoo Kanku Patree,
Saanvariya Thaara Naam Hajaar,
Main Kaise Likhoo Kanku Patree..

Koee Keve Mathura Vaalo,
Koee Keve Gokul Vaalo,
Koee Keve Dvaarika Ro Naath,
Kaise Likhoo Kanku Patree,
Saanvariya Thaara Naam Hajaar,
Main Kaise Likhoo Kanku Patree..

Koee Keve Banavaaree,
Koee Keve Giradhaaree,
Koee Keve Trilokee Ro Naath,
Kaise Likhoo Kanku Patree,
Saanvariya Thaara Naam Hajaar,
Main Kaise Likhoo Kanku Patree..

Koee Keve Giravaradhaaree,
Koee Keve Shyaam Muraaree,
Koee Keve Madan Gopaal,
Kaise Likhoo Kanku Patree,
Saanvariya Thaara Naam Hajaar,
Main Kaise Likhoo Kanku Patree..

Koee Keve Nand Kishor,
Koee Keve Maakhan Chor,
Narasee Keve Din Dayaal,
Kaise Likhoo Kanku Patree,
Saanvariya Thaara Naam Hajaar,
Main Kaise Likhoo Kanku Patree..

Haree Thaara Naam Hajaar,
Saanvariya Ra Naam Hajaar,
Banavaaree Thaara Naam Hajaar,
Main Kaise Likhoo Kanku Patree..
Saroj Jangir Author Author - Saroj Jangir

इस ब्लॉग पर आप पायेंगे मधुर और सुन्दर भजनों का संग्रह । इस ब्लॉग का उद्देश्य आपको सुन्दर भजनों के बोल उपलब्ध करवाना है। आप इस ब्लॉग पर अपने पसंद के गायक और भजन केटेगरी के भजन खोज सकते हैं....अधिक पढ़ें

+

आपको ये पोस्ट पसंद आ सकती हैं

एक टिप्पणी भेजें